На колко години се разделихте с девствеността си?

• 14 552
  • 251
  •   1
Отговори
# 180
На 18 ненавършени.
 Човека - хич не го и знам - морска свалка.
Просто реших че ми е време. Абе няма ли друго добиче като мен.
Спомени - нищо особено.
Ама не ми е бил "голямата любов" и не ми е разбил сърцето след това.
Я каква съм хитруша, а?

Все едно аз съм го писала Hug Но бях на 19 ненавършени, и в Студентски град. Даже не ми беше и любов, за да не боли като се разделим.
Хитри, хитри сме си, дааа Mr. Green

# 181
abe hora maja mi nastoqva da mi go vkara otzad pi6ete molqvi kak e?

НЕзнам не съм била с мъжа ти  smile3533 smile3532 rotfImbo

# 182
  • СОФИЯ

Аз предлагам да пусне негова снимка и ако става да се жертваме в името на "приятелството" пък после ще и разказваме  Mr. Green Joy Joy

# 183

Аз предлагам да пусне негова снимка и ако става да се жертваме в името на "приятелството" пък после ще и разказваме  Mr. Green Joy Joy

Joy Joy rotfImbo rotfImbo Rolling Eyes

# 184
на 18,гадни спомени

# 185
На 18 - приятно и вълнуващо беше...
После още 1-2 пъти се видяхме, много добър  и внимателен "учител" беше, но не съм го срещала от мнооого години.

# 186
  • Стара Загора
Хм...явявам се между два отговора.
Първи курс, 19,5. Спомени има, нищо впечатлително - нито хубави, нито лоши. Човекът не го знам къде е, нито какво прави, но винаги от сърце ще му желая да го мъчат хемороиди и да му излизат цирки на гъза - последното не поради особености на сексуалната страна на връзката ни, но заради самата връзка и края й най-вече.
като изключим пожеланията за хемороидите и цирките, едно към едно с моята история. Peace

# 187
бях на 18, приятни спомени, първа любов...
Той е моята любов, моят най-добър приятел, любовник и съпруг, ... всичко![/color]
[/quote]

# 188
# 189
   Че помня ли вече Joy
Абе мисля да отскоча до Русия да си направя въпросната операция след която пак ще мога да съм девствена Hug Mr. Green
И тогава ще видите вий на колко ще загубя девствеността  Embarassed Hug

# 190
  • София
Аз след раждането като се погледнах и си викам "брей, била ли съм някога девствена". И мъжа ми като ме награби един ден се сетих "Била съм, била съм. При това пак с него".

# 191
имам една приятелка която е на 26 год и е девствена,страх я е

# 192
имам една приятелка която е на 26 год и е девствена,страх я е
Я,пак я питай...дали пък не е нещо друго,а не страх,а ??? Wink

# 193
  • постоянно
 На 17 , мястото- морската градина  посред нощ след дискотека.Аз - ню уеивка, тои- пънкар.Нямам особенно приятни спомени от случката Thinking
Добро момче беше иначе, мисля че сега  е семеен с деца.Едва ли ще ме  познае-  на тези години приличах повече на Robert Smith " от "The Cure" отколкото на себе си. hahaha
Вили

# 194
това е,тя е страшен екземпляр,доста е затворена,като жена на 40 години Sad та как да си намери гадже и да прави нещо като само в тях стои. Колкото и да и говоря няма оправия

Общи условия

Активация на акаунт