🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 141 115
  • 1 576
  •   1
Отговори
# 1 545
В зара хоум има хубави ароматизатори за кола.

# 1 546
  • София
https://aromatic89.bg/
Мъжа ми си взе този, много е доволен и взехме същия за коледен подарък на баща ми. Все още сме на първия аромат, харесва ми и е силен
Аз пък не съм доволна от тези ароматизотори.На външен вид са много шик,но трайността е 1-2 седмици и после не се усеща.

# 1 547
https://aromatic89.bg/
Мъжа ми си взе този, много е доволен и взехме същия за коледен подарък на баща ми. Все още сме на първия аромат, харесва ми и е силен
Аз пък не съм доволна от тези ароматизотори.На външен вид са много шик,но трайността е 1-2 седмици и после не се усеща.

Мъжа ми отваря въздуховодите, за които е закрепен като влезе в колата за малко и след това ги затваря. Така трайността е по-голяма, а така или иначе ароматът е доста силен.

# 1 548
За много години! Моля за идея за подарък на дете, нещо свързано със змии и гущери, но без книга, защото вече взех енциклопедия. Но търся още нещо

# 1 549
За много години! Моля за идея за подарък на дете, нещо свързано със змии и гущери, но без книга, защото вече взех енциклопедия. Но търся още нещо
Зависи колко е голямо детето. За малките има едни робо змии и гущери, за по-големите - реалистични фигурки на Schleich.

# 1 550
Играта "змии и стълби".

Някой да се сеща за физически магазин в София с голям асортимент кожени портфейли? Без АРТ-93.

# 1 551
Магазините на Паула Венти
Портфейлите на Enzo nori са топ като цена - качество.
В мола имат магазин, или вижте на сайта им къде са им физ. магазини.

# 1 552
Някой да се сеща за физически магазин в София с голям асортимент кожени портфейли? Без АРТ-93.
Аз харесвам асортимента и качеството (ползвам ги от около 2-3 години) на Leather Land.
Имат магазин в Дъ Мол. А коланите са един път! Български производител.

# 1 553
  • Пловдив
Проверете дали няма изложение на змии в някой музей, ако сте от София Експо Зоо София ще е на 17-19.04 - винаги има и змии. Може да му направите нещо като картичка сега, че април ще го заведете на чудна среща или нещо от този род.

# 1 554
  • София
Играта "змии и стълби".

Аз ви препоръчвам КРС Иво Петков. Има физически магазин в Стрелбище.

# 1 555
Аз се включвам да благодаря на дамите, които обсъждаха назад в темата парфюмите на Sol de janeiro. Признавам, че дори не ги бях чувала до този момент, но ви се доверих да взема за 3 млади госпожици и беше попадение  в десятката Simple Smile

# 1 556
  • Враца
Някой, има ли преки впечатления от  https://vatevleather.com/ ?

# 1 557
  • София
Играта "змии и стълби".

Магазинът на Пантера, на Граф Игнатиев, между Попа и Евлоги Георгиев.

# 1 558
Влизам да се допитам към тези от вас, които поръчаха уред за газирана вода. Филипс или Газиро избрахте? Или друга марка? Какви са впечатленията ви?

# 1 559
  • София
И преди писах, вкъщи имаме Газиро, супер сме доволни и определено е много добра придобивка. Соковете не съм им пробвала и съм по-скоро скептична.

Общи условия

Активация на акаунт