Какво е за вас "изневярата" ?

• 15 775
  • 574
  •   1
Отговори
# 555
Е, аз писах само за една употреба - там, където го е направила природата. За козметика и лице нищо не съм казвала Simple Smile

# 556
Няма никаква полза. Така е, така е.
Доказване никому не правя по въпроса. Всеки си знае.

# 557
Линк към изследване/ия?

Това ме разсмя Simple Smile
Ти дай линк към финансирания, пък изследвания ще ти докарам каквито поискаш Simple Smile

# 558
  • До хладилника, който обичам
Е, номерът не е да си съставяме изследвания, отговарящи на изискванията ни Simple Smile Докато за оборване на градските легенди за употреба на сперма за козметични цели има поне статии от медицински лица, които и обясняват защо.

Доста се отклонихме от темата на темата, де.

# 559
Май пълно въздържание (или заместители;)) му е "майката" Simple Smile)))

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 17:29 от alen mak

# 560
Бе не знам какъв е номера, ама си ги съставяте както си пожелаете.
=================
А по темата - какво е изневярата за жените - ето един виц, който добре обяснява. Както казва ре-фе-то, добре че е майтапа, та да си кажем истината.

Скрит текст:
- Вие вероятно никога не изневерявате на мъжа си?
- Нима толкова зле изглеждам днес?

# 561
"Ние"? Кои сме ние и какво съставяме?

Ох, много мъка има на тоя свят.

# 562
"Ние"? Кои сме ние и какво съставяме?

Ох, много мъка има на тоя свят.

Уважаема госпожо, не успявате да направите връзка между два ваши, собствени, последователни поста ли?
Ето поста ви # 558

Е, номерът не е да си съставяме изследвания, отговарящи на изискванията ни Simple Smile Докато за оборване на градските легенди за употреба на сперма за козметични цели има поне статии от медицински лица, които и обясняват защо.

Доста се отклонихме от темата на темата, де.

Да, права сте, и мъка има на тоя свят, и доста се отклонихте от темата.

# 563
Аз казах да не съставяме ние, тук, колективно в темата, което ясно личи от контекста и предходния разговор. Ти казваш "вие", но сега разбирам, че просто ми говориш уважително на "Вие", което напълно приемам.

Аз лично не съставям нищо, боравя с факти и данни или търся такива, ако не съм сигурна в дадена област. Щом ти е по-удобно да вярваш, че хората, с които не си съгласен, си стъкмяват факти, така си казвай Grinning

# 564

Предложение за брак се прави на колене, с пръстен с диамант, на върха на Айфеловата кула.
Аз ли да ви уча ? Sunglasses
Потвърждавам, да, точно така се прави.

# 565

Предложение за брак се прави на колене, с пръстен с диамант, на върха на Айфеловата кула.
Да ви поправя - на едно коляно се прави предложение.
На колене, се обръщат ролите и се прави друго. Айфелова кула не трябва.

# 566
Скрит текст:

Да ви поправя - на едно коляно се прави предложение.
На колене, се обръщат ролите и се прави друго. Айфелова кула не трябва.
Toчен както винаги!

# 567
Не че нещо, но според ИИ, това излиза като най-бързо при търсене в гуугъл:

Yes, bull sperm has been used in some high-end hair treatments, but it is not a common ingredient and is primarily used in specific salons. The protein in the semen is thought to help make hair soft and shiny.

Който иска може да провери по-подробно Simple Smile

# 568
Само му задавай deep search, иначе вади резултати от редит и подобни, тоест дискусии като нашата тук, ЕЖК. Където всеки казва каквото си ще, без значение вярно ли е. Случва се да препоръчва отровни неща дори, защото ИИ не може да разпознае сарказъм, когато някой се шегува. Ако го питаш за scientific proof / scholar articles, ще ти каже обратното точно по тоя въпрос.

Сега дочетох, че е продукт от бик, горките животни.

# 569
  • София
Пази бошке да ти попадне на косата!
Освен това /да се върнем на темата/ - ако попадне на косата, а си с любовника, е сигурно, че ще те хванат.

Общи условия

Активация на акаунт