Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 81 540
  • 740
  •   2
Отговори
# 300
Дано му изберат нещо добро въпреки че се изказах по темата относно него и Съла😆
Тази Ямур така и никой не ме светна бива ли 🙂

тази ямур беше в кървави цветя по канал 7 дейли сериал с баръш бакташ, но после нещо снима, но нито един канал не и купи сериала.
Същата е ама не я знам дори какво е що е.
Въпреки,че след 400 и не знем коя си серия се разигра,аз така и не успях да я харесам
Баръш Бакташ изнесе всичките серии на гърба си
Това и беше първият сериал и то,в главна роля
Не знам какво са видели в нея,с едно и също лице плачеше,сърдеше,мълчеше и.....общо взето това.
Не ми се струва удачен избор

# 301
то никога не знаеш кой ще влезе в шербета. и така ще бъде пак може би. някоя друга да е Grinning

# 302
  • Дубай
А, тая Ямур ли била...И тя е една, без мимика и емоция  , няма никакъв живец, като умряла ми е ... Не...

# 303
Доукан ако знае как му избираме мома ще ни се смее..
И в групата в Х Чала Боз и Джемре Арда ми предлагат даже не ги знам кои са хахахах
Да му докарат Гьоркем да го умори и да го прати при Доа най-точния финал хахаха.
Аз не ги знам и двамата Баръш игра в сериала на Озан но така и не го гледах точно този сериал въпреки Долунайски. Всички знаем ,че Фейза точи зъби ама можеше да я огрее ако беше си останала слабичка.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:19 от x BlackRose x the guardian team :)

# 304
Някой гледа ли Плодородни земи с Енгин???
Снимат в имението на Фекели в Адана "имало едно време в Чукурова"

# 305
Хвана ми окото ,но ще чакам буквички.Днес не вярвам някой сериал да има висок рейтинг утре😁

# 306
Хвана ми окото ,но ще чакам буквички.Днес не вярвам някой сериал да има висок рейтинг утре😁
Тешко къде го забрави много ме яд ,че Джанер има 3 рейт  а Рабиа цъфти 6-7 благодарение на Толга.

# 307
Много ще ме яд за рейта на земите утре защото почна по едно и също време с дербито в Турция.
Почти никъв пр , отделно в най-скапания ден го сложили.

# 308
Тешко къде го забрави много ме яд ,че Джанер има 3 рейт  а Рабиа цъфти 6-7 благодарение на Толга.
Рабиа нещо много и е пораснала работата напоследък .Дава интервюта ,прави се на интересна,ама актьорските и качества са силно скандални😁Даже  не ми се коментира.Та ако си мисли че заради нея рейтинга е такъв е в голяма грешка.Даже Бусе се справя по-добре от нея и има повече успех в социалните мрежи и феновете на сериала.Това трябва да говори достатъчно колко е "харесвана",но за съжаление и тя намазва от това.

# 309
Аз приключих още с нея след като разбрах ,че се е мъчила да раздели Джанер и Мерве може да не е красива ама човека си я обича и харесва. Що не каже що го мрази по телевизията а той още не може да разбере и си го казва най-честно. Голям проблем ,че избра Сю пред салама и на устата който не е неин. Видях два клипа на Буче наистина я превъзхожда и аз съм в шок , но е факт

# 310
Енгин е много секси като Йомер.
Даже и нашето момиче Гюлсим също много добре се справя.

# 311
Тя не е лоша актриса заради някои изказвания отнесе велик хейт ,но не беше права да говори така.

# 312
Тя не е лоша актриса заради някои изказвания отнесе велик хейт ,но не беше права да говори така.
Аз малко не съм запозната,но ми стана интересно за какво точно е отнесла хейт ,и какво е говорила?

# 313
Имаше скандал с нейното име с това на Берк Октай че той е изневерил на жена си с нея.

# 314
Имаше скандал с нейното име с това на Берк Октай че той е изневерил на жена си с нея.
Нали миналата година нямаше инстаграм за известно време била го използвала това време да се пречисти нямало проблем и тн... За Берк и нея за мен са игри на Мервето Шарапчиоулу - бившата съпруга на Берк.

Общи условия

Активация на акаунт