На колко години се разделихте с девствеността си?

• 14 550
  • 251
  •   1
Отговори
# 195
Въх!  Shocked Аз съм над 40, ама не знаех, че съм страшна!  Crazy
Иначе за статистиката - и аз съм девствена!  Flutter

ПП Разписала ли съм се вече, че ме мързи да чета 10 страници, пък и пуста старост-нерадост...    Cry

# 196
sigurno ne si stra6na,ama tq ne izglejda kato mlado momi4e na 26

# 197
И аз в клуба на кърпените госпожици - девствена Flutter

# 198
Хм, рожбе, не ме гледай мен, че съм толкова залюхана и само на компа дремя. Повечето 40-годишни край мен го удрят на такъв живот (ако ме разбираш какво искам да ти кажа...  Wink), че просто ти е бедна фантазията. Децата - отгледани, мъжете - изморени и не им пука какво правят жените им, още/най-после/ могат и най-важното - знаят какMr. Green

# 199
Аз пък ще съм девствена в другия живот Crazy

# 200
На 19 без 2 месеца Grinning Много хубави спомени... Човекът е баща на детето ми и се готви упорито за второ Mr. Green

# 201
  • постоянно
И аз в клуба на кърпените госпожици - девствена Flutter
Е то и аз  с 40 шева след раждането спадам към тях значи .... ooooh! ooooh! ooooh!
Девствеността ме  повтори а уж не повтаряло  newsm78 newsm78 newsm78
Вили

# 202
  • Варна
Малко късно на 21  Embarassed , но си заслужаваше. Много хубави спонеми, бурна връзка, сега е женен с едно дете, чуваме се. Голяма тръпка ми беше Embarassed

# 203
Много от жените тук са и до ден днешен с първия си. Не Ви ли сее искало да видите какво е и с друг, сравнение, опит. Не винаги най-доброто е това, което имаме.

# 204
Аз бях доста малка почти на 15 години.
И аз така.Спомени - нищо особено - какво ти разбира една хлапачка от секс!  newsm78 Спомням си обаче ,че не болеше и нямаша кръв.Човека - бях с него 2 г ,а след това добри приятелчета,после си изгубихме дирите поради ревниви гаджета...наскоро го срещнах случайно...оказахме се женени с деца!

# 205
# 206
Кармацома, 10% са били под 14 години.

# 207
Имаше такава тема,не си спомням там излъгах ли,не излъгах ли.Ще отговоря 18 години,дано да има препокриване на двете ми мнения.

# 208
Само 2.1% девствени все още Rolling Eyes Е за кого се пазя тогава?! Спукана ми е работата. Още утре отивам да ме обезчестят (тва така ли се пише newsm78).

# 209
  • София ж.к. Надежда 1
бях само на 15  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт