INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 5 982
  • 242
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря! Така вече има смисъл.

# 121
  • Бургас
Всичко е много сложно така!
Даже не си напрягам ума да следя колко точки имам - къде са, колко са, да обръщам или не.
Цъкам си на нещата, които ме интересуват и ако се трупа нещо ок.Ако ли не - не. Все ми е тая.
Нещо, прекалено сложно и объркващо я направиха тази Лоялна програма.

# 122
Мен ме разочарова много фактът, че започнаха да прилагат тези собствени валути при вече спечелени точки. Аз изчаквах с купуването на ваучери, защото се чудех дали да взема за Емаг или за Озон, а то...🙄

# 123
С тази валути наистина много се губи при обменянето. Скоро проверих ако обменя 12лв от БГМ (които са ми останали), в пари на Озон ще имам 8,87 , това са си 3лв разлика, за ССС най-малко взема 11,28 ми показа и т.н.

# 124
Смисълът е да губиш пари, Долче.
Не може ли да се знае колко е една точка от наградите в лв., както се знаеше колко е една БГМ точка и толкова. Какви са тези динамични курсове за отделните магазини?

# 125
Bg mama точките идват от форума, а rwrd- oт предизвикателства и анкети там в самия сайт

# 126
Това го знаем. Не е пречка да има фиксинг на точките. А не да дебнем кога е най-изгодно.

# 127
Обаче пак забелязах същото. Оня ден, когато излезе предизвикателството за свързване на двата профила точките, които се даваха за това бяха 300. Днес са 200.

# 128
Значи и там девалвация?!
300 бяха, сега не съм гледала.
Ами хич не е лоялна тази програма....

# 129
  • София
Когато бяха 300 за последното предизвикателство, реално не можеше да се изпълни.

# 130
Смисълът е да губиш пари, Долче.
Да, очевидно е, че точно това е "великият" замисъл.🙄
Не знам какви курсове да следя и колко точно време, обаче при мен 78,50 лв БГМ точки са си все 53 лв в Озон точки - това са почти -26 лв! Т.е. една трета от "спечелените" точки се губи...Бих купила нещо от Сиела или Декатлон, ако ми трябваше (за да не губя равностойността на точките в лв), но просто в момента не ми трябва. То разбирам да има курсове (някъде мернах нещо за 1%), но усещането е за ощетяване.
П. П. Няма нужда да се намесва някой и да казва как се жалваме за лесно получени точки. Просто не е коректно "от вчера за днес" да сменят правилата и да важат и за вече натрупаните точки. Да бяха написали по един имейл да си купим ваучери до дата Х с вече наличните точки, защото след това ще се въвеждат вече курсове, щеше да е честно и прозрачно. За прехвърлянето на точките към Инсентив толкова време стоеше дразнещото съобщение...Така обаче ми остава едно нелоялно чувство за "Лоялната" програма.😐

# 131
В този ред на мисли, колкото по- голям е интереса към даден магазин - толкова комисионната е по- голяма. Нормално.
Сега като се впуснат всички да купуват ваучери за Сиела и ССС, за да не губят, гези на Озон ще паднат. Тогава ще купите по- изгодно.

# 132
Явно не са се избили за Сиела. Поне на мен, преди да купя ваучера, всеки следващ опит ми даваше все по-неизгоден курс за Озон. Имах и  скрийншотове, за сравнение.

# 133
На мен ми останаха два лева, кой знае кога ще има подходяща кампания, за да натрупам нещо. Затова вече ми е все едно.
Иначе определено не харесвам обменните курсове.

# 134
Сега като се впуснат всички да купуват ваучери за Сиела и ССС, за да не губят, гези на Озон ще паднат. Тогава ще купите по- изгодно.
Дано. Но не съм голям оптимист, че ще стане така.

Общи условия

Активация на акаунт