Тренировки в домашни условия - 125

• 20 013
  • 378
  •   3
Отговори
# 345
Eli Fuel е доста динамична и дори дните на силови са комбинирани с кардио. На мен изненадващо ми хареса страшно много. Освен това ми се видя по-лесна от Iron
Тили честно казано аппа на Хедър не си заслужава особено. Аз платих за цяла година на промо цената, та ще си го ползвам. Но ако е само заради новата програма, по-добре хвани 5.0 от ютюб. Много добре е структурирана и много ми допадна, че включва и пилатес тренировки, които бяха в пъти по-трудни от чисто силовите. Аз ползвах по-високи тежести от тези, които тя препоръчва и заедно с добра диета много се изчистих и имах много добри резултати.

# 346
  • Бургас
Аз май ще завърша и този път iron и ще се преориентирам към друга програма.
Epic 2, не ми хареса. Чудя се за 1, endgame, heat или fuel. Забелязвам едно уплътняване, но комбинирано с визуално наедряване и не ме радва идеята. Калории в дефицит или на нула, изобщо не влизам в качващи, но аз гоня още прибиране и това стоене на обем макар и плътно не е целта ми.
Ония ден скапах краката, днес обличам клина, бре, стяга ме тоя ръб (къс клин до средата на бедрото), крака стегнат камък и стои обема. Ръцете ми здраво отчетливи мускули (линии по рамената, предмишница, трицепс с частите му), обаче същия обем.
2 пъти седмично монотонно кардио карам и май ще вкарам повече кардио, което да е hiit за сметка на силови.
Оплаках се!
Днес ден 21 и 22 iron + 12 мин abs.

Едит: вчера попаднах на снимка на Рори(треньорката на живот на кантар), здрави крака, но бая бедро…. Сигурно е хубаво, но не е моето да му се невиди…
Аз също забелязах наедряване в краката. Тренирах с 2*10 за крака. След малко чат с chatgpt намалям тежестите при напади и клекове. Оставям ги за мъртва тяга и сумо клек. Купих си протеин и от НГ насам следя количеството протеин да бъде с приоритет. След Iron сега съм на Fuel. Първата тренировка ми спря въздуха, следващите биват. Но както казах - реших да намаля кг. Ще видим до къде ще стигна.

# 347
Здравейте момичета, вторник правих горна част с Каролин плюс 3 км ходене.

Вчера ми дойде някакъв имейл, че абонаментът ми към Каролин ше бъде подновен. Не знам, може би като съм прекъсвала плащанията съм избрала някаква подобна опция, не си спомням. Аз обмислях дали да не го подновя, тренира ми се с нея, но ае чудя дали в ю туб няма достатъчно свободно пуснати видеа. Напоследък мисля че давам пари доста често за неща, за които мога и да не давам. Какво мислите?

# 348
  • Бургас
И аз затова се чудя. Досега не съм теглила приложението с цел абонамент. Но за пореден път ще ми вдигат картата за групови тренировки в залата инсенчудя дали да не приключа там, въпреки че атмосферата ми харесва и ходя за разнообразие. Мен по-скоро ме интересува дали има избор на 30-40 Мин тренировки, защото с толкова време разполагам сутрин преди работа.

# 349
  • Стара Загора
На мене на Хедър ми харесва и четворката. Има поне през първия месец включена и мобилност.
Освен Fuel на Каролин друга динамична програма от ютуб е Heat. Препоръчвам. Мисля в някакъв момент пак да я правя.

# 350
Дух ,аз  две  години правих Iron -on repeat 😅
от тубата .Според мен има всичко необходимо безплатно.Не плащай ,ако нямаш възможност да тренираш на макс по календара.

# 351
Bitch мерси. Препратих го. Нямам възможност да следвам канонично програма в момента.

Инапе днес направих мисля че от епик, бегинер ден 1. Още ми треперят краката, пулсът беше между 177 и 190, такъв пулс ме съм държала на тренировка с тежести никога. Аз и на кардио не съм. Може нещо часовникът да е сбъркал.

# 352
  • Варна
tedincence, същото ми каза и на мен, и аз на краката съм с 2х10, сумо и още някои с 1х15. Това обаче далеч не са големи тежести за големи мускулни групи и не съм убедена, че с намалянето им резултатът ще е добър.
По-скоро ще намаля квадрицепса и финишърите с тежести. Ще вкарам и програма с кардио.

