На колко години се разделихте с девствеността си?

• 14 560
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
На 17, още сме заедно

# 151
Бях почти на 20.
още сме заедно и се обичаме Simple Smile

# 152
Почти на 18.
Неособено приятно изживяване.

# 153
Бях на 15, той беше моята най-голяма, най-силна любов.И двамата бяхме девствени и изобщо не знаехме какво да правим, сума време не можахме да се нагласим в подходяща поза, а самоя секс трая(за щастие)около 5 минути.Въпреки цялата болка, това е момента, който няма да забравя никога.Сега въпросният човек ми е съпруг и баща на три чудесни деца Heart Eyes

# 154
Като гледам анкетата и при все че имам момиченце, тръпки ме побиват ooooh!

# 155
На 16. Много ме боля. Проникнаха ми отзад ....  Joy

# 156
И това смешно ли е?! Благодаря ти че сподели тайната си с нас Mr. Green
Мъж си, ще те използвам да те попитам нещо...Първата, с която си го направил, таиш ли все още някакви по-различни емоции към нея?

# 157
Като гледам анкетата и при все че имам момиченце, тръпки ме побиват ooooh!

и мен  Shocked 6 под 12 години - това не го вярвам

# 158
Кас, не. Безразлична ми е.

# 159
# 160

Грам ... А навремето бях лудо влюбен в нея ...

Нали знаеш, че в сравнение с жените, ние доста по-рядко се привързваме емоционално към сексуалните си партньори.

# 161
Хъ...Отговорът ме устройва. Благодаря Wink. Да си върна жеста с някое отгооврче на твой въпрос? Flutter

# 162
Хъ...Отговорът ме устройва. Благодаря Wink. Да си върна жеста с някое отгооврче на твой въпрос? Flutter

Нямам кво д ате питам...

# 163
  • Варна
Бях на 19. Спомени имам-хубави. Знам къде почива тялото му. За душата не знам. Лека му пръст.

# 164
На 19. Изобщо не искам и да се сещам. ooooh!  Човекът беше идиот и се държеше смотано, непредразполагащо, пък аз - влюбена , наивна и изглупяла. Tired   Неприятни спомени. Слава Богу, още на следващия ден се разделихме и го забравих много бързо. Нито съм го чувала, нито виждала оттогава.

Общи условия

Активация на акаунт