Какво е за вас "изневярата" ?

• 7 965
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Моята теория е, че ако живеете заедно, то за да осъществите секс настрани, трябва да се уговорите с другия човек и да излъжете нещо първия. Ей точно тази уговорка минава фината граница на изневярата.

Не е задължително. В командировка, на тиймбилдинг или в някакви други условия става и спонтанно.

# 166
  • София
При "моите мъже" това е почти невъзможно, тъй като все са работили в мъжки екипи.
Въобще такива еднократни, случайни случки, когато обстоятелствата са се стекли така, може и да не се броят за изневяра. Стига да не продължат отношенията и след това.

# 167
  • До хладилника, който обичам
такива еднократни, случайни случки, когато обстоятелствата са се стекли така
Това прозвуча малко като "излизам от банята по хавлия, спънах се, паднах, а на земята - лежи жена, паднала секунди преди това, и..." Grinning

# 168
  • София
Така си е, Бу. Хич не са случайни. Което означава, че пак е имало уговорка от преди това да се набарат на тийбилдинга, когато половинките им са далеч. Което пак потвърждава моята гледна точка за изневярата - има ли шуши и после муши е изневяра.

# 169
Хм, не знам. За не една история знам за вечеринка на колектива, когато колеги свършват с грешния човек в леглото. Може да са ги харесвали, но не непременно да има планирана изневяра, а кофти комбинация от алкохол и липса на контрол. За шуши не знам, но има ли муши, си е изневяра.
Дали такава ситуационна изневяра е от значение за другия, е друг въпрос. Някои хора, обичайно в дългогодишна и зряла връзка, не отдават значение на спорадични забежки, стига да не са намесени емоции. За други и мисъл за друг е предателство, камо ли флирт, но това често са тежки отклонения.

# 170
  • София
Тея, дето не броят еднократни забивки, не мога да го разбера и това е. За мен или има някакво примирение, или и те го правят същото, или чувствата отдавна са заминали и се стои заради навик и материални облаги.

# 171
Има и вариант, в който ценят човека за други качества, не са ревниви и просто не им е от значение еднократна физическа изневяра.

# 172
Има и трети вариант - зен Wink
Тоест като в притчата - ако в гората падне дърво, но никой не види и не чуе това, то дали дърво е падало изобщо?
Демек ако си носят греха и го крият и не се разбере, то другият как ще знае, че има изневяра?  И пак казвам - за някои хора такива изкръшквания изобщо не значат, че нямат чувства и отговорност към половинките си. Просто някаква тяхна си по-различна морална система, според която това не е грях, ако е дискретно и не се разбере.

# 173
Ако е с дъждобран също не се брои. Някои отзад също не го броят за изневяра. Така де, варианти много, важното е да си в играта Simple Smile

# 174
Има и вариант, в който ценят човека за други качества, не са ревниви и просто не им е от значение еднократна физическа изневяра.
Така си е. Особено много се ценят човеците за финансовите им качества и ако са наистина много ценени тези качества правят половинките неревниви и непукащи за някаква си там еднократна физическа изневяра. Така де, тръгнат ли си от сигурната хранилка, мястото им веднага ще бъде заето. Гладни мързеливи гърла много.

# 175
Има и трети вариант - зен Wink
Тоест като в притчата - ако в гората падне дърво, но никой не види и не чуе това, то дали дърво е падало изобщо?
Демек ако си носят греха и го крият и не се разбере, то другият как ще знае, че има изневяра?  И пак казвам - за някои хора такива изкръшквания изобщо не значат, че нямат чувства и отговорност към половинките си. Просто някаква тяхна си по-различна морална система, според която това не е грях, ако е дискретно и не се разбере.
Това как е различно от всяка изневяра? В почти всяка ситуация с изневяра изневеряващият го прави основно, защото се надява или мисли, че ще му се размине и половината им няма да разбере. Говорим защо има хора, на които не им е от чак такова значение, като разберат, че партньорът им е изневерил, ако е само физически.

# 176
Ако е с дъждобран също не се брои. Някои отзад също не го броят за изневяра. Така де, варианти много, важното е да си в играта Simple Smile
Подсети ме, че имах съквартирантка, която се водеше девствена, но само вагинално. Анално и орално ги практикуваше без свян Wink
Хм, не знам. За не една история знам за вечеринка на колектива, когато колеги свършват с грешния човек в леглото.
То така е лесно да се говори за другите, ама ако е собствения мъж, нещата са си съвсем сериозни. Защото все пак e по собствено желание, нали? А и дали е само еднократна и физическа, не се знае.

# 177
Не знам има ли наистина такива хора, на които им е без значение какво прави любимият, стига изневярата да е "само" физическа. Да, има жени, които казват, че всички мъже са такива. Знаят или се досещат за изневери, но не правят нищо, защото нали нищо не може да се направи, щом мъжете са си такива. Мъж тъждествено равно на изневяра. Тоест, щом имаш семейство, значи мъжът кръшка.

Но: такива жени, убедена съм, не обичат тези мъже, а само ги търпят.
Дали има такива мъже - не познавам такива. Освен ако са някакви отворени връзки, за тях не съм специалист изобщо. Simple Smile

# 178
Ако е с дъждобран също не се брои. Някои отзад също не го броят за изневяра.
То е като спазването на диети и нарушаването им - на почивка не се брои, ако е придружена от салата, не се брои, ако някой друг плаща, не се брои, ако си на гости, не се брои, ако е твой или друг празник, не се брои... всеки знае, това са основни правила!

# 179
То е като спазването на диети и нарушаването им - на почивка не се брои, ако е придружена от салата, не се брои, ако някой друг плаща, не се брои, ако си на гости, не се брои, ако е твой или друг празник, не се брои... всеки знае, това са основни правила!

Ами разбира се, че е така.
Че то секс само с жената в брака не е ли вид диета?

Скрит текст:
Като умрял Тито, в Югославия обявили 10-дневен траур. Никакви празници, никакви веселби.
Един пита: - А секс може ли да правим?
Партията отговаря:
- Може но само със съпругата. За да е печално и безрадостно!

Общи условия

Активация на акаунт