INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 5 962
  • 242
  •   1
Отговори
# 150
Те затова са го променили, сигурно много хора са качвали стари - аз качих бележка от Озон на няколко месеца (просто тя ми попадна)...

# 151
30 дни? Моята от Емаг, то друга нямам скорошна, беше от миналия ноември.
Явно от ден на ден се обезсмисля Лоялната програма.

# 152
При мен одобрението на бележките мина мигновено. Няма как някой да ги е прегледал и преценил за секунди.

# 153
И при мен беше мигновено. На бележката от Е маг изписа, че е стара (повече от 12 месеца, или нещо подобно - не помня как беше формулирано).

# 154
При мен одобрението на бележките мина мигновено. Няма как някой да ги е прегледал и преценил за секунди.
Явно има как да стане мигновенно, защото ми изписа грешка и че бележката не отговаря на условията (нещо подобно беше като формулировка). Бележката беше от тази година. После погледнах, че пише "30 дни" в условията.

# 155
На мен бележка на Декатлон от юни месец тази година не ми я одобриха, изписаха ми, че е стара   бележка.

# 156
  • Пловдив
И на мен от озон не ми одобриха белужка от тазе година лятото.

# 157
Вчера изпълних две предизвикателства. ЗАЩО нямам RWRD точки, при опит за прехвърляне изписва "0"? Имам известие, че съм получила 2х50 RWRD точки...

Точно тези точки ми трябват, за да си допълня за ваучер...🙄🙄🙄

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 16:01 от dolce miele

# 158
Има ли нови предизвикателства?

# 159
Не.
Аз прехвърлих БГМ точки към Емаг. И си смених потребителския таг. RWRD точки нямам.🤐

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 19:38 от dolce miele

# 160
И аз днес разцъках предизвикателствата и къде що видях, взех. Чакам след 31.10 новите. Обърнах всичко в бг мамма точки и събрах 30 лв за ваучер от бейби.бг. Още не знам какво ще взема от там, ама тук курсовете се менят по-бързо от колкото на фондовата борса. Ваучера е валиден до Октомври 2026 г, а идва Черен петък, Коледа…. Все ще го наместя 😂
Иначе нямам загуба на пари за сега, та няма от какво да се оплаквам. Най-изгодно ми е за момента да държа парите в бг мамма точки. Като събера за нещо, ще гледам веднага да харча, че знае ли се какви времена ни чакат 😂

# 161
  • Карлово
От къде се взема касова бележка при плащане с карта?

# 162
Обикновено в профила на съответния сайт има касови бележки. Може да се снима със скрийншот.

# 163
Касовите бележки са по принцип в профила.
Но пробвай да направиш скрийншот на поръчката, пак става.

# 164
Знаете ли до кога са валидни точките?

Общи условия

Активация на акаунт