Какво е за вас "изневярата" ?

• 15 979
  • 574
  •   1
Отговори
# 360
Значи това (ми) била "присъдата" (без право на помилване;)): 50... И безрадостно да ги чакам Grinning

# 361
От теб си зависи да ги чакаш радостно, да превърнеш присъдата в перспектива Wink

# 362
  • Обран бостан ;)
Значи това (ми) била "присъдата" (без право на помилване;)): 50... И безрадостно да ги чакам Grinning

Е, докато чакаш, можеш да понатрупаш хубави спомени. Wink

# 363

Вие добре ли сте? Около мен сума жени над 50 си живеят (сексуално) живота, някои и нови гаджета имат, че и дълготрайни. Аман от клейма и обобщения...

# 364
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Вие добре ли сте? Около мен сума жени над 50 си живеят (сексуално) живота, някои и нови гаджета имат, че и дълготрайни. Аман от клейма и обобщения...

Едното не пречи на другото.

# 365
Не ти разбраха иронията alen mak
Защото при тях това с 50-те е истински проблем, ето по-горе са притеснени как да обръщат присъди в перспективи

# 366
  • София
Като сме захванали темата, имам наблюдения и на основание на тези наблюдения и моя си статистика, мисля че мъжете над 50, които имат деца /може и да са разделени с майката, може и да не са/ изглеждат някак по-добре, по-нахъсени, абе по-така.

# 367
  • София
Нормално. Изпълнили са важна житейска задача, която дава смисъл и перспектива. За мъжете и жената, и децата са много важни и доста затъват, ако до време не се отчетат по тези параграфи. Ергените-плейбои, които живеят в безгрижие, купони и жени, са голяма рядкост.

# 368
  • Обран бостан ;)
Нормално. Изпълнили са важна житейска задача, която дава смисъл и перспектива. За мъжете и жената, и децата са много важни и доста затъват, ако до време не се отчетат по тези параграфи. Ергените-плейбои, които живеят в безгрижие, купони и жени, са голяма рядкост.

Ай стига ве. JoyJoy

# 369
Мислих, че тези без деца и мъж са най-запазени.

# 370
А,не с..... подмладява,определено!

# 371
  • София

Това жените... Женените мъже живеят по-дълго Wink Иначе Бънди, за мъжът е важно да е реализиран спрямо другите мъже (жената и секса), и да остави наследство (децата). Така че тези липси се отразяват зле. Някои мъже компенсират с други постижения, като открития, които променят света, но те са единици, а и липсите пак си остават.

# 372
  • Обран бостан ;)

Това жените... Женените мъже живеят по-дълго Wink Иначе Бънди, за мъжът е важно да е реализиран спрямо другите мъже (жената и секса), и да остави наследство (децата). Така че тези липси се отразяват зле. Някои мъже компенсират с други постижения, като открития, които променят света, но те са единици, а и липсите пак си остават.

Обожавам жена да ми казва кое е важно за един мъж. Trollface

# 373
To и мъж да то го каже е все тая, защото нито мъжете, нито жените са еднакви.

# 374
Коги човек е всезнайко, каквото и да му кажеш, все му е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт