🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 146 855
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Враца
Доста повече от 60 литра вода се газира с един патрон. Ние презареждаме на 3 месеца, като мъжът ми пие всеки ден без изключение. Презареждането е 14 лв +доставка. С Газиво сме, много сме доволни.

# 1 576
И ние вкъщи сме с Газиро, така де, мъжката част, доволен е. Сиропи понякога и от лидл си взима.

# 1 577
Има ли подобна тема за подаръци, но не коледни само...?

Търся в сравнително спешен порядък (до 2 седмици доставка) подарък за пенсиониране. За свекърва ми е. Някакви идеи или положителен опит?

# 1 578
  • Враца
Така и така сте повдигнали темата, искам да похваля масажните очила за очи.  Както ги гледах с насмешка, така изненадващо се сдобихме с едни. Както казва мъжът ми, най-страхотното нещо , което му се е случвало последните дни. Simple Smile Сега се дебнем, кой да ги вземе. Толкова е приятно и релаксиращо. Масажът е обичайно 15 мн, винаги заспивам. Нашите са с въздух, масаж, затопляне и музика. Страхотни са, препоръчвам ги!

Такъв тип, но нашите са Medisana.

https://elemento.bg/bg-product-details-46457.html?srsltid=AfmBOo … aOvNQvkEQX2g9YN0a

За свекървата - някакво бижу ?

# 1 579
За юбилея ѝ взехме златни обици и ми се искаше нещо различно сега. Тя други бижута не носи и, ако се спрем на този вариант, пак трябва да са обици.
Обаче пък такъв масажор за очи предполагам, че ще ѝ хареса, тя си пада до подобни неща. Доста хубави отзиви срещнах в темата.

# 1 580
  • Враца
Със сигурност ще и харесат. Аз дето съм толкова предубедена към такива неща и все си мисля, че не вършат работа, така му се радвам.. Heart
А мъжът ми си ги носи във всяка стая с него си . Simple Smile

На един приятел ги слагах, сега си търси да си купи. И не, не продавам и не рекламирам очила, а наистина ми харесаха.

# 1 581
vmarinska, тъкмо се чудех на дъщеря ми какво да й взема за РД. Тя има мигрена, та....май ще се насоча към очилата. Линка който си пуснала това добър вариант ли е или да търсим други марки? С техниката съм скарана и много мразя да избирам Simple Smile

За хода с диоптър дали са подходящи?

# 1 582
  • Враца
Реа, съвети за марки не мога да дам, но виждам че тези имат същите функции , като нашите.
За диаоптри също не знам, но не виждам защо да пречат.
И да, наистина са добри за мигрени и леки главоболия, според скромният опит, който имам.

# 1 583
Благодаря vmarinska!

Някой от вас да има играта Бинго?

# 1 584
  • Враца
Също, обърнах внимание, че тези от сто и нагоре лева, са все с положителни отзиви. Тези под, все нещо им липсвало, все нещо не е както трябва.

Защото и аз търся, за подарък на приятели.

# 1 585
vmarinska, благодаря за отзива за масажните очила. Аз четох в темата, но така и не се престраших да си купя. Дали може да дадеш линк и към тези, които сте купили вие? Благодаря  Flowers Hibiscus

# 1 586
  • Враца
Ами, не ги намирам в България. На мен ми ги донесоха от чужбина и са ето тези, ако може да послужи за някакъв ориентир за функциите поне:

https://www.amazon.co.uk/Compression-Vibration-Bluetooth-Recharg … ion/dp/B0F1FXGH1W

https://www.medisana.de/en/EM-100-Eye-massager/88567

# 1 587
Благодаря много, ще ги разгледам. На мен не ми е спешно, ще потърся и в амазон.

# 1 588
За подаръка за пенсиониране - ваучер за почивка вариант ли е?

# 1 589
  • Вила Великула
Само да обърна внимание, че масажните очила не са подходящи за всеки и съществуват редица медицински състояния, при които употребата им е силно противопоказана. Въпреки че са полезни за облекчаване на напрежението и умората, те трябва да се използват с повишено внимание.
Кой не трябва да ги използва:
Хора с тежки очни заболявания: Пациенти с глаукома, отлепване на ретината или катаракта трябва да избягват тези устройства, тъй като натискът и топлината могат да влошат състоянието им или да повишат вътреочното налягане.
Наскоро оперирани: Ако сте претърпели операция на очите (например LASIK, замяна на леща или друга хирургична намеса през последните 6-8 седмици), не използвайте масажор без изрично разрешение от вашия хирург.
Активни инфекции: При наличие на конюнктивит, ечемик или възпаления на клепачите, масажорът може да разпространи инфекцията или да раздразни допълнително зоната.
Висока степен на миопия (късогледство): Хората с много висок диоптър (над -6.00) често имат по-тънка ретина, което ги прави по-чувствителни към механични вибрации.
Кожни проблеми: Избягвайте употребата при наличие на отворени рани, екземи, изгаряния или обриви в областта около очите.

Общи условия

Активация на акаунт