INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 7 441
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Влязох към 15ч за да взема код за Сиела, работеше си.

# 106
Има нова анкета за RWRD.
Едва я попълних и пак ме изхвърли 🫤

# 107
Аз нямам нова анкета.

# 108
Аз нямах проблем с анкетата (тази, която е с информация за мен). Попълних я и даже си допълних за един ваучер от Озон.

Скрит текст:
Обаче отговорите са малко подвеждащи - "Колко често пазарувате онлайн?"
Отговорът е няколко пъти седмично, но от Тему. Не че не поръчвам от други места - ето сега имам две поръчки от Озон, които чакам, но основният обмен е с Китай.

# 109
  • София
Видяхте ли новото предизвикателство? Трябва да свържеш профила си с Linkedin и дава още точки.
Явно периодично ще има нови и различни неща за трупане на точки.

# 110
Поредната глупост.
Моят е замразен от години, как ли не съм го възобновила заради Инсентив...

# 111
Аз въобще не го ползвам този сайт, работя в офис и не познавам никой, който да го ползва (имам предвид на живо, не в нета).
Не мисля, че в Плевен на някого му пука за тези неща (включително млади хора), това е за софиянци.

# 112
  • София
Няма обаче никаква опция да свържеш профила си с Linkedin. Не е наред това предизвикателство. Някой успя ли?

# 113
Като изберете за линкедин ви отваря моят акаунт. по-надолу има свържи профила и даже пише сега  65/100 свързани потребители. трябва да натиснете бутон свържи. получавате точките. сега ми стои като свързани социални акаунти

# 114
То веднъж дава. Ползвала си го вече.
Купих ваучер за Озон, то ми омръзна да следя курса, по-зле от Уолстрийт е този Инсентив, ужас...
Назад съм със 6+ лв. Но ми трябва спешно, че утре може да го няма този артикул.
Не им ща предизвикателствата вече!
Aбсолютно на същото мнение съм!🤪
Имам почти 80 лв, които във ваучер за Емаг са към 65 лв, а за Озон стават около 53 лв...Исках да си допълня с нещо до 80 лв и да взема ваучер, ама той курсът много скапан.🙄 Ще следя още малко тъпите курсове и тогава ще видя какъв ваучер да купя.
Поредната глупост.
Моят е замразен от години, как ли не съм го възобновила заради Инсентив...
Съгласна съм. Аз пък въобще нямам профил там. Но и да имах, пак нямаше да участвам.😅

# 115
Хаха, и аз днес си мислех, че с тези курсове все едно на борсата играя... Онзи ден си взех за ссс 5к точки- беше 1000 точки за 1036 ccc.   И ми останаха 5000 точки, дето все едно нищо. Взех си ваучер на спирт депо 50лв и си поръчах една раница, поне ми трябва ...

# 116
RWRD какво по-точно е?🤔

# 117
Reward- награда

# 118
Аз мога да си преведа думата. Не мога да разбера за какво се използва. Например, ако обменя БГМ точки в RWRD точки, какъв е смисълът?

# 119
Ами аз така го разбирам: като печелиш предизвикателства ти дават точки във “валута” RWRD, но когато тръгнеш да купуваш нещо от даден сайт трябва да ги обърнеш в съответната валута с който работи даденият магазин.

Общи условия

Активация на акаунт