Тренировки в домашни условия - 125

• 44 141
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Оле страхотна си! Благодаря.

danilu пробвала ли си аква обувки или боси обувки? Аквата мен ме спарват обаче.

# 736
Дух имам календара за stf 2025,не за тази година. Ако ти върши работа
Допълвам си поста със седмичния ми отчет от миналата седмица
Скрит текст:
Понеделник Power D52 hiit&core, CG no rpt week abs, 5km
 Вторник Power D51 upper body, Stride D7 upper body & core
Сряда Power D53 Lower body, Stride D8 leg strength, 10.5km
Четвъртък Power D54 hiit cardio, 3+5+3.5km
Петък 5.5+8km
Събота HR express D19 full body metcon, 11km
Неделя 11km
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 юни 2026, 00:13 от Costa

# 737
Коста, ще ти пиша. Благодаря ти.

# 738
  • Бургас
Включвам се с положителни отзиви от тренировките на kaykay. Прочетох за нея тук и реших да сменя К. Г за разнообразие. Има интересни предложения. Отделно, че е с по-едри бедра , ми дава една утеха Simple Smile

# 739
  • Bristol
Аз съм от новите, по Ковид се присъединих и започнах за първи път да тренирам с тежести, две 3кг гирички. Виках си, да стигна до 5, повече не ми трябва 🤣

Изостанах яко със Съмъртайм файн на Сидни. Обаче успешно отметнах 6 дневния преход в Шотландия. 5 дни беше яка жега, а и като влязохме в района на Хайландс, голи баири, няма къде да се скриеш 😔 Последната нощ започна да вали, вече знам че палатката ми не пропуска 😁 И шестия ден в типично шотландско време приключих похода, дъжд, вятър, мъгла. Преди години нямаше да успея да направя този преход. Благодарение на тренировките се чувствам в супер форма и не съм имала проблеми с колената. Това е кратката ми статистика:

За почивка, на седмия ден, наех колело и в дъжда врътнах 55км, за да видя известния виадукт от филма на Хари Потър. Голям мерак ми беше!
Сега пак трябва да се върна към тренировките, за да съм във форма за друг подобен преход 😁 💕

Последна редакция: ср, 03 юни 2026, 18:31 от Merry

# 740
^^^ OMG, Merry! Искрено ти завидях! Какъв феноменален преход в такова прекрасно място като Шотландия! Абсолютно затова тренираме - за да имаме сили и желание за преходи, за върхове, за сърф, за планини, за тичане след деца и внуци, за плуване и колоездене със приятели. Quality of life! Тренираме за да имаме качествен живот!

И на Спринкълс люто завидях!

И на тази толкова завистлива нота да взема да спретна една нова тема! И ако нямаш нищо против ще ти открадна снимката на моста за да ни напомня за чий се потим и мъчим ежеседмично Grinning      

НОВАТА ТЕМА
PS Малко твърде шарена стана този път, но бързам и ползвах собствени снимки, че ми бяха под ръка вместо да ровя да подбирам тематични и добре съчетани по стил и цвят! Простете ми!

Последна редакция: ср, 03 юни 2026, 19:20 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт