Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 33 098
  • 325
  •   3
Отговори
# 315
Това беше преди месеци точно когато тя почна снимки на ПЗ.

# 316
Сериала на Енгин започва с ужасен рейтинг.Може би най- слабия за всички нови сериали.Огромна грешка да го сложат в неделя и първи епизод по време на дерби.А още по неприятното е че повторението на Розите е с по- висок рейтинг в две от категориите .
Трябваше в сряда да го сложат.Жалко защото ми допадна на пръв поглед.

# 317
Да, мача си изигра важността си, канала много сбърка. Дано бързо го оправят и да сменят деня.

# 318
Да, мача си изигра важността си, канала много сбърка. Дано бързо го оправят и да сменят деня.
Имат ли практика толкова бързо да сменят деня след първи ,втори епизод .Аз не се сещам поне .Ще го мъчат в неделя според мен.Много са зле.

# 319
Имат ли практика толкова бързо да сменят деня след първи ,втори епизод .Аз не се сещам поне .Ще го мъчат в неделя според мен.Много са зле.

на хандето и бурак смениха деня на 12тия епизод после пак го смениха и още една промяна имаше.
помня на акън "тузак" също беше сменен деня, но беше на 10тия епизод, но после пак беше сменен.
на енгин все пак ми изглежда доста голяма продукция от към пари и трябват спешни мерки.

# 320
  • Дубай
Ох, тюх ужасен рейтинг... И на мен по клипчетата в социалните мрежи ми хареса, дано мачът е бил само фактор и другата седмица да вдигне. Някъде бях чела, че е с предварително договорени епизоди, което е добре.

# 321
то и на ханде и баръш имаше предварителни 16 епизода, но го махат на 7мия...

# 322
Някой знае ли какво пак е сдухала групата на Нерон!
Цитатирам:Имате една седмица да помислите, дали сте с нас, или с реклами и вируси! До тогава си гледайте сериалите, където намерите. Извинявам се на дарителите... Така се случи - скоро ще бъдем на линия. А, сега просто... животът продължава!

# 323
  • Дубай
Не знам и не ме интересува, като цяло в тия групи всеки луд с номера си... Не влизам там и е чувствам добре....

# 324
Тази година няма да се проведе "Златна пеперуда" и е отложена за догодина. От Бирсен.

# 325
При Непозната в огледалото нещо много бързо Дефне си върна паметта ,дали няма да има финал скоро, въпреки че рейтингът май не е толкова лош?🙃🫠😉

Общи условия

Активация на акаунт