Отговори
# 285
Цитат
💡 📝Снимат сериала „Мечтата на Ешреф“. Съдейки по мястото, снимат нещо интересно, вероятно дори романтично.

💡📝СПОЙЛЕР за сериала "Мечтата на Ешреф"

Скрит текст:
📃Гюрдал атакува Кадир. Ешреф ще се намеси и ще го спре.
📃Динчер ще попречи на Ешреф да влезе в затвора.
📃Динчер ще използва чувствата на близките на Ешреф.
📃В три епизода Ешреф ще научи кой всъщност е Динчер.
📃Ще бъдат показани ретроспекции от детството на Ешреф.

АМЕРИКАНСКАТА ПРЕСА ГОВОРИ ЗА ДЕМЕТ ЙОЗДЕМИР 💥💥💥

Зая Блейз, която започва литературната си кариера в Турция след години работа като детектив в Гърция, направи фурор в САЩ с дебютния си роман „Елиан“. Водещи издания като New York Weekly, The Chicago Journal и US Insider отразиха необикновения живот и творчество на писателката. Описанието на Блейз на „Елиан“ като „силна история за самозавръщане“ и желанието ѝ да избере Демет Йоздемир за главната роля  привлякоха значително внимание в САЩ.

# 286
Интересни неща сте споделили.

Романтична разходка и нежни погледи край Босфора нямаме против. Нали наскоро излезна зад кадър вечерта че са снимали там.

Що се отнася до спойлера...
То е логично че няма да влезе в затвора отново. Никой не е повярвал в обратното. Личният му враг го иска навън и жив за да го мъчи и отмъсти. Плюс това и другите му близките нямаше да позволят да се потрети ситуацията и ще се борят.

Хубаво е че ще има ретроспекции от миналото  на Ешреф.

Най хубавото е че Ешко си е върнал своя фъстък. Съкровището му и е щастлив от това. И ние същоооо😍💚💚👏

Не е ли време Ешреф да му тегли куршума на Кадирчо с револвераааа.... или наистина ще си изкара до декември по договор.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 21:18 от femmi2

# 287
Цитат
В три епизода Ешреф ще научи кой всъщност е Динчер.
От  спойлера -30.10. е след 3 епизода. До Нова година още 7-8 епизода. А после с кой злодей ще се бори?

# 288
Винаги могат да вкарат нов злодей.  Това е най лесно. С тоя рейтинг и еуфория всеки ще иска да е в такъв сериал с кастинг.
Най - добре е да си отдъхнем от злодей и врагове. Ешреф заслужава спокойствие и да не мисли за нищо. Дори и за отбора.  Не са малки могат сами да се оправят и живеят живота ,но  без адреналин е скучно. Видяхме как живяха, като беше в затвора.   Свикнали са да бъдат, като семейство заедно с Ешреф и да ги ръководи. Несправедливо е това и донякъде егоистично човек да не се влюбва.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 21:13 от femmi2

# 289

🎬🌿✨ 𝐁𝐔̈𝐒̧𝐑𝐀 𝐃𝐄𝐕𝐄𝐋𝐈̇ в интервю за 𝐄𝐋𝐋𝐄 𝐏𝐨𝐩 𝐔𝐩!

Бюшра Девели въплъщава ролята на комисар в най-новата си телевизионна работа. Сега тя живее във време, в което избира да не става по-силна, а да стане по-мека; вместо да се самоопределя, тя се опитва просто да се вслуша в себе си. В провала тя намира нова посока, в тишината - смисъл, а в природата - мир. 🌊🌳

❓ В момента гледаме изпълнението ви в популярния сериал „Мечтата на Ешреф“ като успешния и амбициозен комисар Чийдем Серим. Работите в отдела за борба с организираната престъпност. Кой аспект от този герой ви допадна най-много? Какво ви даде този герой?
🎙Досега винаги съм играла идеалистични и интелигентни жени със силна морална страна. Честно казано, малко ми е писнало. В Турция няма много възможности за женски персонажи; има предимно определени стереотипи. В този смисъл Чийдем е напълно различна от жените, които съм играла преди. Тя има решителност, сляпа страст и мъжественост, която не сме свикнали да виждаме по телевизията. Благодарение на нея се сблъсквам и със собствените си сенки.

