На колко години се разделихте с девствеността си?

• 14 565
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
Re: На колко години се разделихте с девствеността си?-Не съм много добре с математиката.

# 166
 Embarassed На 14 - изнасилиха ме.

# 167
Гласувах.
Имам спомени.
Човекът е до мен.

# 168
  • с/у ОколоМръсТното
Не знам как да отговоря...
2 пъти съм дефлорирана  Sunglasses

# 169
На 14 бях  Embarassed Сега ми се струва че съм била дете ... но за мом4ето не съм съжелила нито за миг   Wink Много близки си бяхме а и сега го виждам от време на време и сме в добри отношения  Grinning

# 170
Още не съм. Мразя разделите  Crossing Arms

# 171
На 18 ненавършени.
 Човека - хич не го и знам - морска свалка.
Просто реших че ми е време. Абе няма ли друго добиче като мен.
Спомени - нищо особено.
Ама не ми е бил "голямата любов" и не ми е разбил сърцето след това.
Я каква съм хитруша, а?
Peace
Ех Несебър, Несебър

# 172
  • Видин
на 18 Embarassedрчакам да се прибере от работа Crazy

# 173
abe hora maja mi nastoqva da mi go vkara otzad pi6ete molqvi kak e?

# 174
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
На 15, бях пияна на кирка и имам много бегли спомени, въпросния не го познавах само го бях виждала в училище, не ме боля, кръв почти нямаше. Той искал после да се виждаме - аз не исках. Нямам нито лоши нито хубави спомени.

# 175
  • Варна
На 16-не беше кой знае какво,нямах грам кръв и леко ме болеше.А човека още е до мен Wink

# 176
На 18 си рожден ден. [/color]

# 177
Аз бях доста малка почти на 15 години.

# 178
  • област Софийска
Не знам от какъв зор, но си бях решила, че първият ми път ще е на 17 години, с гаджето, с което съм по това време. Е, беше едно момче на моята възраст, с което нямахме сериозна връзка, във всеки случай не изпитвахме сериозни чувства един към друг. Та с него ми беше за пръв път - на един купон. Бях си пийнала "за кураж", защото бях решила, че тая вечер ще е МОМЕНТЪТ. Имаше малко болка, но аз пък се смеех весело и човекът чак се учуди: "Ама, не те ли боли?" вика, а аз:"Боли ме, ама какво, да рева ли?". Нямам лоши спомени, ходихме може би още месец. Но това ни беше първият и единствен сексуален опит. След това съм го виждала няколко пъти по дискотеките, от съседен град е.

# 179
24, на морето.... и той каза: "леллееее, а какво ще каже мама?" връстници сме.. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт