Отговори
# 495

Две звезди от сериала, #EşrefRüya #ÇağatayUlusoy и #DemetÖzdemir, се разходиха по улиците на Кан в Кадилака, символът на сериала, и направиха специална фотосесия.

След продължително търсене, в малък град във Франция беше намерено точно копие на класическия Кадилак, който Ешреф кара в сериала и нарича „Шамфъстък“. Той беше специално докаран в Кан, щателно реставриран и трансформиран в „Шамфъстъка“ на Ешреф.

Колата, която се движеше по известния булевард на Кан, Ла Кроазет, през деня, по-късно зае мястото си пред хотел Majestic, един от емблематичните хотели в Кан, където беше разположена през цялото време.

# 496
Айййй , колко хубаво. Мерсаж за статията и споделеното от репортажа с Демет с превод от "Градинката".  Flowers Herb

Подгряват ни за довечера.

Сценарият за 20 еп е готов и ще се чете.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 17:32 от femmi2

# 497

Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir покориха Кан

15.10.2025
dzen.ru
Чаатай Улусой и Демет Йоздемир привлякоха вниманието на пресата в Кан, като се появиха в ретро автомобил.

MIPCOM 2025, водещото изложение за съдържание в развлекателната индустрия, се провежда в Кан от 13 до 16 октомври. Мащабното събитие представя нови турски сериали, включително драмата „Мечтата на Ешреф“. В популярния сериал участват турските филмови звезди Чаатай Улусой и Демет Йоздемир. Главните актьори посетиха изложението и направиха истински фурор.

Легендарната Кроазет в Кан, която традиционно привлича известни личности от цял ​​свят, се превърна в място за ослепителна поява на звездите от сериала „Мечтата на Ешреф“.

Луксозен зелен Cadillac Coupe DeVille от 1969 г., плъзгащ се плавно под палмите, привлече вниманието на всички. Зад волана беше харизматичният Чаатай Улусой, а до него - очарователната Демет Йоздемир.

Актьорите ентусиазирано участваха във фотосесията, усмихвайки се на фотографите. Феновете се тълпяха по улиците, надничайки за автографи и снимки със своите идоли.

Творческият дует, който майсторски изобрази Ешреф и Нисан в сериала „Мечтата на Ешреф“, се озова в центъра на вниманието не само на местни, но и на международни журналисти. Специално организирана фотосесия, предназначена да улови атмосферата на сериала, привлече особен интерес от страна на пресата.

Чаатай Улусой коментира участието си в изложбата по следния начин:
Това е първото ми участие в Кан. Разбира се, продажбата на сериалите ни в чужбина е важна, но аз го виждам по-емоционално. Не става въпрос само за продажба на сериал; става въпрос за популяризиране на културата, популяризиране на хората. Така че сме тук, за да затвърдим позициите си. Надявам се публиката да се чувства по същия начин, както ние.

Демет Йоздемир сподели емоциите си от снимките на сериала:
Наистина е вълнуващо за мен. Работим наистина дълги часове и с много интензивно темпо. За мен е наистина ценно да бъда тук, да се срещам с други хора и да им разказвам за нашето шоу.

Заслужава да се отбележи, че актьорите наистина се бяха подготвили за тази среща. Визията на Демет Йоздемир в рокля на Ralph Lauren беше особено впечатляваща. Тя наистина се открояваше от тълпата.

Сериалът „Мечтата на Ешреф“ безпроблемно преплита романтични сюжети, напрегната криминална история, динамични сцени и дълбоки драматични моменти.

Проектът е достигнал далеч отвъд границите на Турция и е спечелил международно признание. Неговите професионални изпълнения, ярки герои и отличителен стил на разказване на истории са привлекли зрители от цял ​​свят.

Сериалът сега се готви за следващия етап от триумфалното си глобално разширяване – вече са подписани важни международни договори за продажба. Това е поредното доказателство за нарастващото влияние на турската телевизия върху световната индустрия.

Развитието на проекта през втория сезон беше особено впечатляващо: рейтингите не само останаха високи, но и демонстрираха стабилен растеж, което показва, че сюжетът е на правилния път и избраната концепция е вярна.

# 498
Деметка постига химия почти с всички партньори- Енгин, Джан, тук...Тя , мисля, че няма преждевременно спрян проект.

# 499
Демет си химичи с повечето си колеги , но за Чаатай не може да се каже същото . Не се получава със всяка така че правилно е отбелязал Менделеевата таблица между тях.

Този поток го конаг направо от цветната Градинка Flowers Herb

Нихал продължава да споделя съкровища Kissing Face https://www.instagram.com/p/DP1gAAyDKuy/

От Демет:

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 19:58 от femmi2

# 500
Деметка постига химия почти с всички партньори- Енгин, Джан, тук...Тя , мисля, че няма преждевременно спрян проект.
tigasa, гледала съм Демет точно с тези партньори, които си изброила и съм категорично съгласна с теб. Умее тази актриса да си химичи с партньорите и се получават много хармонични екранни двойки.
Аз поне не съм чела да има преждевременно спран проект с Демет.
Време е вече да се настройваме на вълна... „Eşref Rüya“.
Очаквам ви за онлайна, момичета!
Пипи, да не забравиш да постнеш линк с руска озвучка!

🎙МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ🎙

„Без теб този живот би бил непоносим...“
Слава Богу, че съществуват! 🫂🫵

# 501
Уаууу Още доза красотаааа ни споделят Heart Eyes

# 502
Уаууу Още доза красотаааа ни споделят Heart Eyes

Да споделят, Феми, ние ценим красивото и с удоволствие го отразяваме.

Наздраве 🥂

# 503
Ох бе, вижте каква сладурана е Улкер https://vk.com/club232516560?from=groups, казва, че, ще е на линия малко преди 21. 00. Heart Та да се изходя и аз по въпроса, за това кой какво харесва и кой не. Всеки си има различен вкус и всяко мнение се уважава. Ето, че аз не харесвах Сюмейето, но това не ми пречеше да гледам "Гаддар", честно не съм била фен и на Демет, но в "Ешреф" започнах да я харесвам.  Естествена е и много добра актриса. Heart

# 504
Ох аз пък съм наобратно... Ако някой не харесвам или ми е антипатичен по причини трудно ще загледам нещо. Ако загледам и ми хареса си го казвам. Не е проблем. Има актриси или актьори които в някой роли ми харесват повече в други не толкова. Има го и другият момент преди да съм му симпатизирала  и да ме е разочаровал с поведение.

Хайде започна ... Приятно гледане на всички.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 21:26 от femmi2

# 505
# 506
Динчер отново спаси Ешреф.

# 507
Динчер отново спаси Ешреф.

Без изненади...

# 508
Динчер не знае каква беля ще си докара. Joy

# 509
Ешреф сподели на Хъдър, че точно това е искал, за да разбере кой се опитва да го спаси.

Общи условия

Активация на акаунт