Тренировки в домашни условия - 125

• 44 138
  • 740
  •   3
Отговори
# 690
Дух, прегръдки! Дано намерите решение на проблемите!

Прегледах видоеото на Charlene - в резюме, споделя как индустрията постоянно ни продава продукти, които ще ни помогнат да постигнем целите се, но самата индустрия няма интерес да ги постигнем. И така винаги могат да ни продадат "the next best thing."

Отчет от миналата седмица:
Понеделник - Интент, Ден 11 + един час тацни
Вторник - Интент, Ден 12
Сряда - 2 часа тацни
Четвъртък - Интент - Ден 13
Петък - почивка
Събота - Интент - Ден 14
Неделя - ски
Мисля, че с това приключвам ски сезона. Има вариант идните почивни дни да отида за последно, но мисля, че е време да пренасоча енергията към преходи в планината. Поставила съм си като цел това лято да изчкача един връх, който ми е в "задния двор." Около 4350 метра надморска височина. Последната част на изкачването е трудна и технична и затова винаги съм гледала се опасявала да го изкача ...

Ще се радвам и вие да споделите цели за лятото или просто как ще промените тренировките през топлите и слънчеви месеци Hug

# 691
Дух голямо гуш  Hug  Всичко минава рано или късно. Майка ми все казваше: "няма начин да няма начин"
Спринкълс топли и слънчеви месеци в Англия няма, но все пак имаме някакво лято и гледам през уикендите, когато сме без деца да обикаляме из районите в радиус от около 2ч с кола.
Вчера ходихме по планините в тукашния Lake District, голяма красота. Много се заредих и днес съм с мускулна треска на прасците.

Седмичен отчет
Скрит текст:
Понеделник CG 15min back + HR express D20 tabata and plank challenge, 12km
Вторник Heat D43 quads&calves, 13km
Сряда имах обучение цял ден, та се наложи да почивам от тренировки
Четвъртък Heat D41 glutes 14km
Петък Heat D45 dumbell hiit, 4km+4.5km
Събота Heat D42 chest&triceps, 5km+10km
Неделя 18km преход
Скрит текст:

# 692
Дух стискам палци всичко да е наред и да минава бързо.❤️
Аз го закъсах с кръста отново ...мързелувах три дена и ме удари здраво.Сега съм само на пилатес ,разтягане ,ходене и силни лекарства.И това ще мине ...но ще ми е поредна обица на ухото ....

# 693
Дух, стискам палци с юнашка сила да намерите специалисти и всичко да се нареди! Flowers Four Leaf Clover

Тези дни само тичам и йогинствам. Ако не ида да се разтичам, ще седя на стол по цял ден. Страшно е. Липсват ми силовите, но това е положението.
Утре заминавам на море, по-скоро ще работя дистанционно, не е истинска почивка, но поне е нещо. Там ще видя какви ще ги свърша. Планирам калистеника с Каролин, йога по подразбиране. За тичане ще е вероятно жега.

Не виждам защо Шарлийн обвинява индустрията, че бълва програми- хора много, интереси и цели всякакви. А да ти е индустрията виновна, че очакваш да заприличаш на Ева Чодаковска за 90 дни и после пак да не правиш нищо,  е много несериозно.
Не е за нас в темата това видео, а за онези на които цял живот друг е виновен. И грозничко поднесено. От такива хора бягам като от чума. Гадно е ако ги срещаш на работа, или да ти дойдат на йога лекция.

Costa, голяма красота!
Sprinkles, подсети ме, че искам да видя Рила и Пирин. Стискам палци за върха в задния двор.
Може би планините са добра идея за лятото. Ще го обмисля.

# 694
А...да ...Шарлийн...не можах да изгледам цялата тирада и не можах да разбера какво иска да каже...Като цяло тя също много дълго време е част от тази система по която сега плюе след фейс лифта 😆

# 695
Много благодаря за чудесната енергия, за мен значи много това уютно и спокойно място тук.

Бич, какво се случи с кръста? Мислиш ли, че това което споделих след посещението ми при остеопата може да е валидно при теб?

Аз отворих линка, но не успях да стигна до същината на идеята.

За вчера отчитам поредна тренировка от моментум.

# 696
Дух,пробвах да масажирам с пистолет и топка и наистина в една точка имам много болка и напрежение ,но не повлия на болката ми в кръста .Пия си лекарствата и ще продължа да масажирам на ежедневна база ,явно се трупа напрежение там.
Благодаря ти за споделеното!
За днес - 20 мин спининг ,10 мин ходене назад по наклон,пилатес 20 мин ,стреч .

# 697
Съжалявам, надявам се скоро да изпиташ облекчение.

Аз онзи ден разбирах, че имам много задържани спазми и от страни на бедрата и таза в три точки. Сидни изпълняваше едно упражнение на земята със свит крак, а горният пружинира. Така ме болеше кракът, който е на земята за опора, веднага познах болката, вече я усещам колко е различна и как след известно време се отпуска. Та точно там обаче освен да лежа странично не знам как да отчусна, ако пъхна  тенис топка, мисля че няма да издържа.

# 698
  • Bristol
Продължавам с програмата на Сидни Summertime Fine, но определено структурата на FIT345 ми харесваше много повече.

Sprinkles, какво се прави, когато изкачваш върхове с такава височина, за да не ти стане лошо от денивелацията?
Аз проучвам в момента за Перу, голям мерак ми е класическият марут до Мачу Пикчу, 4 дни ходене с 3 нощувки. Там се стига до 4,215m и всички туроператори предупреждават и обясняват, как да се аклиматизираш за този преход.
Ще се радвам и вие да споделите цели за лятото или просто как ще промените тренировките през топлите и слънчеви месеци Hug
Подготвям се за преход края на този месец, 6 дни, 154 км, като денивелацията не е много, около 3500 метра общо. Но факта, че 6 дни нон стоп ще се ходи, ме притеснява физически как ще издържа. Затова последния месец наблегнах на по-големи достанции ходене и колоездене и бих всякакви лични рекорди, които имах до сега Simple Smile Излизам с групи само в момена, защото приятелите ми, с които излизах преди, отказват да се пробват на такива маршрути Sad Точно съботата отметнах с колоездачна група 112км и около 1500м денивелация. Мисля да продължавам така това лято Simple Smile

# 699
Merry, страхотна цел имаш! И на мен ми е в списъка на места, които искам да посетя! Аз лично за "моя" връх смятам да правя преходи всяка седмица на висока надморска височина. И преди съм изкачвала върхове над 4000 метра без особена подготовка. Липсата на кислород не ми е била проблем, , но си е фактор, който съвсем не е за пренебрегване. В случая това, което ме притеснява повече е, че се тръгва в 3 часа през нощта, последната част е камениста и стръмна, с пропасти от страните ... За мен това го труден и "страшен." За Перу - ако си в добра физическа форма и си дадеш време да се адаптираш на надмосрката височина, не мисля че ще ти е проблем. По приницип при нас препоръчват 1-3 дни адаптация на около 2000 метра надморска височина преди да се предприема физическа активност на по-високо.

Отчет, йога! Трябва да добавя и малко медитация преди косата ми напълно да побелее от моите тийнове.

# 700
Благодаря на дамата, която спомена Kaykay. Днес направих тренировка за гръб с нея и съм много доволна. Най-вече, защото имаше много упражнения, които нито Каролайн, нито Хедър включва. А е хубаво тялото да се предизвиква по нов начин. Ще продължавам да си добавям от нея и занапред Blush

# 701
Ехееее ....поразгледах Kaykay...,ми много са свежи ,запазих си няколко тренировки ,благодаря Коста.🫶
Вие колко време след ботокс не тренирате ?
Една седмица кръста ме болеше  и карах само на спининг и пилатес ...направо нямам търпение за една хубава  тренировка  вече ....

# 702
Ехееее ....поразгледах Kaykay...,ми много са свежи ,запазих си няколко тренировки ,благодаря Коста.🫶
Вие колко време след ботокс не тренирате ?
Битч друг я намери Kaykay, нямам заслуги, но наистина има хубави тренировки.
За ботокса, моят си го слагам винаги следобеда и на следващия ден си тренирам нормално.
Днес направихме 24км поход по част от North East coastal path. Толкова е красиво, напълних си душата. Снимки в скрития текст. Замъкът е от 420 година, разширен след 1050г. И голф игрище баш на ръба на скалите, отгоре голфаджиите, а на скалите под тях си гнездят птици. И пътеката минава баш през игрището Grinning
Скрит текст:

И седмичен отчет
Скрит текст:

Понеделник Power D47 no rpt metcon, 30min yin yoga, 2.5+5km
Вторник Power D48 lower body +D46 upper body, 10km
Сряда Power D50 60min full body strength & conditioning, 11.5km
Четвъртък Power D49 30min hiit&core, 30min yin yoga, 2x4.5km
Петък 5km
Събота 30min back and core Kaykay + 15min back CG, 12.5km
Днес 24km, 1h yin yoga

# 703
Costa страхотни снимки!
Мери успех, надявам се да постигнеш всичко, което си набелязала.

Моята цел е да оцелея, ако може и къщата да не я разрушат момчетата ще е чудесно. Иначе се целя в 4-5 тренировки седмично, но ми се вижда почти невъзможно. Изкарахме някакъв вирус у дома и в добавка със силните магнити бури напоследък бях тотал щета. Вчера направих ден 13 на Сидни и Моментум- ден за крака. Днес се целя в ден 14. Дано да стане

# 704
  • Варна
Изчетох ви по диагонал с чаша вино. Извън режима е, но днес не ми пука!
10 дена пълна лудница, днес оперираха детето, а аз иначе и именичка съм. Черпя ви виртуално най-вече за успешната операция, а после и за личния ми празник.

Карам си 3ти пореден път iron и си свиркам. Правя си финишъри на липсващите ми неща и явно намерих моето. Голяма визуална промяна  откакто от агресивен минах на умерен дефицит. Че тренировките вървят още по-леко това мисля е ясно и прогресът не е на инат.

Някой по-рано беше писал за визуална промяна и 4кг гири. Съжалявам, че ще разочаровам, но не виждам как ще има съществена визуална промяна, която релеф е равнозначно на качване на мускулна маса, а с 4кг натоварване това вероятно ще стане след години с по 50 повторения на серия.

Качване на кг, или едни кг, но рекомпозиция са различни стратегии и не мисля, че има правилна или грешна. Изначално е каква е целта, която за всеки е различна.

Общи условия

Активация на акаунт