Какво е за вас "изневярата" ?

• 18 737
  • 652
  •   1
Отговори
# 315
Мислиш, че мъжа на 56 вече не прави секс ?

Ох, милата. Има още мнооооо ооо оого да учиш. Trollface

Прави, ама старчески секс. Trollface

# 316
  • Обран бостан ;)
Мислиш, че мъжа на 56 вече не прави секс ?

Ох, милата. Има още мнооооо ооо оого да учиш. Trollface

Прави, ама старчески секс. Trollface

Бай бабо, да не те стигне мечока. Sunglasses

# 317
Боже,за пръв път чувам старчески с...с.
Що е то?

# 318
Ако оцелеем достатъчно дълго, всички сигурно ще разберем какво е Simple Smile

# 319
Над 40 и половина минава за старчески, под това минава за "40 е новото 20" (демек - мислим си, че сме мега куул, но отиваме към 50-те и само ние си го мислим; не аз, де - аз съм извън времето).

# 320
Някои си правят секс, други измислят етикети Wink

# 321
Що е то?
Какво означава „старчески секс“?
Не е медицински термин, а по-скоро разговорен израз, често използван с хумор или стереотипи.

Обикновено се отнася до сексуалния живот на хора над 50–60 години.

Може да включва по-спокойна, емоционално свързана интимност, вместо младежки импулсивен секс.

# 322
  • Далечният изток
Що е то?
Нещо като - Ще има, ако му стане
Grinning
Ама 50-годишните, 50+, не са старци, ще ме извинявате.

# 323
Благодаря,изясни ми се вече казусът.
То и аз когато бях дете си мислех,че само младите и красивите го правят,ама практиката показа друго.

# 324
Старчески секс е когато бабата се хване за твоя бастун. Пък то се огъне и се окаже, че не е бастун.
Ама с тез пенсии къде ти пари за виагра....

# 325
Ако оцелеем достатъчно дълго, всички сигурно ще разберем какво е Simple Smile
Дай Боже, да  доживеем да правим старчески секс.

# 326
Полезно ми беше да разбера, че правя старчески секс. Смея да твърдя, че при мен (разбирайте нас) той е по-качествен от това, което съм правил на млади години. И нека да не забравяме все пак, че най-големия полов орган при човека е мозъка! 
Иначе да ви успокоя, че със съпругата ми към момента сме с прекрасни изяснени отношения. Малко трудно ми беше да възприема нейната гледна точка и да преглътна мъжко его, и куп други неща, но в крайна сметка  виждам категорично желание за продължаване напред в този формат в който сме си били.  Също така анализирайки за себе си ситуацията изкристализира все повече идеята, че съпругата ми се е сблъскала с много опитен манипулатор, който се е възползвал от добротата и донякъде наивността и в някои аспекти, за да придобие изгода от консултанско-работен характер , мислейки си, че ще я привлече чрез опит за генериране на връзка с нея. Казвам го наистина след доста прагматичен анализ на ситуацията с напълно свалени розови очила и без опит да обвинявам третия човек за да премахна вината от нас, като двойка. И все пак винаги човек трябва да има ендо на ум, бе да изпада в параноидни състояния, разбира се!

# 327
  • Обран бостан ;)
Благодаря,изясни ми се вече казусът.
То и аз когато бях дете си мислех,че само младите и красивите го правят,ама практиката показа друго.

Донякъде си права.
За да прави "старчески секс" един мъж, жената трябва поне да е красива, тоест, да му даде достатъчно импулс, за да предпочете да и направи кефа, вместо да се наспи. Wink

# 328
Ти си знаеш, но пиши го "свършил мача".

"прекрасни изяснени отношения" - аха, да, засечи си откога са такива и колко ще продължат
"да възприема нейната гледна точка" - убедила те е, мда, готов си вече за следващия път
"изкристализира все повече идеята, че съпругата ми се е сблъскала с много опитен манипулатор, който се е възползвал от добротата" - хаха, добре те е убедила, тя жена ти да не е на 16 години? Нали беше умна, как пък така като си е легнала с него изведнъж е загубила разум. Със следващия като я хванеш сигурно ще е: "подхлъзнахме сме на маслото и нали знаеш"
"без опит да обвинявам третия човек" - ти и не можеш, той се е пробвал, жена ти се е съгласила, той какво е виновен?

# 329
Нещо чукча писател ми се струвате? Съпругата ми не си е легнала с него!

Ще коментирам само последното изречение...  Значи, когато човек бива привлечен от друг обвързан човек най-малкото което трябва да направи е да внимава в отношенията си с него и да си даде спирачка, защото иначе на къде ще отиде този свят. Някак си е доста егоистично и примитивно да се скача веднага. Нещо, което за съжаление явно е масова практика. Нагона , преди всичко! Разбираемо е, предвид времената в които живеем. Кинти, власт, секс...

Общи условия

Активация на акаунт