INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 5 774
  • 238
  •   2
Отговори
# 210
Със сигурност ще важи до НГ. Повечето са с валидност една година, значи поне 6 месеца ще има. Купувай докато може.

# 211
Обаче да си знаеш, че може само по един ваучер на поръчка и не важи за доставката, т.е  доставката си я поемаш извън стойността на ваучера. Поне така беше до неотдавна.

# 212
  • София
Обаче да си знаеш, че може само по един ваучер на поръчка и не важи за доставката, т.е  доставката си я поемаш извън стойността на ваучера. Поне така беше до неотдавна.
Мерси, пак е на сметка. В Озон ми се губят близо 20 лв.

# 213
Провери в бейбито има ли я книгата. Няма да ти се губи нищо.

# 214
И хранителни добавки има в Бейби.

# 215
  • София
Провери в бейбито има ли я книгата. Няма да ти се губи нищо.
Проверих, ама няма криминалета.Laughing

# 216
Кои криминалета искаш да купиш?😁

# 217
  • София
Кои криминалета искаш да купиш?😁
Чакам последните на Луиз Пени и на Лий Чайлд, че ги събирам. Все по Коледа излизат. Плюс "Жигосаният", тя вече излезе.

# 218
  • Пловдив
Май не е най-подходящата тема тази, но пък е тази, където сме писали най-скоро...😉
Излиза ми съобщение за -10 лв при първа поръчка през приложението на Емаг. Дали  тези -10 лв могат да се комбинират с ваучер, купен с Емаг точките?🤔
В емаг може да комбинираш всякакви ваучери.

# 219
Тя казва, че в Озон й се губят 20 лв, те я пращат в бейбито, които са на Озон, ако случайно я има, ще е на същата цена 😂
Тя питаше за Сиела, но я пратиха в еМАГ, където избора на книги не може да се мери с книжарниците, а и най-вероятно, ако се предлага ще е от някой търговец на еМАГ и ще е по-скъпо.
Все полезни съвети до тук 😃

# 220
Въпросът е, че към момента ваучерите за бейбито са изгодни, а ако се купи ваучер за Озон има загуба.

# 221
Да, това е така, но ако желаната книга я имаше в бейбито, щеше да е на цената на Озон и в случая Сиела ще си остане по-добрата опция.

# 222
Ставаше въпрос, че се губят 20-те лева при покупката на ваучер, не че книгата в Озон е с 20 лева по-скъпа...Затова беше написано да провери и в другия сайт.
Кой кого е пращал в Емаг не видях...Аз питах дали могат да се комбинират ваучерите в Емаг, получих отговор.🙂

# 223
Ванче, не си разбрала нищо.
В озон й се губят пари защото се превалутират точки.
В бейби.бг точките вървят евтино, а и директно с бгмама точки се купува ваучер. Том загуба няма. В озон има
Неподготвена се изказваш.
Капиш?
Хайде сега кажи едно извинявай...че тъпо стана за теб...Grinning

# 224
Казва, че в Озон й се губят близо 20 лв. Аз го тълкувам, че там книгата/книгите са по-скъпи.
Добре, Тета, твоя съвет не е бил безполезен. Така по-добре ли е?

Общи условия

Активация на акаунт