Тренировки в домашни условия - 125

• 20 211
  • 380
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
БР е програма, Body revolution на Jillian Michaels, има линк на първа страница.

# 376
Да се отчета и аз със първа силова тренировка за седмицата- глутеус в дъмашни условия с пудовка/и.
6 упражнения, започнах късно, в 7:30.
Правя моя програма, и съм доволна.
Бълкнала съм здраво, по снимките личи.
От днес влизам в отмазняващ режим. Няма за кога.

# 377
Не съм го познала ,а знам -2012 се роди синът ми ,2013  всички дружно правихме Джилката ,а ти никога не спря 😅💪
Момичета ,прегръдки ,пазете се ,грижете се за себе си ....мен  семейно-здравословен стрес едва не ме довърши миналата година...сега го отчитам като грешка ,че така се вживях - каквото има да става -ще става ,Ке сера -сера ....само си причиних допълнителни поражения на психиката ,тялото и лицето Sad ...Пътят е дълъг ,но  се стремя по -непукистки да гледам на нещата. Пазете се !
Втори ден съм със лош сън и пропускам всякакви тренировки.Ще си легна днес рано ,дано се наспя.

Малеее вярно, че така беше... 2013 се запознах с мъжа ми и вече бях в темата

# 378
Аз ви чета доста отдавна също. Накрая през 2019 открих, че гирите не хапят при употреба и започнах.
Добро утро Simple Smile

# 379
Добро да е!

Тия двамата ме нервираха яко рано-рано сутринта - най-добра била машината за 3.6 хилки, даже давали дискаунт и щели да ми я доставят безплатно. Ай сектир! Ама да споделя де, ако на някой му се дават 10-15 пъти повече пари. Иначе и двамата титуловани и пиейчдирани! Отивам да вкарам малко гребане и вибриране на моя евтинджос!

PS Само не разбрах дали ако си поръчам пауър плейтчето ще дойде със опция за Олимпийска титла в игрите за баби Grinning

PS От дуга страна някъде мернах, че една от местните фитнес вериги предлагала опция вибриране + червена светлина, щото няма само нашата Бич да е толкова фенси, я Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 18:53 от Agent Provocateur

# 380
хаха ...откриха топлата вода ...Smile
Тия скъпите май са със звукови вибрации ,затова им е такава цената..ама не съм много сигурна конкретно за тази ,може да е просто профи ...

Общи условия

Активация на акаунт