Тренировки в домашни условия - 125

• 12 958
  • 247
  •   1
Отговори
# 210
Аз се будя всяка нощ в 3ч и в повечето време успявам да заспя след 5-10мин, но от време на време ми трябва час, час и нещо. Но успях да си намаля часовете на работа и почвам от 10:30 вместо 8 и така успявам да се наспя дори и с тази дупка по средата на нощта. Преди ХЗТ не спях изобщо, будех се на всеки час, бях пред напускане на работа, кошмар. Та съм доволна, че само веднъж се будя.
Ветрена честит часовник, гармините са големи командоси Blush
Миналата седмица бях супер изморена, направих си минимума от 4 тренировки с Каролайн, но само 2 от Хедър добавих. Ходенето ми също намаля, тъмно е в 16ч вече, пък и е студено. Много ме тормози това, разходките са ми терапията на психиката. Ще броя и аз седмиците като Дез.
За сметка на умората гладът ми се уталожи и от само себе си паднах на 1700-2000кал. Да видим до кога Joy

# 211
  • София
На мен тренировките вечер не ми пречат на съня (поне когато съм правила), но определено ако пия алкохол задължително се будя към 3-4 часа.
На мен не ми е удобно да спя с часовник - само от време на време.
Започнах UFC Fit.
Понеделник - Power Punch
днес - Cardio Cross Train и AB Assasin, на обяд - кръгова.

# 212
  • Перник
'начиии, ако слушах Гармина трябваше да съм умряла отдавна Joy Корос е доста по-мил Simple Smile И има повече екстри за същата цена.

Нямам постижения за споделяне, нямам и нови придобивки. Мъжът ми отказва да ми подари нови тежести за рождения ден, явно ще трябва сама да си подаря Grin
Тренировките вечер не ми пречат на съня, нито пък кафето в 20:00. Лягам, умирам, и в следващата секунда звъни будилникът - това е положението при мен. Ако се събудя през нощта, значи се разболявам.

# 213
Безсънието е бичът на менопаузата. Засега се държа, но при първите признаци ще започна ХЗТ. Засега ми е рано.
Нямам други симптоми освен липса на цикъл от 18месеца.

Попаднах на чудесно видео за мобилност.

Отчитам 2 часа ранна йога практика- преродих се. Heart

# 214
Дези, по видеа ли правиш йога?
Имаш ли любим канал в ютуб?

# 215
Дези, по видеа ли правиш йога?
Имаш ли любим канал в ютуб?

Не, лична практика.
Понякога правя с видео, за разнообразие.
Мога да пусна любими канали, имам такива.

Emily: (благодарности на Агент, че сподели)
https://www.youtube.com/@yogawithemilie

Issy:
https://www.youtube.com/@yogawithissy

Всеобщите ни любимци- "Боховците":
https://www.youtube.com/results?search_query=bohobeautiful

Ащанга с Итън:
https://www.youtube.com/@ethanashtanga

И това видео с чудесен списък от Wild Mollie:

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 14:16 от Dez

# 216
Отчитам се с ден 11 от IRON - ден за крака + упражнения за прасци. Мамма мия! Тия напади ми разказват играта. Накрая за финишър малко се скатах от умора. Доволна съм, че макар и бавно, напредвам с програмата и я правя до край.

Благодаря на Navy, че ми каза за намаленията в Спорт Депо - обзаведох се с 2 х 10 кг, която се разглобява на по-лека, 2 х 8 кг и една 5 кг, която да прави компанията на другата 5 кг вкъщи.

# 217
Идвам не с тренировки, а с полезности.

Вчера слушах любимия ни Брет докато си правех косата!

Добавям още едно, днес трафикът е ужасен и се налага да се разсейвам в задръстването:

И за болките в ставите по време на пери/менопаузата. За мен лично безсънието и болките в ставите са двете неща, които ме съсипаха последните години!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 22:35 от Agent Provocateur

# 218
Агент мерси за видеата. Изненадах се, че хип тръста не е номер едно в класацията на Брет Grinning
Мери Клеър и аз я следя, любим неин израз ми е menopause is unevitable, suffering is optional. Няма нужда мълчаливо да търпим, има решения, има и лечение Hug

# 219
Благодаря за видеата, Дези 😍

# 220
След като ви следя от почти 1 година, реших и да се запиша в темата. Днес се "запознах" с Caroline Girvan - програма Epic, Day 1. Тя с 2 тежести от по 12.5 кг, аз - с по 3.5 кг Grinning. Преди това тренирах с 12-седмичната програма на Хедър, която ми отне почти 10 месеца, за да я завърша - имах периоди на контузии, влошено здравословно състояние и отпускарски отпускания. Но - издрапах. Да видим сега Simple Smile

# 221
Mometo*, добре дошла!

Днес сутринта преди работа- йога практика
Следобед- горна част в зала.
Вечерта- мобилност. Ровя за специфични неща, пак намерих злато, не мога да не споделя:
Супер стреч за работа с таза (pelvic tilt) и предно бедро.

# 222
Пълен провал беше тази седмица като тренировки ,нещо не можах да се организирам добре.Всеки ден без изключение батут и стреч ,поне от това съм доволна.Имам май две силови MAX цяло тяло ,с крачките и кардиото съм много назад.

# 223
Ден 13 от IRON. Вече горен крайник тренирам с 4 кг (малките радости в живота Laughing), а RDL правя със 17 кг лост, а Stagged RDL - с 8 кг дъмбел.  Stagged RDL ми е трудна за изпълнение от гледна точка техника, но не опитвам. По-голям проблем се оказаха сумо клековете - заради стара травма на ляв глутеус не мога да се разкрача добре и да клекна, ужас.
Кажете с какво да заменя ренегадско гребане.

# 224
Mometo добре дошла. Епик 1 е най-трудната програма на Каролайн, нищо, че е 1. Grinning Ако ти дойде нанагорно след Хедър, погледни Iron.
Green arrow пробвай модифицирано ренегатско гребане, на колене, но позата е леко напред, за да включиш ядрото

Едит, добавям седмичния ми отчет, Fuel с добавки от Хедър. Свърших нейната Fusion и започнах Lean.
Понеделник 40min power pilates с Хедър +30min yin yoga с Травис, 4.5km
Вторник сутринта Fuel D27 shoulders, chest, triceps tempo, 8km. Следобеда 40min full body pilates
Сряда 11km
Четвъртък Lean D5 full body strength + D14 low impact cardio, 5km
Петък 10km
Събота Fuel D28 posterior chain clusters, 9km
Днес  Fuel F30 dumbell no repeat hiit + CGxmas 20min upper body circuits, 10km

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 20:39 от Costa

Общи условия

Активация на акаунт