Costa, благодаря! Fuel и 5.0 на Хедър ще завъртя сега. Другата седмица свършвам iron.

Green Arrow, почвам 2 програми с кардио. - Fuel CG и 5.0 HR. Iron си остава любима програма, но ще я върна при вече постигнати мерки и хранене в много лек дефицит(100-200) или на нула.

# 353
  • Бургас
Ами да ти кажа на мен 2 по 10 са ми тъкмо. С повече кг развалям техниката, защото ми тежи в хвата. И особено на някои клекове си ми е тежко. Имам и лост, но по-рядко го използвам. С него сякаш не се усеща чак толкова, защото тежестта е разпределена. Или си въобразявам...Не знам дали това напомпване не идва и от структурата на програмата и самите упражнения. Общо взето в програмите на КГ се въртят еднотипни упражнения. Обаче мен ме устройва , че са кратки тренировки и вече й свикнах на методите и не ми се сменя.

# 354
Тук съм и тренирам редовно Grinning Ще редувам седмица с новата Power на Хедър и седмица с Heat.
Свърших с първата седмица от Power, доволна съм. Тя работи с доста тежко, аз тоже Joy И въпреки това е по-лесно от Каролайн. Затова си добавих три 20 минути  тренировки от no repeat week на Каролайн и финиширах с общо 9 тренировки.
Вчера започнах Heat и се озорих. Но така е винаги с първата седмица на всяка нейна програма. Iron също ми се стори тежка в началото.
Забелязвам наченки на релеф след тренировка. Обаче след това мускулите спихват и съм пак нормална жена на средна възраст Joy

# 355
  • Варна
Мислех, че си въобразявам.
Първата седмица на iron при всяка врътка ми е мъка, а после става “лесно”.

# 356
Продължавам да редувам ден- силова с ден- кардио (лежерно ), като съм отворила един чат с Чатана 😅 и го питам за всичко -качвам  снимки на  храната ми ,смята ми калориите ,макросите ,умуваме какво точно да тренирам днес ,добавки ...все едно си имам личен треньор.
Вчера цяло тяло Макс ,6000 крачки и 20 мин пилатес вечерта .
Днес ще си избера кардио.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 08:55 от No_frame bitch

# 357
  • 1st floor
Хахахах, и аз се занимавам със същото! Даже ме потупа по рамото, че добре структурирам нещата! Щеше ми се да е малко по-строг като надвишавам дневните калории с храната, ама такъв си е - подмазвач!
Аз завърших БР в средата на декември. И от там като изпаднах в една черна дупка - безсъние от психическо напрежение, чувствах се като труп през деня, нямах сили и желание за нищо. Едва докретах до празниците. През много почивни дне се отдадох на лежерно, дълго плуване и от първи (да, баш на първи!) подхванах първия месец на БР с по-големи тежести. Следващите не мисля за ги правя. Вероятно след две седмици ще почна Iron. По спомен беше чиста силова. Не ми се подскача, даже не правя кардио дните на БР. Заместила съм ги с 15-20-30 мин на кростренажора след силовите. Опитвам се да плувам три пъти в седмицата, но пропуснах през последните студени дни. Ясно си личи, че одъртявам и не ми се излиза в студа след работа. Grinning

# 358
Замислихте ме, ей! Чатана галеното име на  Chat GPT ли е или има някой нов, палав и ripped AI, за който аза не знам и с който не съм флиртувала?!?

А аз открих комбинацията вибратор + масажор, слад като по случайност успях да ги вкарам в един пост за една друга тема и се замислих защо да не ги ползвам паралелно също. Та в прав текст - виброплатформа + шиатцу масажор за врата/раменете/гърба НАКУП е кеф голям! Като опитате да ме споменете с добра дума!

От 2 седмици се опитвам да си отчета старата година и да заложа план за новата и все нещо друго е по-важно и спешно, но до края на седмицата ще го направя. Сега трябва да свърша малко работа ако искам да ида през обедната на йога.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 01:24 от Agent Provocateur

# 359
  • 1st floor
Агент, аз с GPT-то !
Чета те от метрото. И се чудя дали пътуването в час пик права е нещо като виброплатформа, ама без шанс да падна, щото няма къде.

Общи условия

Активация на акаунт