Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 43 987
  • 442
  •   2
Отговори
# 345
"Непозната в огледалото" прави своя финал с 7мия си епизод. От Бирсен.
Но защоо рейтингите им 😪😪😪

# 346
"Непозната в огледалото" прави своя финал с 7мия си епизод. От Бирсен.
Очаквано и жалко за Онур.🫤
Трите нови сериала които отпадат рано този сезон.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 12:52 от *Ани*

# 347
Някой може ли пак да даде рейтинг на "Леман" след снощния епизод? Съжалявам, но не знам къде и как да търся сама. Сериалът ми харесва, ама дали моето мнение съвпада с турското понякога е въпрос с повишена трудност. LOL

# 348
Някой може ли пак да даде рейтинг на "Леман" след снощния епизод? Съжалявам, но не знам къде и как да търся сама. Сериалът ми харесва, ама дали моето мнение съвпада с турското понякога е въпрос с повишена трудност. LOL
Заповядай

И той отива към финал като гледам.NOW не търпи такива рейтинги.

# 349
Мисля че на него ще му дадат бонус и тази седмица белким качи.

# 350
Благодаря, но и Офф за сериала. Не е лош, има послание за родителството, за възпитанието, за възможни реакции на децата в по-трудна възраст..... Мисля, че миналата седмица рейтингът беше по-висок, снощната още не съм изгледала... Мисля си за вкуса на турската публика - първенец е ДГ, след него "Това море ще прелее", не съм виждала рейтингите на другите сериали, които съм започнала, някои са само на 1-ви епизод останали, но от "старите" "Шербета" сваля /очаквано, там направиха боза/, "Любов и сълзи" - същата работа, "Розите" - заради Мурат ще изгледам каквото има към момента, "Кралят" май държи някакъв рейтинг /заради Халит най-вече/, "Ешреф" - също мисля, че е с добър рейтинг, но не съм започнала новия сезон. Сега остават "Плодородните земи" с Енгин и следващия с Кенан. И може би по-късно този с Ибо. Всички канали май се изхвърлиха с толкова нови сериали и май нещата не са "изпипани" както трябва /сценариите/, за артистите почти нямам претенции. Жалко за Онур.

# 351
Аз само на Керем гледам и Мурат и то със закъснение понякога.На Онур го спрях.Ще погледна и на Ибо и Дениз  ,но ако не ми допаднат спирам и техните  .

# 352
Аз тази година съм скромна карам го с 2 сериала нищо не ми хваща окото и я карам че започнах ощо взето.

# 353
Проблема на повечето нови сериали че не започнаха навреме с останалите. Никаква промоция , скандали. Аз съм Леман е пример за това. Много се забавиха някои продукции и да не съм лош пророк и Плодородни земи на Енгин на там отива да бъде завършен скоро. Много се забавиха чак Ноември е много късно да почне един сериал. Вече повечето са се насочили към нещо и това се отразява.

# 354
Ако прецакат Леман може да пуснат на Денизджан проекта в събота говори се ,че водят преговори със Сюмейе.

# 355
Понякога се чувствам,все едно съм попаднала на роднинско събитие,дето всички се познават и си говорят на малки имена,само аз не познавам никой.
Затова искам да помоля,когато говорите за някой,кажете барем кой е,какъв е-сценарист ли,режисьор ли,продуцент ли?
Ще бъда благодарна

# 356
На Непозната в огледалото какви са били рейтингите? Тъкмо си го харесах и сега ....имаше някакъв по различен сценариий от обичайните. 😢😢😢 А тази Сюмейе от Непозната в огледалото ли е?

# 357
Няма нищо Общо Сюмейе с "Огледалото". Млада колежка актриса е и се водят преговори за нов сериал с нея и Дениз Джан. Рейтингите на" Непозната в Огледалото " ще излъжа какви бяха от старта на първи епизод, но след като го спират явно не е бил задоволителен и няма как да си избият разходите и като няма и реклами....

Ето и рейтингите от Сряда след, като се интересувате.  Заради турския мач всички са надолу с червено.  Ешрефа си е Лидер въпреки това и канала благодари на зрителите.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 16:04 от femmi2

# 358
За втора седмица поред "Това Море ще прелее" ще втори в седмичната класация след Далечен град. Топ 3 влиза и Ешреф.

# 359
Превод на "Леман" -
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/11/6-neron-angelov_38.html

Снощи изгледах половината серия, ами за мен е добра, не мога да си обясня падането на рейтинга. Но винаги в такива случаи се опитвам да мисля с нагласата на турския зрител. Явно са много консервативни и отношения и проблеми, които не се вписват в техния манталитет, не са толкова интересни. Къде ти деца-тийнове могат да "надигат" глас, да държат тон на родителите си, кой мисли за чувствата им - ако няма подчинение, не е интересно.
Дано да дат шанс на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт