Shein - тема 4

• 7 804
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
  • Beyond the stars
Вълшебство, от марките ли поръчваш?

Дефинирай "марките" . Реплики ? Не съм виждала такива.
Просто ми се струва като общо впечателние, че качеството е по-добро от това в Тему и Алито. Иначе си зависи от конкретния артикул. Без реални снимки и отзиви не поръчвам.

Сега поръчах до BOX NOW. Да се надяваме, че това ще елиминира драмите с Sameday. Стандартно над 9Евро ми беше безплатна.

# 91
Аз както се подсмихвах, че всичко досега си ми идваше със Спиди и недоумявах защо ги получавате със Сеймдей и бам ... ме заклаха и мен с настоящата поръчка. Вероятно те са за по-обемни и тежки пратки. Сега се чудя дали да я пратя до пойнт направо и следващия път хич няма да рискувам, а ще мина на Box Now.

# 92
Може би дамата има предвид “Шийнски” марки като be Dazy, MOTF,  Musera и т.н. Аз от тях поръчвам, качеството е по добро но са и малко по-скъпи, с купони и точки става.

# 93
  • Beyond the stars
Може би дамата има предвид “Шийнски” марки като be Dazy, MOTF,  Musera и т.н. Аз от тях поръчвам, качеството е по добро но са и малко по-скъпи, с купони и точки става.

Да, като цяло като има brand бил той и shein-ски , качесвтото и цената са по-високи.
Ама и random нещата им имам добри подадения.

От козметика също имам неща, които съм мн доволна. А бих била доста скептична към такава от Алито и Тему.
След изгледани/изчетени доста ревюта реших да рискувам, та има доста попадения за цената.

# 94
Съгласна съм за марките. Имам няколко любими и няма грешка там.

# 95
Да, може би не се изразих правилно. Така наречените “тайни магазини" в SHEIN. Аз заложих като за първа поръчка предимно на Maija- имитират Зара. Огледах ги дрешките и са доста над очакванията ми, размерите също са добре. Само една тениска на Мусера ХС размер е огромна, ама не е болка за умиране. От  дрехите в Тему имам впечатления от тениските само, никак не добри.
Ако може да препоръчате търговец на чанти, ще съм благодарна.

# 96
Да, може би не се изразих правилно. Така наречените “тайни магазини" в SHEIN. Аз заложих като за първа поръчка предимно на Maija- имитират Зара. Огледах ги дрешките и са доста над очакванията ми, размерите също са добре. Само една тениска на Мусера ХС размер е огромна, ама не е болка за умиране. От  дрехите в Тему имам впечатления от тениските само, никак не добри.
Ако може да препоръчате търговец на чанти, ще съм благодарна.
Chaika & Kilter или на MOTF чантите са с добро качество

# 97
Благодаря, ще ги разгледам.

# 98
Само при мен ли е 57 лв поръчка за безплатна доставка?
Така и не разбрах от какво се определя това?

# 99
Направих си нов профил, понеже на стария вече не ми дават купони. На новия получих 4-5 купона, два от които бяха за 63% и 68%, наистина много изгодно, но бяха валидни само 24 часа и изчезнаха всички. Поне от единия успях да се възползвам и направих добри покупки. И те се изхитриха, не им се дава вече изобщо...

# 100
Аз вчера поръчах с безплатна доставка рокля за 17 лв.

# 101
  • Beyond the stars
Аз вчера поръчах с безплатна доставка рокля за 17 лв.

И при мен е стандартно над 9 евро мисля. В моемнта количката ми е за 10Е и доставката е безплатна.

# 102
Много съм доволна от последната покупка, особено полата-панталон въобще не можеш да кажеш, че е от Shein… аз съм ниво S3, БД ми е над 9€, след изпращането получих съобщение за пренасочване от Sameday, без проблем я доставиха в easybox:

http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lJRJYkB5FJd … rom=GM74031515309

http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lJRJsuWM4wo … rom=GM74031515309

# 103

При мен е това.

# 104
Здравейте, някой участвал ли е за безплатни вещи и получавал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт