Партньорът ми смята, че е моден гуру

• 1 516
  • 33
  •   2
Отговори
# 30
Този аутфит лъха на пошлост и евтинджос. Категорично не.
Купи си рокля, под коляното, може и до глезена..

# 31
Този аутфит лъха на пошлост и евтинджос. Категорично не.
Купи си рокля, под коляното, може и до глезена..

Подкрепям това мнение. Особено неподходящо е съчетанието за повода предвид, че събитието ще е в църква. Всъщност освен евентуално за някакъв бар по-ниско ниво, ако си сервитьорка там или тематичен купон (ти в ролята на секси секретарка) не виждам къде може да излезеш така облечена.
На работа недей да обличаш комплекта, ще подадеш едни особени сигнали, което няма да ти направи услуга.

Аз също мисля, че някоя рокля ще е подходяща, не бабешка, но по-консервативна и с палтото отгоре. Не води приятеля си на пазар, че ще ти скъса нервите. Изобщо не разбирам защо си го питала за мнение като му знаеш вкуса.

# 32
Палтото е тясно ми се струва, не е разкроено, което не позволява широка пола или рокля да се сложи. Някои от показаните рокли бяха доста летни като материя. Не бих ги сложила с палто.

# 33
Приятелят ти те харесва, независимо какво облечеш, защото знае, че все някога ще го съблечеш. Wink
Не го взимай с теб, не го ползвай за консултант никога.
Наистина, или избери дрехите сама, или се консултирай с приятелка, сестра, с жена, на която си допадате по вкусовете. В крайна сметка, може да ползваш нещо от гардероба си, с което ТИ се харесваш, освен да си купиш.
Комплектът ти казаха, че не става. Вярно е, че хубав кон и под съдран чул се познава, а ти си хубава, но не е нужно да демонстрираш това правило на практика!

Общи условия

Активация на акаунт