INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 5 973
  • 242
  •   1
Отговори
# 135
Извинявам се за въпроса,който задавам,но едно не мога да разбера  в тези предизвикателства за точки,ако нямаме закупени продукти от даден сайт,не може нито да се напише ревю за закупен продукт,нито пък да се качи касова бележка,така че и от там няма как да се печелят точки,а и анкети не излизат редовно.Много нестандартно е направено.Преди си беше много по-добре с точките на Bg,mamma.

# 136
А къде ги гледате тези обменни курсове качват ли се, падат ли? При опит да обръщате помните всеки път какво ви показва ли?
Аз миналият път като питах тук за ваучерите на Емаг ми искаха 22 лв бгм пари за 20 лв ваучер. Отнесох се и не купих нищо, а после забравих за тях. Сега като прочетох, че е станало неизгодно, пак влезнах. Сега ми искаха 24 лв бгм пари, за прехвърляне към Емаг. Прехвърлих ги, ако почакам още малко може и да нямам. Ваучер още не съм купила обаче, само обърнах парите от Бгм в Емаг пари.
А отпада ли лоялната програма тук, само в тази платформа ли остава вече? Скоро не съм чела за ново предизвикателство тук и оплаквания.

# 137
Никъде не виждам да са обявени обменните курсове. Само при опит да обърнеш ги виждаш. Трябва да цъкаш до откат, тъпо е така.
Пробвах сега пак. Ами, все по-неизгодни стават тези обменни курсове...🤪

# 138
Няма обявени курсове. Виждаш ги при опит за обмяна.
Michel, така е. Само при покупка от даден сайт може да получиш точки. Аз съм пазарувала от 2 и само от тях имам точки.

# 139
Аз съм пазарувала от всички изброени, но не тази година, така че не се класирам. Дори последната ми покупка от Е маг е от преди година и ми отхвърли бележката (изтеглих я от профила си там).
Според мен, идеята е да се насърчи пазаруването от там, но няма да стане.

# 140
Извинявам се за въпроса,който задавам,но едно не мога да разбера  в тези предизвикателства за точки,ако нямаме закупени продукти от даден сайт,не може нито да се напише ревю за закупен продукт,нито пък да се качи касова бележка,така че и от там няма как да се печелят точки,а и анкети не излизат редовно.Много нестандартно е направено.Преди си беше много по-добре с точките на Bg,mamma.

Има как. Купуваш си нещо с истински пари и качваш бележка и ревю.

# 141
Е то е все тая. Въпроса е, че без покупка не може.

# 142
  • Пловдив
Аз така обърнах точки за Сиела. Няма смисъл в този случай от промоциите в озон, защото сумата я губя още при смяната на точките.

# 143
За книги да. Но за други неща не става Сиела.

# 144
  • Пловдив
И евентуално детски неща има /пъзели, настолни игри и подобни/.

# 145
В Сиела може да се използва само по един ваучер на поръчка и не важи за доставката.

# 146
О, съвсем ме отказахте. То и място за книги нямам вече....

# 147
Аз съм пазарувала от всички изброени, но не тази година, така че не се класирам. Дори последната ми покупка от Е маг е от преди година и ми отхвърли бележката
Не знам за преди, но сега условието е бележката да е от последните 30 дни. Имам от последната година, но не и от последните 30 дни.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 22:15 от dolce miele

# 148
Аз качих стара бележка...от март 2025г.
Явно е променено.

# 149
Забелязахме вече, че са много "променливи" тези предизвикателства.🙂

Общи условия

Активация на акаунт