Отговори
# 60
Eşref Rüya

Епизод 17, Трейлър 2

„Как ще се изправя срещу Нисан?“

Ешреф: - Мога да предположа какво си мислиш, когато ме погледнеш.
Нисан: - Не искам да те мразя.
Ешреф: - Дай ми малко време.
Песен: - Успокоявам се, като си казвам, че те забравям, но само се залъгвам.......Живеем обидени и обидени ще умрем.
Ешреф: - Винаги ли ще е зима? Поне веднъж да дойде пролетта.

Фарук: - Дори и да дойде пролетта, нашите цветя няма да разцъфнат. Това добре го осъзнах.
Ешреф: - Как ще погледна Нисан в очите?
Нисан: - Денят, в който ме прегърна и целуна, нека е проклет! Бях те забравила. Да беше останал в затвора. Там трябваше да изгниеш.
Песен: - Това е толкова несправедливо...
Ешреф: - Наистина си вдъхновяваща жена.

Катя, още веднъж благодаря за фрага и превода!

# 61
От фрага- лошото е, че брата и сестрата още не са освободени.

# 62
Неделно есенно кафенце Flowers Fallen Leaf

Снощи са пуснали фрагман , аз съм откъртила под завивките и не съм влизала и форума....  

Благодаря за споделеното и превода. 🌺 Бомба гибиииии е ще има екшън и обрати. Когато Ешреф изрече фразата " наистина си вдъхновяваща жена " всички знаем какво ще последва и на какво е способен, когато го ядосат  и предизвикат. Ще гръмне някой заслужено или ще го накара сам да се довърши, или Ешреф  ще иде на смърт. Но е доста  рано още иначе ще свърши сериала , а това никой луд  не може да си го помисли и позволи в момента.Wink Money Факт е че това дизи ще надмине по брой епизоди предишният проект на сценариста и ще си изкараме без притеснение целият сезон, както е планирано и договорено. Миличкият вече му е писнало и е изморен.  Иска да има пролетен цвят в живота и песни и спокойствие и любов ,  а не само мрачна и студена зима. Песента е точно подбрана с текста и на място. Изпълнението също е хубаво.

Паралели С 1 и 2

По това, което сте коментирали така е брата и сестрата още не са освободени и мисля, че точно с това ще се заеме Ешреф и след това да докаже че това е клопка и няма нищо общо със смърта на Афра.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:11 от femmi2

# 63
Здравейте, дами!

Кафето е сервирано, настроението е на макс и с усмивка можем да продължим напред.
Прехвърлям коментарите в Х и изпитвам задоволство от факта, че всички хвалят „Eşref Rüya“ и нашата прекрасна двойка EşSan.
Цитат
♛♡Queen ♛♡

ОЦЕНЯВАМ КАКВА СТРАХОТНА ДВОЙКА СА 🤌🛐 Никога, никога няма да забравя такъв дует 😍 Те се допълват във всяко едно отношение 💥🔥🔥🔥

Мафиотска двойка 💥🔥🖤

"Ако виждаш само това, което животът ти отказва, никога няма да видиш това, което ти дава."
Нека и днешният ден бъде изпълнен с уют, слънчеви мисли и вълшебни мигове!
Приятен уикенд!

# 64
Демет е отразила фрага и се е развълнувала.

Снощи вечер колежката Афра е била в Париж по специална покана на марката Баленсиага. Хубава визия изчистена и елегантна.

# 65

След фрага от снощи и думите на Ешреф: "Наистина си вдъхновяваща жена", сериозно започнах да си мисля, че Ешреф знае истината за Нисан. Разпознал е Руя в нея, но упорито мълчи, за да не ѝ навреди.
И много ще се радвам ако изляза права, защото досега Ешреф ми изглежда малко глуповато с маниакалната си привързаност към един спомен. 
Струва ми се нелогично този прозорлив мъж, който умее да прецени противника си от пръв поглед, да не успява да усети, че срещу него стои детската му любов и жадуван блян.
Не зная какво още е замислил Етем и какви ще ги надроби насетне, ама упорито ни подготвя за трагичен край. Много често от героите се чува думата смърт и избавление чрез нея.
А думите на Ешреф при прокурорката сякаш подсказват края му:

Но това ще го "смилам" по-нататък.
Сега ще се фокусирам върху видяното до момента и нашата чаровна екранна двойка.

# 66
Не гледам сериала знаете но според мен по скоро става въпрос за сърцето е огледалото на моята същност поне това мисли да направи Етьо сърцето ми познава момичето но аз не знам колко я познавам това което го вдъхновява е Нисан не Рюя такива изрази са типични за проект на Етхем.

# 67
Етем стига е писал и остроумничил с тия философски мисли за смърт и сънища и втори живот и се бъзика....  Разбрахме че натам ни води и ще ревем, като магарета накрая. Дали ще погуби и двамата от главните или само единия ?  Да ни остави да се порадваме дължи ни го и не са само на публиката и на ЕшСан също. Искаме романтика,  целувки и усмивки.  

Чооооок сексииии Чооок. 🤩🔥❤️‍🔥😲😲🤯🤯🤯🤯👌🖤🖤😭👄👄🍷🍷🍷🍷😎😎😎😎✨✨Съвършенството на природата! Истински Мъжкар във всякакъв смисъл на думата. 🤯🥵🥵😎🤤

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 13:22 от femmi2

# 68
Не гледам сериала знаете но според мен по скоро става въпрос за сърцето е огледалото на моята същност поне това мисли да направи Етьо сърцето ми познава момичето но аз не знам колко я познавам това което го вдъхновява е Нисан не Рюя такива изрази са типични за проект на Етхем.
Диди, хареса ми написаното. Много истина е скрита в сравнението. И много си права, че сърцето му разпознава момичето, но самият той не знае колко я познава.
"Това, което го вдъхновява е Нисан, не Рюя" - така е! Руя е сън, мечта, а Нисан е реалност от плът и кръв. Не може да остане безразличен към нея.
Мене ме дразни друго. Етем може и велик сценарист да е, но в случая много преекспонира образа на Руя и невъзможността Ешреф да я разпознае. Блудкаво ми е, неубедително.
Всички виждат в Нисан неговата Руя, само той като заблудена овца тича след миража.
Не мога да го приема...

„Дори и да дойде пролетта, нашите цветя няма да цъфтят“

05.10.2025 Неделя 12:51
Kanal D
Трейлърът за новия епизод на феноменалния сериал на Kanal D „ Eşref Rüya“ беше пуснат. Думите на Нисан към Ешреф: „Не искам да те мразя“ и протестът на Ешреф: „Винаги ли ще вали сняг? Нека пролетта дойде само веднъж, само веднъж“ бяха определящите моменти. Изявлението на Фарук: „Дори и да дойде пролетта, нашите цветя няма да цъфтят“, изпято на мелодията на „Seni Düşdüm“ (Мислех си за теб), съвместен проект между Çağla & Doğu Swag, докосна сърцата.

„ТИ СИ ВДЪХНОВЯВАЩА ЖЕНА“
В трейлъра на „ Eşref Rüya“, който веднага се превърна в актуална тема, думите на Нисан: „Проклет да е денят, в който ме прегърна и ме целуна. Щях да те забравя, беше в затвора, колко е прекрасно. Жалко, че не си остана там, щеше да изгниеш в затвора“, докоснаха не само сърцето на Ешреф, но и сърцата на зрителите.
Думите на Ешреф на финала: „Ти си наистина вдъхновяваща жена“, събудиха любопитството.
Феновете на  Eşref Rüya са нетърпеливи да разберат: „Кои от думите на Нисан Ешреф всъщност приложи на практика този път?“
„ Eşref Rüya“ от Tims&B излъчва новия си епизод по Kanal D в сряда вечер.

Общи условия

Активация на акаунт