🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 101 868
  • 1 228
  •   10
Отговори
# 1 215

Моя син имаше това куче ,всички зъби му се вадят,отделно някои имаха дупки и със инструментите му ги правеше ,има и паста и четка да ги мие ..

# 1 216
Аз имам да допълвам още няколко детски подаръци и големият въпрос е за майка ми и брат ми какво. Всичко, че и отгоре, имат, всичко е от най-скъпото. Бях решила да залагам на изживявания и последно бях взела билети за постановка на Камен Донев, ама отзивите бяха - не било добро изпълнението, местата били съвсем напред и им духало Neutral Face ... Изобщо нямам никакво желание дори да мисля за нещо, което няма да се оцени отново, но ако все пак някой се сети за интересно интересно събитие, на което няма да духа, да каже.
Ваучер от Ивентим. Важат една година. Така ще могат сами да изберат.

# 1 217
Моят син е фен на "Между звезди войни" и музикалната кутия му хареса.

А днес пристигна и подаръка за приятелката ми масажна свещ. .

# 1 218
Здравейте. Може ли да предложите идеи за Secret Santa (30-40 лв) за момиче, което изобщо не познавам? Нова съм във фирмата и си работим от вкъщи и даже не съм я виждала Simple Smile) Много се чудя какво да вземам.

В този ценови диапазон може да се вземе шал, брошка, книги, но много трудно да се уцели вкусът на непознат човек за подобни неща.

Може би най-универсално ще е неангажираща козметика. Например комплектче от Body shop.  Няма дама, която да откаже още 1 кремче за ръце и душ гелче Simple Smile

# 1 219
  • Бургас
Моля за препотръка за зъбен душ. Харесла съм 2-3 модела на Nordics, основната разлика виждам във вместимостта на контейнера за вода. Има много марки на пазара, ще се радвам да дадете отзиви.
В крайна сметка това избрах като коледен подарък за ММ, обаче вече нямам време да гледам в китайските сайтове, а и ми се ще нещо с гаранция все пак.

https://remedium.bg/nordiks-zaben-dush-ea139w-079697/p

https://remedium.bg/nordiks-zaben-dush-ia44b-089690/p

# 1 220
tedincence брат ми е доволен от тази марка зъбен душ, в сравнение с Панасоник.

# 1 221
Дами (Абе, господата не купуват ли подаръци?! Сега се замислих...), имате ли лични впечатления от тези пуловери?
 https://teodor.bg/product-250270055412-8
Умувам ги за цели трима мъже, ще отида да ги видя и на живо, обаче ако някой може да каже как се държат във времето, ще съм благодарна.

# 1 222
Дами (Абе, господата не купуват ли подаръци?! Сега се замислих...), имате ли лични впечатления от тези пуловери?
 https://teodor.bg/product-250270055412-8
Умувам ги за цели трима мъже, ще отида да ги видя и на живо, обаче ако някой може да каже как се държат във времето, ще съм благодарна.
Ако искате да ви спестя малко средства ( е , щом са за трима , малко x 3) ще ви подшушна,че пуловерите на Яна Панагюрище ги брандират за Теодор и съответно цената е x 5 !
Вълнени не съм купувала, само памучни!

# 1 223
Благодаря много!
Аз се притеснявам за вълнените, че да няма пробутана някоя изкуствена или синтетична нишка и да стават на топчета. Ще се вбеся истински.
Иначе купуваме техни костюми и ризи, нямам забележки към качеството, но пуловери не съм вземала. То с тези топли зими и пуловери не знам дали трябват, както в миналото, но все се надявам един ден синът да облече нещо друго, освен къс ръкав и тънка риза под якето Simple Smile, все пак има и студени дни. Другият и той е малък мъж (племенникът), с него да се оправят родителите му,  с ММ се преборвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 224
  • София
Теодор са страхотно качество. Половината гардероб на ММ е с техни неща и не мърдат с години. И за подаръци сме взимали доста (имат кутии допълнително).

# 1 225
Благодаря! Аз за костюми и ризи имам опит от години, но точно пуловерите им не познавам.

# 1 226
Аз не одобрявам качеството на нищо на Теодор, така че и на тези пуловери не бих се доверила. Вече и Андрюс ми се струват по-добре от тях дори.
Ризи и костюми от Кардучи обикновено взимаме. Имат и пуловери.

# 1 227
Благодаря, Enter Sandman! Ще надникна и в препоръчания от теб магазин.
Работата е там, че ние много рядко носим пуловери и въобще спортно или спортно-елегантно облекло (само в почивни дни и в отпуск) и в последните години съм напълно неориентирана за този сегмент.  На младини не питах, ама сега...Simple Smile

# 1 228
Синът ми си купи миналата година два пуловера от Теодор. Не са станали на топчета или да са се смалили. Носи ги редовно, защото не ги допускат със суитчери на лекции. А е 20 годишен младеж. Колко да разбира от материи? Той до него момент чорапи не беше си купувал сам.

Общи условия

Активация на акаунт