🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 7 047
  • 126
  •   6
Отговори
# 105
Каква приятна тема!
И от колко години я има, аз сега я откривам...
Като никога, по това време вече имам представа какво ще подарявам тази година. Основно подмяна на техника/ джаджи ще е- airpods и четци. Отделно и за тримата съм взела по един парфюм, който зная, че ще им хареса- все са любими техни, които са на свършване.

За близките ни приятели, обаче, все още нямам никаква идея, надявам се тук да ми подшушнете нещо. Grinning

Обикновено е обратното, най- трудно ми е с домашните, този път на приятелските подаръци запецнах.

Билети за театър Simple Smile

# 106
Много хубава тема, радвам се, че открих вдъхновение и идеи от вас, момичета и ви благодаря от ❤️. Продължавам да ви следя с интерес. Много интересно ми се стори хрумването с чашите, което някой беше споделил по-рано и мисля да го взаимствам като променя есенна тематика с коледна. Очакваме бебче следващия месец дай Боже 🙏 всичко да е наред и мисля да ги поръчам с принт текст за най-добрата баба ... и т.н.или със снимка. Вътре не съм решила окончателно какво ще сложа, обмислям балсамче за устни, мини кремче за ръце за зимата, може някоя флашка с готин дизайн, пакетче горещ шоколад или чай, канелена пръчица, малка коледна играчка... Такива неща ми се въртят из главата... Поръчах мини книжки с мисли и пожелания за всеки от семейството на Simetro books ... "За моята страхотна майка" "малки томчета:за татко" и т.н. много са симпатични и според мен са супер допълнение към основния подарък.

# 107
Smurfette19, много са сладки малките книжки. Чудесна идея за допълнение към подарък. Понеже смятам да поръчам за повече приятели имаш  ли наблюдение дали пратя намаление на черен петък или преди Коледа?

# 108
Smurfette19, много са сладки малките книжки. Чудесна идея за допълнение към подарък. Понеже смятам да поръчам за повече приятели имаш  ли наблюдение дали пратя намаление на черен петък или преди Коледа?
Аз се регистрирах в сайта на книжарници Ориндж https://www.orangecenter.bg/, получих два ваучера единият -10% отстъпка, другият  -10 лв. за сума над 50 лв. Единият беше за нов клиент, а другият - след първата поръчка, нямам спомен кой кога. Доставката до тяхна книжарница е безплатна, за късмет ние имаме в моя град.

# 109
  • под тепетата
Реа, успя ли да изсушиш смокини за подаръчетата? Сега като го пиша и ми хрумна една идея, може и малко луда да е...Тези смокини не могат ли да се сложат в ядливи чаши с коледни мотиви за украса?  Т.е. от маслено тесто дали  няма да може да се изпече чаша или купичка и да се сложи вътре пликчето със смокини. Май ще отскоча до готварския Rolling Eyes

# 110
https://serafima.shop/
Това е линка за декоративните камини, за който имаше интерес.
В интернет има и други видове, но ми се стори, че цената им е още по - висока.

# 111
Smurfette19, благодаря за идеята. При регисртацията ми даде само -10 лв. при покупка над 50 лв., за нов потребител - не.

Билянка, суших смокини цял месец Grinning имам цял шкаф, но това което ми предлагаш е мисия невъзможна за мен и моите кулинарни умения в сладкарството хъхъхъ.
Приготвила съм коледни бурканчета
Скрит текст:
още от януари 2025 г. Flushed
в които ще наслагам сушени плодове, пръчки канела и ще подарявам на близките.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 09:36 от Реа

# 112
  • под тепетата
Ако ми остане време и сили, ще пробвам тази идея за най-близките. Въпросът е дали няма да си изям смокините дотогава Stuck Out Tongue Closed Eyes Браво на теб, че си изсушила и приготвила и бурканчетата даже!

# 113
Реа, успя ли да изсушиш смокини за подаръчетата? Сега като го пиша и ми хрумна една идея, може и малко луда да е...Тези смокини не могат ли да се сложат в ядливи чаши с коледни мотиви за украса?  Т.е. от маслено тесто дали  няма да може да се изпече чаша или купичка и да се сложи вътре пликчето със смокини. Май ще отскоча до готварския Rolling Eyes

bilqna_69, изобщо не ти е луда идеята Simple Smile Аз чакам новата коледна сладкарска тема и щях да я показвам там.

Имам такъв тип метални купи, различни размери. Смятам да ги използвам за основа.
Скрит текст:

# 114
vox, прекрасна купа е станала!
Това от медено тесто ли е? То е доста по-държеливо от масленото, наистина търпи всякакви форми. Има ли някаква особеност при ваденето на изпечената купичка, освен да е охладена?

# 115
  • София
Боже, дори нещо близко дотова не мога да направя. Grinning Иначе е много красива.

# 116
Кубратова, снимката е от интернет. Показвам само идея, която смятам да правя за тази Коледа. Simple Smile

# 117
Скрит текст:
Каква приятна тема!
И от колко години я има, аз сега я откривам...
Като никога, по това време вече имам представа какво ще подарявам тази година. Основно подмяна на техника/ джаджи ще е- airpods и четци. Отделно и за тримата съм взела по един парфюм, който зная, че ще им хареса- все са любими техни, които са на свършване.

За близките ни приятели, обаче, все още нямам никаква идея, надявам се тук да ми подшушнете нещо. Grinning

Обикновено е обратното, най- трудно ми е с домашните, този път на приятелските подаръци запецнах.
Билети за театър Simple Smile

Благодаря за идеята! Hug
Подарявала съм често- за театър, за концерти и събития разни, последно май преди около 2- 3 години. Ще помисля още малко, но това винаги е добър вариант.

# 118
  • под тепетата
Vox, знаех си, че не откривам топлата вода! Но то при теб е водопад! Разкошна е купата! Ако може, за да не спамим, пусни я в бързите въпроси, където попитах, моля! И ще се радвам на подробности и указания!
Упс, прочетох за снимката, но няма начин да нямаш идея как ще процедираш!

# 119
  • София
Идвам за идеи, че с това време почнах списъците и ми иде да извадя вече елхата. Аз традиция за възрастните имам - за всяко семейство кутия с вкусотии и нещо за пийване. Там не мога да ги изненадам, а вече какво ли не сме си подарявали. За децата (нашите и покрай нас) обаче всяка година ми е мъка.

За една госпожица на 9г фен на Хари Потър бях харесала лампа разпределителната шапка, но нещо се е изчерпала където съм я набелязала. Ако не се появи скоро съм намислила раница на ХП да й взема. Гледах едни в Тему, които са неин стил. Дали ще са качествени не знам, но тя не пази особено и без това. За един калпазанин на 4г освен за количка с управление не знам какво друго. Трябва да помисля и за една госпожичка на 6г. Мисля да й направя адвент календар, но освен бижута, неща за рисуване и такива не знам какво още може да се сложи. Имаме и още дребосъци от бебета до 1-2г, за които не знам какво да взимам. Уж не искам да са пак дрънкулки и играчки, ама те пък на такива неща ще се радват (бебето даже и няма да разбере де 😀).

Иии остава за нашите деца да измислим. Баткото е все по влакове и коли, затрупани сме. Малката се радва на всичко, дори на бисквити 😀

Общи условия

Активация на акаунт