🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 70 791
  • 886
  •   2
Отговори
# 870
  • Враца
Чудесен избор, но мисля, че планинарите - истински ценители на кафето, го приготвят с V60.

# 871
Благодаря и на Baraka, и на vmarinska за предложенията!
Май открих своя си подарък, независимо дали за Коледа или не Simple Smile
Скрит текст:
(ние подготвените тайно и явно уж за Коледа подаръци с ММ вече си ги подарихме и ползваме и току добавяме нещо, пак със същото предназначение..., докато и то влезе преждевременно в употреба и пак търсим за Коледа)

# 872
И аз им благодаря,  че в момента точно такова нещо избирам.

# 873
  • София
sea.sea, откъде взе комплекта за горещ шоколад? Не можах да го намеря в нета.

От една страница във ФБ, ама от този компютър не мога да дам линк. "Стоки от Англия на супер цени" се казва.

# 874
Сещате ли се за някой, който прави масажни свещи?

# 875
Smiley какво означава "масажни свещи"?

# 876
Може да проверите в гугъл. Свещи, които се запалват, горят за малко, изгасят се и после восъкът се излива и се прави масаж с него, защото съдържа много масла. Правят го маникюристи и не само. Виждала съм хендмейд творци, които изработват, но в момента не мога да се сетя за страница в соц.мрежи.

# 877
  • Бургас
Може да попитате в групата Купи подарък от майка на дете с увреждане във ФБ.

# 878
Може да проверите в гугъл. Свещи, които се запалват, горят за малко, изгасят се и после восъкът се излива и се прави масаж с него, защото съдържа много масла. Правят го маникюристи и не само. Виждала съм хендмейд творци, които изработват, но в момента не мога да се сетя за страница в соц.мрежи.
Благодаря Simple Smile
За пръв път чувам, а в нета излязоха различни неща, затова попитах.

# 879
  • София
Често в The Mall има базар на най-долния етаж и там продават ръчно изработени масажни свещи. Не знам кога ще го има, но сега преди Коледа вероятно ще е всеки уикенд.

# 880
Здравейте, имате ли идея какво да подаря на колежка, която познавам изключително бегло. Бюджет - 40 лв. Трябва да е някакъв универсален, но оригинален подарък. Нямам представа какво харесва, няма и кого да попитам, защото е тайна кой на кого ще подарява.

# 881
Аз бих заложила на нещо стандартно, а не оригинално. Аз съм в подобна ситуация, с нов колега. Затова ще му подаря бонбониера на Venchi и бутилка просеко. При нас бюджета е 50 лв.

# 882
За универсален, но оригинален подарък на първо време се сещам за календарите на pandoraart - миналата година подарих на две приятелки този с виното. Тази година мисля да подаря травъл календара на колежка, че обича да пътува. Аз бих се зарадвала някой да ми подари този с ястията също. Като цяло са много красиви.

# 883
  • Бургас
Запазила съм си като идея ето тези гномчета, но са едва 10 лв. Може да се добавят и други неща от сайта.
https://www.veraitalia.eu/gnomi-na-blagopoluchieto-montosco-sapo … _yGja0QQ&sfnsn=mo

# 884
Аз поръчах адвент календари с кафе от Kaffek. Страшно благодаря за този сайт, в тази тема го открих и предлагат чудни неща, доставката е от Дания и за седмица са тук по Спиди.
Вчера в Сиела видях интересни етикети за подправки, до касата.

Общи условия

Активация на акаунт