Занималня в Пловдив

• 394
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте завърших начална педагогика но нямам стаж , почва ми се работа в занималня , според вас ще ме вземат ли в Пловдив , дали ти трябват някакви връзки за да почнеш работа , или по скоро избират честно кандидатите дипломата ми е 5,30. Моля някой с опит да ми каже къде и кога е кандидатствал приели ли са го и какво е било интервюто за работа мерси предварително

# 1
Много съм впечатлена от правописа, браво! Joy За пунктуацията... думи нямам! Изобщо не ви трябват връзки... нито пък работа, свързана с образование.

# 2
Много съм впечатлена от правописа, браво! Joy За пунктуацията... думи нямам! Изобщо не ви трябват връзки... нито пък работа, свързана с образование.
Тук съм за помощ , а не някой да ми следи правописа пиша във форум не кандидатствам за работа много ясно че съвсем различно ще е в училищна среда това е просто сайт успокойте се стига нападайте за правопис..

# 3
Човек или е грамотен, или не. Изобщо няма значение къде пише.

# 4
Жалко, как може начален педагог да пише така! Телефон или малко детенце не са извинение.

# 5
Жалко, как може начален педагог да пише така! Телефон или малко детенце не са извинение.
Мисля че от сайта трябва да трият коментарите които не са в помощ на хората , а само критикуват правопис и какви ли не глупости… само трябва полезните да се оставят ,а досега нямам и един такъв

# 6
От сайта трябва да препращат на МОН  постовете на такива откровено неграмотни с дипломи.
В друга тема възнамерява да дава уроци по български език?!

# 7
  • Sofia
Аууууу, правописът е глупост за учител. Дано не се излъже някой да ви вземе на работа, че язък за децата.

# 8
  • София
Винаги съм се чудел, защо първите седем са по-важни от вторите. Сега вече си отговарям Confused

# 9
Винаги съм се чудел, защо първите седем са по-важни от вторите. Сега вече си отговарям Confused
Да , това се отнася за хората обиждащи ме , все едно тук е интервю за работа , а не че търся помощ… там им липсват първи седем , да обиждаш вместо да помагаш аз немога да разбера..

# 10
Откога да кажеш истината е обида?!

# 11
Най-неприятно впечатление ми направи факта, че след първия неграмотен пост на авторката, няма никакъв опит за поправка на пунктуацията - ей така от кумова срама и да си защити дипломата на педагог.

# 12
Сигурна съм, че защото е млада, ще я вземат на работа, независимо от правописа и пунктуацията, които показва. И това е жалко и тъжно.

# 13
Аз ще се опитам да отговоря на въпросите Ви.
Кандидатстваш за позицията, викат те на интервю и ако преценят, че си подходящият кандидат те назначават. Не тръгвайте с тази нагласа, че всичко е с връзки.
Смятам, че търсенето на служители във Вашата област е огромно, така че успех!

Искам да дам един приятелски съвет. Понеже се засегнахте от коментарите свързани с Вашия правопис и пунктуация, вместо да се обиждате и това да провокира лоши чувства и настроения, работете, за да го коригирате (разбира се, ако Вие усетите тази нужда).

Желая успех! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт