INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 5 780
  • 238
  •   1
Отговори
# 195
Аз имах точки, за които купих точки за магазин, които тогава ми бяха изгодни (за спорт депо - ваучер за 50лв) - поръчах си раница за 45 и шапка за мъжо за 5 и платих само доставка.
После купих ваучер за baby.bg - там има такъв за 30лв, а някои стоки (мен ме интересува книжарницата, за децата някои дреболии) са същите като в озон, но там е много лош курса.
Сега имах останали бг мама точки за 29 лв, но ги обърнах в ццц точки - и станаха над 30лв. Чакам пак да се обрне курса и ще ги обменя отново за бг мама точки, като минат 30лв, за нов ваучер от Baby bg... все едно съм на борсата с акции - купи-продай...

# 196
Бейби.бг е на Озон и цените са едни и същи, обаче курса на Озон не е изгоден, за това проверявайте дали нещото го има в бейби.бг

# 197
И аз смених всичко покрай черния петък на Озон/Бейби.

Ти май беше въпросната персона, нали....
Купих си два ваучера от бейбито сега, без трансформации, и си пуснах порчката.
Златна да си, че каза тогава HugHugHug

Слагам ви това тук, щото там където е публикувано вероятността някой от нас да го види, е точно нула.

Искаме да разясним промените в платформата, които са причина за въпроси от страна потребители, разполагащи с BGM точки в IncentivAI.
Какво се промени?
Преструктурирахме начина, по който работят партньорските магазини в платформата.

Партньори със собствени точкови системи
Следните магазини работят само със собствените си точки (към датата на публикуване на темата):
•   Ozone - можете да купувате само с Ozone точки
•   EMAG - можете да купувате само с EMAG точки
•   CCC Bulgaria - можете да купувате само с CCC точки
•   Decathlon - можете да купувате само с Decathlon точки
•   Fashion Days - можете да купувате само с Fashion Days точки
•   Take Away - можете да купувате само с Take Away точки

Ако нямате натрупани точки за конкретен магазин, можете да обмените другите си точки (BGM, RWRD или точки от други партньори) за точките на желания магазин в секция "Обмен на точки".

Партньори, които работят директно с BGM точки
 Следните магазини продължават да приемат директно BGM точки за покупки (към датата на публикуване на темата):
•   Sport Depot
•   Spark
•   The Body Shop
•   Textura
•   Duka
•   Ardes
•   Истински мед
•   Baby.bg
•   Ciela
[/b]

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 10:55 от teta75

# 198
..........

Слагам ви това тук, щото там където е публикувано вероятността някой от нас да го види, е точно нула.

Още като го пуснаха и на 7 страница тук пуснах линк , явно си го пропуснала, но така копирано е по-забележимо.

# 199
Да, някак си е останало извън полезрението ми, а следя темата. Сори за дублажа.

Но остава въпроса защо публикуват постфактум нещо. Края на септември озон работеха директно с бгмама точки, защото тогава закупих ваучер 30 лева за озон директно с мамските точки.
Променят се условията в движение и на 14.10 осъмваме с нови условия. Прецакват се хората. Не е готино така. Не е красиво някак си...

Динамично били всичко Joy..ама тая динамика все в наш ущърб...доообрееее.

# 200
Надявам се ако има нови промени да предупредят...
Озон и миналата година ли около черен петък нямаха БД до кутия?

# 201
Озон имат различни условия до различните градове.
Пример от преди час - до бокса ми го даде с 1.99 лв за доставка, до адрес - безплатно.
Така че...обобщение за доставката при озон-по-скоро не може да се прави. Динамични са и там работите.
Слагаш нещото и си проверяваш опции за достава, това е.

# 202
От стартиране на ЧП в Озон започнаха да начисляват 2 лв. до БоксНау, не знам дали е временно. Но над определена сума до автомати на Спиди е безплатно също. До миналата седмица имаха и конкретни продукти, които са с безплатна доставка до Бокса, вече не е така. Надявам се да го върнат като опция, беше супер. Странно е, защото за куриери със сигурност плащат повече, но...

# 203
Моята поръчка беше 150 лв и безплатна за Спиди и Еконт, но с БоксНау ми искаше 1.99 лв. И аз не мога да им хвана схемите.

# 204
Те са голям клиент и имат добри договорени отстъпки с куриерите така, че може да плащат и по-малко. А и кутиите са ограничени според мен като количество и обем.

# 205
И аз преди време изразих разочарованието си, че от Incеntive променят правилата в движение. А, т.е. "динамично"...🤪😂 Не е никак коректно да го правят без предупреждение и така тихомълком. Можеха да пратят по едно ЛС, можеха да сложат като онези дразнещи съобщения, които се показваха по едно време над новите отговори (че имаш БГ точки и колко точно - че и по едно време не изчезваше съобщението, даже и след като си го прочел вече). Варианти много, само да имаха и желание.😉
Иначе и аз обмених точките при първа възможност, веднага след като имах достатъчно налични за съответния ваучер. И добре че направих така!

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 22:47 от dolce miele

# 206
Май не е най-подходящата тема тази, но пък е тази, където сме писали най-скоро...😉
Излиза ми съобщение за -10 лв при първа поръчка през приложението на Емаг. Дали  тези -10 лв могат да се комбинират с ваучер, купен с Емаг точките?🤔

# 207
Пробвай. Simple Smile Нищо не губиш.

# 208
Tака е, но исках да знам дали някой е пробвал вече.🙂

# 209
  • София
Някой купувал ли е ваучер за Сиела, колко им е срокът на валидност? Чакам книги, които ще излязат по празниците и тогава ще го използвам, но се замислям да го купя сега, докато все още е изгодно и не са въвели собствена валута и за тях.

Общи условия

Активация на акаунт