❓ Къде се пресичат и разминават идеите на Чийдем за справедливостта и личните ѝ ценности?
🎙Те се разминават напълно. Честно казано, имам малко общо с Чийдем. Тя има жажда за власт, която постоянно изпитва границите ѝ, а везните ѝ на справедливост са леко разместени. Тя преодолява препятствията, които възникват по пътя, без колебание. Вярвам в равенството във всички области на живота: изграждам живота и взаимоотношенията си въз основа на това. Това е много чувствителна и важна тема за мен.

❓В сериала се оказваш разкъсана между любовта си към Ешреф и професионалните/етичните си задължения. Ако това се случи с теб, с Бюшра, какво би направил/а?
🎙Мисля, че има ценности, които са по-висши от любовта. Въпреки че самата любов също е част от тези ценности. Ако някой е несправедлив към другите, нечестен, поставя собствените си желания над всичко, аз, разбира се, ще се усъмня в любовта му. В такъв случай, има ли изобщо любов? Може ли тя изобщо да съществува? Дори това е съмнително за мен.

❓Зад строгата и откъсната външност на героя ти се крият уязвими страни. Как успя да създадеш този контраст?
🎙Когато създавам герой, не мисля: „Ето ги силните му страни, ето ги уязвимите му страни.“ Първо си го представям, подхождайки към него, сякаш срещам някой нов. В повечето случаи силата е защита. И когато откриеш „защо“ на тази защита, уязвимостта естествено започва да изтича.

❓ Действието на сериала се развива по отдалечените улици на Бейоглу. Харесват ли ви тези места?
🎙Обичам го. Откакто се преместих в Истанбул, живея в Бейоглу. Мисля, че Бейоглу е много добро поле за социологическо наблюдение, ако искате да разберете Истанбул, потребителските навици и състоянието на духа на хората. Освен това, тук се чувствам много като у дома си. Тук все още има чувство за квартал, а това е лукс за мен в днешно време.
Скрит текст:

❓ Какъв е според вас Истанбул? Какъв е характерът му? Има ли моменти, които ви затрудняват?
🎙Според мен Истанбул е изключителен град. Невъзможно е дори да си представим състоянието му през 30-те години на миналия век. През последните години той се опитва да оцелее сред постоянно нарастващите строителни отломки, но всеки ден губи огромни части от характера си. Да гледам как градът, в който съм толкова влюбена, бива разрушаван по този начин, е наистина тъжно.

❓ Представете си, че имате свободен ден в града: без снимки, без срещи. Какво правите? Опишете приятния си ден в Истанбул.
🎙 Ако е почивен ден и честно казано, изобщо не излизам от къщи. Но да кажем, че излизам и времето е хубаво, тогава ще се кача на мотоциклета си, ще се повозя до парка, ще си легна, ще помисля. Ще почета нещо.

❓ Как избирате градовете, до които пътувате? Кои места са начело в списъка ви с ваканции?
🎙 Всъщност, то се променя в зависимост от настроението ми в момента. Ако е почивка на море, обичам да плавам. Ако е зимна ваканция, наистина обичам да паля огън. Като цяло природата ми влияе много положително. Отдавна искам да отида в Южна Америка.

❓ Обичате ли да пътувате с кола? Къде обикновено ходите? Кой трябва да е с вас на такова пътуване, кой би ви правил компания?
🎙Много го обичам, особено когато изляза от града и се отправя към северното крайбрежие на Егейско море. Пътят дава усещане за свобода. И ако колата е пълна с любими хора, не бих могла да бъда по-щастлива.

❓ Как се промени отговорът на въпроса „Кой съм аз?“ за теб с течение на времето?
🎙Преди можех да отговоря на този въпрос веднага, но сега не мога. С течение на времето осъзнах, че „Кой съм аз?“ не е нещо постоянно. Във всеки период се превръщам в различен човек, гледайки на него от различна гледна точка. Сега не се опитвам да се определя, а по-скоро се опитвам просто да се вслушвам в себе си.

