Тренировки в домашни условия - 125

• 22 483
  • 426
  •   2
Отговори
# 420
Аз дъм голям фен на Памела ,но не съм правила програма .
На мен лично последната програма на Хедър преди апп-а ми беше по-трудна от Карълайн.Най-вече ме озорваха пилатес дните .Но не ми хареса ,за съжаление...

# 421
  • Варна
Първа седмица на fuel е в историята!
Озори ме!
На iron правя 2 дни + 15-20мин финишъри, а тук финишърите са по 10 и на воля.
Обичам я тази жена!!!
Надявам се обаче, че Costa е права и първата седмица е най-гадна. Усещам се, че не успявам да възстановя и ако цяла програма е така ще е мнооого зор!

# 422
Видеото от поста на Агент е право в десятката! Много сложна става навигацията след определена възраст. Тийновете ми са златни, но здравето на майка ми е най-големия ми стресор.

Седмичната адаптация и аз я мисля от известно време. Една девойка, чудо на калистениката, проповядва ръчно писане и седмичен фокус на конкретен скил, но я изгубих някъде. Изненада ме, че някой от Gen Z ползва хартия. Joy

Вчера вместо силова направих йога за навеждания назад. То си е и силова донякъде, с много пъти мост като peak pose с 5 дълбоки вдишвания, и пауза между повторенията. Колкото повече тренирам с пудовка, толкова повече гърба си иска навеждането назад. Никога не съм била “естествен бекбендър“, навежданията назад за първи път от 30 години насам не ме затормозяват психически, което броя като най-големия си прогрес за последните години.

Днес съм на целодневен workshop на работа. Убиха ми уикенда, но мисля, че ще е интересно. Силова за горна част довечера, а зала за крака утре сутринта.
Видях видео на Каролин с Български клекове 20мин. Ще го направя тази седмица и комбинирам с друго.

След второто кафе отивам на подложката. Омммм.

# 423
Дези метни ,когато кожеш линк към една от тези йоги с навеждане назад.

# 424
Дези метни ,когато кожеш линк към една от тези йоги с навеждане назад.
Ноу Фрейм, моя е практиката, но се сещам за няколко които ще пусна после. Само спираш видеото след моста, и си го правиш колкото пъти имаш нужда, и почиваш колкото имаш нужда.

Направих пак практика за навеждания назад, отварях гръдния кош, раменете, и подготовка за Капотасана.
Преди това Сурия Намаскар 5А+5Б, цикъл за баланс, и чак добре загрята се навеждах назад.
Луна пак дойде да ме плесне по дланта в Шавасана, да провери дали съм жива. 😂
В DWD идва да ми подуши носа винаги. Разревах се от смях, събудих къщата.
На път за уършопа съм, и закъснявам.

Последния пост е мой, затова допълвам. Иси и Емили, много харесвам и двете.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 07:50 от Dez

# 425
Приключвам седмицата с мускулна треска навсякъде, но такава приятна, а не сковаваща Grinning
Седмичен отчет :
Скрит текст:
Понеделник Power D10 core strength, 2x4.5km
Вторник Power D6 guads & calves, HR1.0 w11d2 tabata & lower body, 9km
Сряда Power D7 back & biceps, HR1.0 w8d1 arms, 11km
Четвъртък Power D8 glutes, 8km
Петък 20min CGxmas  triceps, 11km
Събота Heat D9 full body calisthenics, 9km
Днес Power D9 full body strength, 13km
Скрит текст:

# 426
  • София
За днес отчитам UFC FIT Grapple Strength (9та седмица съм) и стреч fiton  - Jeanette Jenkins Stretch & Feel Good. Много съм стриктна с тренировките, но с храненето положението не е изобщо добре. Съответно не съм мръднала на килограми от ноември месец миналата година. Може би трябва да отида в темата на трансформиращите дневници. Жалко , че не можем да споделяме тук и за храната.Ill

Общи условия

Активация на акаунт