Партньорът ми смята, че е моден гуру

• 590
  • 19
  •   4
Отговори
Здравейте!

Тази вечер с моя партньор водим един страхотен спор и ще ми трябва помощта Ви, за да го разрешим! Simple Smile

Подготвям си тоалет за кръщене (гости сме) и цяла вечер пробвам различни комбинации, хвърчат дрехи и обувки насам-натам, офкам и пуфкам.. на човека му омръзна Grinning и ми заяви:
“Ама аз не знам какво толкова му се филмираш, хайде на бас, че за 10 минути ще ти направя ТОП тоалет без да се налага да ходим на пазар!”

На снимката виждате творението му - много е горд!

Кажете ми сега честно - какво смятате Вие?
Какво бихте добавили/премахнали/ променили? Бихте ли се облекли така за подобен повод? Харесва ли Ви? Кое не Ви харесва?

И също, пусната или прибрана коса смятате за по- подходящо за тоалета?

Очаквам отзивите Ви и благодаря предварително!

С уважение,
Приятелката на един бъдещ моден гуру Simple Smile))

П.С. Полата е вълнена в тъмнозелен цвят.

# 1
Не.
Бяла риза с нюд сако/палте – не.
Бяла риза и тъмна поличка – не. Като сервитьорка.
Качете да видим и вашето решение. Simple Smile
//
Ако сте в тази конфигурация дрехи – тъмна риза, това палте и елегантен панталон в контарстен цвят с ризата.

# 2
  • София
Ам, не.
Бяла офисна риза, вълнена пола, черен чорапогащник, бежово палто…
Има проблем с дължините, цветовете, материите, стила.

Залагайте на собствените си усещания.

# 3
  • София
И от мен "не" поради тези причини:
Скрит текст:
Не.
Бяла риза с нюд сако/палте – не.
Бяла риза и тъмна поличка – не. Като сервитьорка.
Скрит текст:
Качете да видим и вашето решение. Simple Smile
//
Ако сте в тази конфигурация дрехи – тъмна риза, това палте и елегантен панталон в контарстен цвят с ризата.

# 4
На мен също не ми допадна. Някак ми е много офисно, а и палтото не върви с ризата. С панталон ще е още по-плачевно.
Смени горната част.

# 5
  • here and now
Не искам да звучи обидно, но изглеждате като сервитьорка, идваща си от работа с този "тоалет".
С други думи и от мен имате "не".

# 6
  • Враца
Отнемете титлата на самозванеца "моден гуру" и си намерете празничен тоалет, който категорично изключва бялата офисна риза! Simple Smile
Успех!

# 7
Палтото ми харесва, ризата е в пита и демоде, полата и тя нещо не бива, а комбинацията съвсем. Имаш хубаво тяло и можеш да се облече и доста по-добре.

# 8
  • Далечният изток
Директно го уволнявам.
Надявам се не ходите някъде навън в този вид...

# 9
  • София
Още един глас "не". От целия тоалет бих оставила палтото и то пак трябва да се мисли с какво да се съчетае.

# 10
Благодаря Ви, момичета! Simple Smile))

Чета му коментарите Ви и се заливам от смях. Той е малко сърдит, но се съгласи утре да отидем на пазар Grinning

# 11
  • here and now
Вземи някоя приятелка с теб.

# 12
Ако си с тази пола и палто, просто облечи едно хубаво дантелено черно поло или просто черно дюс поло. Имаш хубаво тяло, подчертай го.
Предвид случая, може би изцяло в черно не е добър вариант. Ако държиш на класическа комбинация – нека да си изцяло в нюд или горе черно долу светло цветово.

# 13
Средно между сервитьорка и танцьорка на ирландски танци. Simple Smile

# 14

Общи условия

Активация на акаунт