❓ Когато преминавате през труден период, как се мотивирате?
🎙Сега се опитвам да не се насилвам. Преди си мислех, че трябва веднага да се стегна, но понякога „спирането“ може да бъде и движение. В трудни моменти не търся мотивация; слушам себе си. Тишина, природа, любимата ми музика, а понякога дори просто сън – и това е достатъчно. Сега избирам да не ставам по-силна, а да ставам по-мека.

❓ Как намирате баланс между очакванията на другите и вътрешния си глас?
🎙Всичко започна, когато осъзнах, че този вътрешен глас не винаги е мой. Преди не се опитвах сама да понасям всички очаквания, но не можех да различа кои гласове са мои и кои външни. С течение на времето се научих да виждам тази разлика по-ясно. Сега, когато някой очаква нещо от мен, първо се вслушвам във вътрешния си глас: това наистина ли е моето желание или е навик? Сега мога да различа тази разлика.

❓ Какво означава за вас провалът? На какво ви учи една грешка или падане?
🎙Преди провалът ми се струваше като край, но сега е по-скоро като промяна на посоката. Когато нещо не се получи, вече не си мисля: „Защо не се получи?“, а по-скоро: „Какво се опитва да ме научи това преживяване?“. Грешките и паденията са моменти, в които мога да спра и да се доближа до себе си. В такива моменти оставам беззащитна, но именно там научавам нещо: търпение, приемане и понякога способност да се отпусна... Доколкото мога.

❓ „Изкуството“ за вас средство (за себеизразяване), дар или и двете?
🎙И средство, и дар. От една страна, това е път към разбирането на себе си, начин да извадя наяве какво се случва вътре в мен; от друга страна, това е като подарък, даден ми. Защото понякога не се опитвам да кажа нещо, а нещо просто тече през мен и си намира път. Изкуството сякаш се процежда през тази пукнатина. Ето защо е едновременно в моите ръце и същевременно независимо от мен.

❓ Има ли принципи в живота, от които не се отклонявате, дори когато животът ви изпитва?
🎙Да, това са моите граници. Избирам да не бързам с прибързани „да“ на неща, събития и хора, които ми тежат отвътре. Когато правя грешки, ги признавам, извинявам се, но също така не се отричам.

❓ Какво означава за вас „да имам стил“? Трябва ли модата да отразява личността или личността да определя модата?
🎙За мен стилът не са скъпи неща, а това да си в хармония със себе си. Осъзнавам модата, но се обличам според настроението и фигурата си. Понякога избирам да бъда невидима, понякога усилвам вътрешния си глас. Приспособявам тенденциите към себе си: добра кройка, добро усещане, издръжливост. Накратко, личността трябва да ръководи модата, иначе дрехите не са стил, а просто костюм.

❓ В какви цветове или силуети се чувствате като „истински Büchüra“?
🎙Черното е неутрално за мен. Когато се добавят бяло, бежово и тъмносиньо, се чувствам спокойна отвътре. Изглежда, че има две крайности в силуета: или вталени панталони, мъжка риза и равни подметки, или ефирни и леки.

❓ Ако можехте да предадете само едно послание със стила си, какво би било то?
🎙Не костюм, а гласът ми.

❓ В ежедневието, комфортът или елегантността са по-важни за вас?
🎙Първо комфортът, но не и небрежността. Искам тялото да е свободно. Търся елегантност в кройката и текстурата.

❓ Мислите ли, че основната мотивация на един актьор е амбицията, любопитството или емпатията?
🎙Мисля, че любопитството винаги е основният двигател – то е движещата сила. Емпатията носи дълбочина и истина, отваряйки пътя към сърцето на публиката. А амбицията, в умерени количества, ви помага да продължите, но твърде много от нея изкривява както ролята, така и човека.

❓ Коя професия, освен актьорството, би ви направила щастливи и удовлетворени?
🎙 Добър избор би бил да преподавате в начално училище. Много обичам децата и наистина ми харесва да съм сред тази чиста енергия. Бих искала да опитам професия без кариерни игри и борби. Въпреки че, разбира се, училищната администрация вероятно има свои собствени драми, но давам този отговор, изключвайки ги.

