Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 43 993
  • 442
  •   1
Отговори
# 330
Сериала  "Аз съм неговата майка" ( Ben Annemin Rüyasıyım ) прави финал с 4тия си епизод.

Рейтинг от 0.7 за 45 милиона за Баръш. 😬 🤣 Горкия продуцент.
Срам и позор. Затова никога не се спазаряват предварително серии, защото винаги има риск за провал.

На мен хич не ми е за "Любов и сълзи" въпреки, че харесвам Ханде. Hands Pray Но леко съжалявам за "Аз съм нейна майка", сериала е стойностен, смислен, жалко за Фунда и Дженер. Но срещу "Шербета" и "Морето"  просто нямат никакъв шанс. Аз се притеснявам най вече за "АБИ" Heart,  дано не го слагат в понеделник, че "Далечен град" все още мачка всички. Hands Pray

# 331
Диди,в Кузгун ролята му беше много,много далеч от тези сладникави герои,които сега изигра след Алпарслан
Аз говоря за тях
В сладникава роля след Омер никак не го приемам

# 332
Диди,в Кузгун ролята му беше много,много далеч от тези сладникави герои,които сега изигра след Алпарслан
Аз говоря за тях
В сладникава роля след Омер никак не го приемам
В тази сфера трябваше да продължи защото там се стараеше да играе добре.

# 333
Сериала  "Аз съм неговата майка" ( Ben Annemin Rüyasıyım ) прави финал с 4тия си епизод.

Рейтинг от 0.7 за 45 милиона за Баръш. 😬 🤣 Горкия продуцент.
Срам и позор. Затова никога не се спазаряват предварително серии, защото винаги има риск за провал.

На мен хич не ми е за "Любов и сълзи" въпреки, че харесвам Ханде. Hands Pray Но леко съжалявам за "Аз съм нейна майка", сериала е стойностен, смислен, жалко за Фунда и Дженер. Но срещу "Шербета" и "Морето"  просто нямат никакъв шанс. Аз се притеснявам най вече за "АБИ" Heart,  дано не го слагат в понеделник, че "Далечен град" все още мачка всички. Hands Pray
"АБИ" защо да не е в Понеделник??? Всички мислеха че например Морето няма да пожъне успех защото конкурент му е "Шербета" ,но какво стана детронира го и даже последния епизод 10ка удариха.
Шнура ако иска да скача на дълбоко ще рискува, защото иначе може да се окаже провал , както стана с Ханде и Баръш където много мислеха че ще има успех.
Пък Понеделник няма чак такава конкуренция, въпреки че почва на Салих сериала скоро. Децата не го броя.
АБИ има да избира Понеделник, Четвъртък и Неделя засега. Вторник няма как засега там е "очите на черно море" с Халит. Отделно в повечето дни има шанс да се изправи срещу турските мачове.

# 334
Неделя не става дават Стани богат ТР версия а и съвпада с друго дизи на Онур не би се гръмнал толкова нелепо.

# 335

"АБИ" защо да не е в Понеделник??? Всички мислеха че например Морето няма да пожъне успех защото конкурент му е "Шербета" ,но какво стана детронира го и даже последния епизод 10ка удариха.
Шнура ако иска да скача на дълбоко ще рискува, защото иначе може да се окаже провал , както стана с Ханде и Баръш където много мислеха че ще има успех.
Пък Понеделник няма чак такава конкуренция, въпреки че почва на Салих сериала скоро. Децата не го броя.
АБИ има да избира Понеделник, Четвъртък и Неделя засега. Вторник няма как засега там е "очите на черно море" с Халит. Отделно в повечето дни има шанс да се изправи срещу турските мачове.
Ама "Шербета" е Nти сезон и се поизтърка, а "Далечен град" е в зенита си, особено след последния епизод.  Лично за мен не, аз съм си за "АБИ", ама турския зрител? И на кого викаш Шнура бе? Joy То май наистина всички дни са кофти. Остава да се молим, Кенан отдавна не е снимал, но все пак беше Мистър" Стани богат", та дано турските фенове го обичат! Hands Pray

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 20:02 от pipilota65

# 336
Шнура е продуцента на OGM  който продуцира сериалите "АБИ", Сърцебиене, "Това море ще прелее" и "Краля" с участието на Халит и "бездомни". Беше известен и с "Рибарчето" май му беше най-големият му хит и от към пари.

Сега в туитър се вихри спорове на феновете на "Това море ще прелее" и "Далечен град" с оглед че морето може да настигне по рейтинги 😁😁

# 337
А кой друг сериал АБИ се споменава по-горе, ако разбирам правилно трябва да е нов за този сезон или греша.

# 338
А кой друг сериал АБИ се споменава по-горе, ако разбирам правилно трябва да е нов за този сезон или греша.
Вчера започнаха снимките, с Кенан Имирзалъолу. Може би ще започне края на ноември, началото на декември. A. B. I.  (Семейството е изпитание) ! Heart

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 21:34 от pipilota65

# 339
О, страхотно, много харесвам Кенан и отдавна не е бил на екран. Ще чакам с нетърпение. И да, съгласна съм, че в един момент, в различни ситуации, семейството може да бъде изпитание.

# 340
"Рози и грехове"- Какво ли не съм виждала , ама такова чудовище- майка, НЕ! Fearful

# 341
"Рози и грехове"- Какво ли не съм виждала , ама такова чудовище- майка, НЕ! Fearful
Коя майка? Берак или свекърва и?

# 342
Берак, излезе от кома, прибра се в къщи и такива ги сътвори! Angry

# 343
Берак, излезе от кома, прибра се в къщи и такива ги сътвори! Angry
Ще гледаме.. дано да не я убият , да не се отърве толкова лесно

# 344
"Непозната в огледалото" прави своя финал с 7мия си епизод. От Бирсен.

Общи условия

Активация на акаунт