🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 97 375
  • 1 177
  •   13
Отговори
# 1 035
Аз търся варианти за различни вкусове топъл шоколад.
Взимала съм от Дъбов и на Каса какао.

# 1 036
# 1 037
Flow cacao препоръчвам аз за горещ шоколад и сурово какао.

# 1 038
Ох, Кубратова, не бях ги и чувала тези чанти Вера, живеех си в блажено неведение, а сега постоянно ги прецъквам, на всичко отгоре имат и намаления. Единственото, което ме спира (не за дълго предполагам) да поръчам е, че не мога да си избера цвят 😁

# 1 039
Ох, Кубратова, не бях ги и чувала тези чанти Вера, живеех си в блажено неведение, а сега постоянно ги прецъквам, на всичко отгоре имат и намаления. Единственото, което ме спира (не за дълго предполагам) да поръчам е, че не мога да си избера цвят 😁
Аз взех на снахата три и сега кротувам, въпреки че и за себе си набелязах няколко Simple Smile
Имам опасения обаче, че това затишие не е на добро...

# 1 040
  • Враца
Коледната ехла от Лидл, коментирана по-напред, за 34,99 лв.
Малко е рехава, ама за тези пари, не и се вглеждам толкова, макар че ми се щеше да я връщам.

# 1 041
  • Вила Великула
Аз започнах с първата за мен и въпреки чакането, много съм доволна. Поръчах и на дъщерята ми за Коледа.
А сега казвате - намаления имало....подстрекателки...
Дописвам, защото току-що поръчах още две чанти.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 23:52 от pipilota6

# 1 042
Аз взех на снахата три и сега кротувам, въпреки че и за себе си набелязах няколко Simple Smile
Имам опасения обаче, че това затишие не е на добро...
Големи подстрекатели сте в тази тема, хаха. Сега и аз гледам, от намалението има още 2 дни, та и утре ще мисля защото става въпрос за малка раница, но без да я видя на живо, малко ми е странно да избирам заради разпределението вътре. Но от друга страна при раница какво да има - един джоб и това е. От времето, прекарано на компютър /и от възрастта най-вече/, започнала съм да се попрегърбвам и ми препоръчаха да ходя с раничка, когато не е необходимо нещо по-елегантно.

# 1 043
Търся идеи за подарък за момиче на 13 г. Имах идея за хубаво портмоне, но отпада. Момичето има гривна на Пандора, но не я носи така че аксесоар за гривната също отпада. Какво друго бих могла да взема за тийнейджърка

# 1 044
За кои чанти говорите? Рових назад и нищо не намерих

# 1 045
  • под тепетата
KarnaVall, виж тук има хубави кожени гривни. И една готина тениска , аз съм взела с китари на внука на 13 и си готова.
 https://otmoreto.com/woman

# 1 046
Pipi_921948,чанти Вера.Малко над твоето мнение са споменати.

# 1 047
Търся идеи за подарък за момиче на 13 г. Имах идея за хубаво портмоне, но отпада. Момичето има гривна на Пандора, но не я носи така че аксесоар за гривната също отпада. Какво друго бих могла да взема за тийнейджърка
Моята дъщеря на 13 си пажела абонамент за Нетфликс. Ще получи и външна батерия за телефона, както и няколко поредици с книги - Игрите на глада, Хрониките на Нарния и Безсилна.
Много харесва и адвент календари.

# 1 048
  • Бургас
Моята 13-годишна иска безжични слушалки, гривна Пандора, парфюм. Лошото е, че седмица преди Коледа е и рожденичка, а аз освен от нас, трябва да осигуря подаръци за двата празника от двете баби и едната леля.

# 1 049
Търся горещ шоколад, а отивам да гледам чанти Simple Smile
Какви си поръчахте?

Общи условия

Активация на акаунт