❓ След „Мечтата на Ешреф“, какви роли ще ви вдъхновят?
🎙Не преследвам никаква конкретна роля. Искам герои, които се носят между черното и сивото, с размити граници, с етични пукнатини, с тихо напрежение и които ще ми донесат нови преживявания. Не търся утеха, а трансформация.

❓ И накрая, кажете ми нещо, което мигновено ви прави щастливи, ви кара да се усмихнете!
🎙Да отидеш с любими хора, на море или в гората, по всяко време на годината, за да се сближим, да се сближим, да се свържем. Да обичаме.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 22:59 от Emiliya

# 290
Ей, хитра  е Чийдем. Намери начин да унищожи касетите и да се изкара жертва. Тези записи не могат ли  отново да се възстановят?
А началника ѝ от 1-ви сезон, когото натопи, така и не се е появил. Дали и неговия договор е бил само за 1-ви сезон?

# 291
Ей, хитра  е Чийдем. Намери начин да унищожи касетите и да се изкара жертва. Тези записи не могат ли  отново да се възстановят?
А началника ѝ от 1-ви сезон, когото натопи, така и не се е появил. Дали и неговия договор е бил само за 1-ви сезон?
Аз мисля, че тепърва ще става дума за Сердар.
С голяма заявка се появи комисарят, а снимката на бюрото му, върху която акцентираха не беше случайна. И там има голяма драма и минало, което ще свърже Сердар с някой от останалите герои. Не съм чела, че актьорът се е сбогувал със сериала.
 А може и Етем просто да го е забравил вече!

❥ Birsen Altuntaş за пореден път съобщава, че Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, главните герои от сериала #EşrefRüya, ще се отправят към Кан този уикенд за изложението Mipcom.

# 292
Хитра е Чийдем умее да се измъква. Но Динчер е по голям психопат и от нея. Но Ешреф ще се справи със всичко и всеки. Знае как. Wink

Сердар го забравиха.... трябва да му помогнат, защото е жертва. Също не съм чула и чела да напуска или да му е изтекъл договора.

От площадката

Лайк от Демет

И още споделения. Браво!

Радваме се на успеха

Усмивкииии 🥰🖤🖤🖤

Много готини снимки и стайлинг на Черно райе.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 22:59 от femmi2

# 293
Ново от IG на Аслъхан:
Майстор фотограф е Чачо Camera хубави фотки е направил на любимата.

# 294
Имаме фотосесия от лозето. Flowers Grapes Добър фотограф е с умения и усет. Не прави за сефте снимки и пейзажи. Като са били в компания може и друг да е правил снимките.  Честно казано предпочитам Чаатай или някой от аркадашите да пуснат снимки с Чачо от лозето да рекламират и виното.

Изобщо не ме интересуват явните изтъркани женски номера на Малбората, като се фръцка и усмихва. Всяка ще се похвали че има такъв мъж до себе си ,но не всяка ще публикува снимки  в период, когато трябва да се съобразяваш. Още повече сега в момента, който върви сериала и е супер успешен и рейтингов и предстои събитие на Мипкома в Кан - Париж ,където Чаатай и Демет ще блестят на червеният килим.  Ще има предполагаме и интервюта и рекламират сериала.
Женска ревност да и завижда цял свят на романтиката и идилията. Хубаво нека са щастливи гълъбчетата не сме толкова зли. Може и да не сме съгласни с изборът му и да не сме фенки на Аслъхан и да ги харесваме, като чифте, щото в "Кюбра" ми изглеждаха, като брат и сестра и не ми въздействаха. Сериала не беше любовен и нямаха много такива сцени. На Гала вечерта бяха красиви и имаше закачки усмивки. Връзката им започна след това,  като мина време и никой не може да ме убеди в обратното , защото има факти затова.  Чаатай сам каза в улично интервю че има много работа и в момента няма време за любов и аз му вярвам. Дори и да не обича да говори затова и да е дискретен няма да отрече и скрие, когато има някоя до себе си. Щом е спокоен и щастлив и вероятно влюбен така да е. Ще издишаме и въздишааааамееее... Ядосахме се но ще премине.

Не е за подценяване ще се окаже по опасна и от Дуйгуто бившата.  Направо не вярвам че го пиша и ще  я търсим шаманката да се върне. Joy  Ох смешно ми е ама дано не плачем накрая. Да си опича акъла, както досега и мисли трезво и не се подава да го прилъжат само това желаем.
Да си поживее още и снима активно със същия хъс и професионализъм. Щото после ще е по - зле и още повече ще се затвори, ако реши да е в кюпа, като другите с деца и семейство.  Още не е толкова одъртял. Млад е в най прекрасната възраст от живота.  Малбората доста е Луднала и си личи. Щом се раздели и с младежа след 10 годишна връзка заради Чаатай. Може и да не е така, щото чета на доста места че той и е изневерил и наскоро се сгоди и може би и оженил. Така че само те си знаят истината. Чаатай и Дуда си бяха разделени, когато снимаше "Кюбра" и тук изневяра няма с колежката и си запазиха уважението след това и дори я поздрави на погребението на бащата на Арас.  Кофти е като бившия на Аслъхан е  постъпил така.  Бързо се е преориентирала и не е страдала дълго и е нормално да продължи напред. Както и Чаатай и всеки друг. Това са нормални неща от живота и естествени. Някой се разделят със скандали други без шум и не парадират и не се държат, като в детската градина. Някой прекаляват с ПР. Тука Има , тука Няма.... Важно е да те запомнят с работата ти и постиженията и уважават.

Обаче не мога да не го напиша независимо как ще се възприеме не ми дреме толкоз ! Аз съм директен човек и емоционален за добро или лошо. Тия снимки можеше и да ги публикува по - рано не след  месец след РД.  
( Ако са от тогава, щото преди дни бяха пак на лозето заедно с аркадашите.  Може и снимките с пикапа да са от тогава.)  Целта е Ясна и само тези на които така им е изгодно не искат да я разберат и видят. Дали са  съгласувани с мениджъра  и Чаатай тези публикации в ИГ Не можем да бъдем  категорични и сигурни, че е така.  Но ако е така  всичко е премислено. Все пак всеки има право на ЛЖ и ще го живее така, както сметне за добре и според принципите си. Някой се влияят от коментари и се обясняват ,но други подминават и не им дреме.... нито за клюките в пресата и писанията. Трябва си психика и нерви. Славата е нож с две остриета.  

На Чаатай му предстоят важни събития и трябва да напомни за себе си и пази територията. Предполагам какво ще напишат някой в Туитър, че пиарът си върви. Не мисля, че те са такава двойка още повече че Чаатай не си пада по това и не е от тези, които ще се съгласят на това, но в шоубизнеса всичко е възможно. Аслъхан също е познато име , но така ще спечели повече внимание.  

Не може да й се отрече. Красива мацка е естествена и има темперамент и нямат голяма разлика, щото си пада по възрастни и зрели. Интелигентна и добра актриса и от добро семейство. Имат общи неща двамата и това също е важно за една връзка, както и характера и доверието.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 14:27 от femmi2

# 295
Момичета, вие нали искате да видите Чаатай, може да отскочите за премиерата на представлението й до Истанбул. Simple Smile  За по-сигурно  - отсядате в хотела.

Подкрепа от майката на Демет:

# 296
Аз ще проверя къде ще има примиера след Галата  може да идем ако не ми изникне нещо

# 297
Хич не смятам да коментирам личния живот на Чачо, нито пък ме интересува защо, кога и как Аслъхан качва снимки.
Видях ги в профила ѝ, харесаха ми и ги постнах в темата. И нямам никакво желание да се обременявам с мисли за PR, ревност, завист и т.н.
Единственото нещо, което ме вълнува е „Eşref Rüya“ , успехът на сериала, доброто представяне на продукцията на Mipcom и Чачо и Демет един до друг на червения килим.
Момичета, вие нали искате да видите Чаатай, може да отскочите за премиерата на представлението й до Истанбул. Simple Smile  За по-сигурно  - отсядате в хотела.

