Какво е за вас "изневярата" ?

• 19 087
  • 663
  •   1
Отговори
# 660
Аз ли нещо, ама не разбрах почти нищо от последните постове - какво общо с темата... Wink Не съм по спама, да си кажа: и по черно-бялото не съм, а сиво (е сега навън и мъгла;))) Истината я търсим и някои намират рано или късно. Ама дали обща? Ноу метър, важното е да е своята.
P.S. още търся, но и май намерих: изневяра  за мен е да обещаеш и не спазиш (кой каквото се е клел). На чисто (комуникирано тоест) по-добре да се почва новото (ако трябва/искаме да се движи успоредно със "старото" по някаква причина). Ама невинаги може (споменах го скоро), тогава е тъжно и рисково.

# 661
Здравейте
искам да споделя и моята голяма болка
Преди три месеца разбрах , че мъжът ми е имал паралелна връзка с друга жена и то по време на моята бременност
Толкова огорчена не съм била никога!
След като го хванах ме увери, че всичко ще приключи, докато една вечер не го хванах пак да си пишат и чуват.
Чувствам се в дупка, нямам му доверие никакво.
Разделихме се за един месец след което реших да му дам още един шанс , но не спирам да мисля за това
Не знам какво да правя от тук нататък, кое е правилно за мен и детето.
Усещам ярост в себе си и чувство за отмъщение, искам и любовницата да страда както аз страдам( има си семейство и тя)
Позволих си да и пиша два пъти и се държа много нагло с мен, уверявайки ме,че нямала нищо общо с него и че не ми искала мъжа. (А той ми призна абсолютно всичко)

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 00:52 от Мили Ванили

# 662
Здравейте
искам да споделя и моята голяма болка
Преди три месеца разбрах , че мъжът ми е имал паралелна връзка с друга жена и то по време на моята бременност
Толкова огорчена не съм била никога!
След като го хванах ме увери, че всичко ще приключи, докато една вечер не го хванах пак да си пишат и чуват.
Чувствам се в дупка, нямам му доверие никакво.
Разделихме се за един месец след което реших да му дам още един шанс , но не спирам да мисля за това
Не знам какво да правя от тук нататък, кое е правилно за мен и детето.
Усещам ярост в себе си и чувство за отмъщение, искам и любовницата да страда както аз страдам( има си семейство и тя)
Позволих си да и пиша два пъти и се държа много нагло с мен, уверявайки ме,че нямала нищо общо с него и че не ми искала мъжа. (А той ми призна абсолютно всичко)
Мъжа ти е отвратителна гад. Първо защото изневерява на бременна жена и второ защото е допуснал да го хванат. 

Яроста не е добър съветник. Подготви си отмъщение и го сервирай студено.
Не давай 4-ти шанс, няма смисъл.

# 663
  • sofia
Мили Ванили, нормално е първоначално да виним любовницата....но си насочи вниманието към теб и мъжа ти.
Не мисля, че това чувство, че си предадена ще изчезне някога. Да живееш непрекъснато в позиция "трябва да съм нащрек, щото моя кой знае какви (ще) ги върши" е съсипващо.
Не мога да дам съвет от преживяно, но щом в едно съвместно съжителство си непрекъснато под напрежение.... добре е да се разделите.

Общи условия

Активация на акаунт