Отговори
# 480
# 481
Оооо, много добре позиция сме в Туркиш Социопола. Логично Енгин и Аслъ да са начело на класацията, защото им  пуснаха общия проект по НФ.

# 482
Какво се случва? Какви са тези венци? Нищо не мога да разбера от видеото...

# 483

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 14:10 от x BlackRose x the guardian team :)

# 484
Тази красота не може да се подмине:

# 485
Аз съм в Ступор и се прекланям пред това Хармонично Съвършенство и Красота! Думите не стигат !  SobSob ScreamHeart DecorationGreen HeartKissSunglassesNature FireNature Fire Уникална фотосесия  със звездата и гвоздеят на сериала - Фъстъкът на Ешреф ! Green Heart

Който иска може да продължи да си съчинява по картинка и да търси под вола теле . Все пак различните очи , различно виждат и всеки с мнението и усещането си за нещата по принцип .    
Чаатай лично отговори за  химията и хармонията между тях.  И на двамата им е приятно да работят заедно екипно.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 17:28 от femmi2

# 486
Феми всеки си има право на мнение и трябва да се уважава. Аз лично единственото нещо което ме спира да почна да го гледам е Демет. Еми не е моят типаж много ми е студена една и тези надути джуки еми сори. Иначе Чачо си е хубавец, за мен той прави сериала а не тя или тя има да кажем 30 процента в успеха.

# 487
Знам Хриси че не я харесваш Демет  и всеки си решава дали да гледа или Не и заради кого !
Просто  коментирам че е Очевадно че няма проблеми между тях и всичко е наред .

https://x.com/Yengenizzz/status/1978426081926402068

# 488
Знам Хриси че не я харесваш Демет  и всеки си решава дали да гледа или Не и заради кого !
Просто  коментирам че е Очевадно че няма проблеми между тях и всичко е наред .

https://x.com/Yengenizzz/status/1978426081926402068

Е, те директно няма да ти го кажат Grinning Grinning Но цялото им поведение в Кан ми беше странно при положение че точно техния проект беше звездата на тазгодишното издание. За мен това което показаха си мисля че и на терен е така, но явно доста умело го прикриват.

# 489
Малко сте грубички за Демет ще извинявате ама тя си е актриса с толкова почитатели и такова ниво аз не съм и фенка ама не мога да кажа на черното бяло и обратно. Сериала не го гледам за да кажа на кой какви са му заслугите щом Чаатай самият казва ,че са на двамата в крайна сметка е екипна работа. Чаатай просто беше в Истанбул на някоя възглавница в домът си много му личеше на момчето умората и той си я и каза не я прикри. Демет е енергична при нея и да е уморена не си личи.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:20 от x BlackRose x the guardian team :)

# 490
Имаше някаква дистанция и е нормално да изпитват притеснение , особено Чаатай, който не си пада по такива масови изяви . За първи път и двамата са на такова важно и престижно международно събитие, където има много гости от света . Не е задължително непрекъснато да се усмихват и прегръщат. В крайна сметка кой каквото иска да си мисли дали се прикриват или не . Излишно е да се спори и напрягаме . В обратното няма да убедим никой . Те си знаят най добре дали се прикриват или Не !  Това че е заради ревност заради Малбората не мисля че е основателна причина и че нямат близост заради това . Чаатай е човек , който върши всичко изпопано и професинално и не влага лични неща .

Няма да отварям темата за един минал проект и една друга колежка, където до ден днешен се дъФче и се интерперетират нещата , но там е различно, защото жълтите медии изписаха света че имат връзка и си имаше и пиар момент заради сериала.  И дори и да съжалява затова е минало и заминало ... няма как да се върне времето назад и да се противопостави на  това . В момента се избягват на публични места, дори и приятели, като колеги не са . Лично мениджърът му опроверга всичко и  съжалявам че не  запазих това за да го докажа но от нерде да знам че ще ми потрябва това  и  Още факти пред които и Боговете ще мълчат !

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 16:09 от femmi2

# 491
Момичета, няма смисъл да си разваляме настроението в спорове кой е по-по-най.
Всеки има право на мнение и предпочитания. Единственото нещо, което ме дразни е по вулгарен начин да се отправят нападки и грозни епитети по адрес на актьори и фенове.
Приемам думите на Чачо: "Мисля, че когато химията между партньорите достигне до публиката, успехът на един проект се превръща в нещо съвсем различно." за чистата истина, защото му вярвам.
А какво пишат пишман феновете изобщо не ме интересува.
Не мога да се съглася обаче, че в Кан между Чачо и Демет е имало дистанцираност, напротив показаха класа и стил при официалното представяне.
Професионалисти, които знаят къде се намират и как да се държат на обществено място. А в същото време да ни отвеят с фотосесия, наситени с магнетизъм, хармония и страст.
Това химичене, талантът им и артистизмът, най-добре се усеща в сериала „Eşref Rüya“.
Много обичам да цитирам фен в такива моменти: "Не съм го гледал, ама не ми харесва" и с това изчерпвам темата за не/харесването.

# 492
Продължаваме напред .... И само да вметна и приключваме тая тема ...  Хриси си изрази личното мнение за Демет и го приемаме без проблем . Под грубост мойте разбирания са различни.

Цитат
Дори водещите са изненадани колко много говори Чаатай в интервюто. И това е, че е уморен! Той също така направи много въздействащо изявление за химията си с Демет! Гордея се с това партньорство. 😭❤️‍🔥

Честно казано, виждам различен Чаатай след събитието в Кан. Този интроверт наистина се старае да угоди на феновете, пресата и всичко между тях. Обичам искреността на отговорите му. #EşrefRüya сигурно е много близо до сърцето му. ❤️🫠
https://x.com/RoseInEire/status/1978426725911433642

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 16:40 от femmi2

# 493
Ето го и интервюто с Демет от летището:

Демет: - Извинявайте, че съм със слънчеви очила, изморихме се много и заради това.
Репортер: - Да, преди малко снимахме г-н Чаатай. Много се говори за панаира в Кан. Какво искате да споделите с нас?
Демет: - Беше толкова красиво! А сега, хора, които ме обичат, дойдоха да ме посрещнат и дори ми носят цветя. Много съм щастлива! Пътуването беше кратко, но се изморихме много заради интензивността му. Все пак, това беше първото ми посещение там, обратната връзка беше страхотна! Всичко се развива чудесно. Това беше едно чудесно пътешествие за нас. Почувствахме се горди и за пореден път си напомнихме, че сме част от нещо наистина правилно.
Репортер: - Работата ви в Ешреф също се обсъжда много. Песните, които изпълнявате там привличат много внимание.
Демет: - Да, бяха приети много добре. Открих, че правя много амбициозни неща, въпреки че започнах от толкова скромно място. Затова опитването на нови неща е такова удоволствие, но да бъда обичана от публиката и от слушателите едновременно го прави още по-специално за мен.
Репортер: - Следим сериала ви с любопитство и винаги го гледаме.
Демет: - Много благодаря. Бъдете здрави!

Преведено от Катя!

# 494
 Споделено от Бурак Саяшар

Оооо , кадалика с фен клуб бравооо !

https://x.com/meryinthehouse/status/1978155896174735590

След специалните снимки, влизането на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир на панаирната площадка на Фестивалния дворец също предизвика огромен фурор. Моментът, в който дуото влезе в залата, беше излъчен на живо на гигантски екрани, а актьорите бяха посрещнати с огромен интерес през целия панаир.

Общи условия

Активация на акаунт