Подкрепа от майката на Демет:
Фло, като балсам ми подейства поста ти, че бях припалила сериозно, четейки коментарите в Х.
Едни ожениха Чачо, други го развеждат. Едните хвалят Аслъханче, други я проклинат и завиждат. А всички се ядосват, че Чачо не е социален.
Право е момчето! Да продължава в същия дух, да пази зорко личния си живот, а Аслъхан да продължава да пуска снимки от лозето.
Идеята за представлението никак не е лоша - ще бъде шоу и на сцената, и в салона. Някои ще ръкопляскат, други ще се опитват да ѝ издерат очите.
Неее... предпочитам да си стоя в хотела и да чакам Чачо да се появи там.

# 298
Аааааа, баш на премиерата на Малбората няма да идем дори и Чаатай да е там. Предпочитам да пропуснем това "удоволствие" и да не се мъчим. 😁За филма ще си помислим. Най добре на снимачната площадка да се слеем с тълпата Heart Eyes JoyGreen Heart

Лайк от фотографа. Харесал си е произведението.

Тая малката яко го е омаяла. FlushedАферим признаваме й това умение. Не лесно с такъв темерут, който не вярва в истинската любов и тази от филмите и не я изпитвал.

Дали ще успее да го убеди за обща снимка или някъде да се покажат?  Ще е Шоуто на Годината.  Всичко ще гръмне и само затова ще се говори и пише докато не го забравят.

Между другото вече има коментари  че с тези публикации ревността й е очевадна и липсва  увереност. Но не се учудваме след като случайно или Йок цъфна и на снимачната площадка.  Доста фенове има, които си харесват Чаатай и Демет в сериала, като ЕшСан и си имат свойте мечти и бръмбари в главата. Така че не бива да се забравя че Големият ШЕФ  има любима в Истинският Живот. Докога ще бъде така и издържат само звездите горе знаят и Господ. Така че засега това е щем не щем. Така е със всеки известен и когато имаш любимец нещата често са извън контрол. Но всеки си пише мнението и каквото му е отвътре. Против грубите коментари и заплахи съм нека да сме наясно. Не бих си позволила да ида в страницата на Аслъхан или Чачо заради това. В Туитър не пиша засега  само чета и копирам снимки и мнения, които ми харесват от сериала.

За сегашната връзка имам си мои усещания, размисли и интуиция ... Само те си знаят какви са им истиснките отошения и кой колко е влюбен и дали просто не е  страст и да си прекарват добре зедно без  обещания . Може и да имат такива . Кой знае .... Подозренията са, че с Дуйгу се разделиха след дълги години точно защото не е готов за семейство  и мисли за кариерата си .  Когато всичко се изчерпа е най добре така. За да бъдат толкова време заедно е имало чувства колкото и да е била удобно и за двамата това съжителство и отношения .

Досега ни се разминаваше но времето си лети и опасности дебнат с  годините . Такива обсебващи и предвидими най не харесваме меко казано.  Ще поживеем и ще разберем и видим дали съм била на прав път и грешен . Само здраве да е това е важното.  Ако има следваща изгора е интресно каква ще е дали отново ще повтори клишето с колежка от бранша или ще ни изненада. Няма нищо лошо да е извън и да не е известна или голяма красавица .. Други неща са важни също но е добре да е възпитана и да е скромна и да не е скандална и да използва името и славата му и материалните неща .

Не само в сериала но и в реала  обичаме стари коли ретро и си ги пазим и караме. Това е стар и ръждясал Пикап пак в зелено. Имаме някой общи неща с Ешреф Тек.  

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 15:10 от femmi2

# 299
Здравейте, дами!

Да  започнем съботния ден с настроение и приятни емоции!
Популярността на „Eşref Rüya“ расте. За тълпите на снимачната площадка заговориха и медиите, а запалените фенове следят епизодите дори и в заведенията:

Аз пък чакам с нетърпение Кан.
Цитат
#ChagDem идва скоро!!! Кан е точно зад ъгъла💣🔥

"Не търси щастието си в чуждия двор, защото то винаги се крие в собствената ти къща."
С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

Общи условия

Активация на акаунт