Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 81 553
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Дубай
Оф, Диде, Пелин не я искам... Хората не могат да ги преживеят от Феникса та затова я бутат сега тука. Това момиче е много безизразно, на Дсукан му трябва някоя с темперамент, като Серай Кая например.
И аз хич не харесвам така, като напускат главни, защото началната идея   малко се губи и се почват едни нови сценарии, които не са ми много по вкуса.

# 286
Оф, Диде, Пелин не я искам... Хората не могат да ги преживеят от Феникса та затова я бутат сега тука. Това момиче е много безизразно, на Дсукан му трябва някоя с темперамент, като Серай Кая например.
И аз хич не харесвам така, като напускат главни, защото началната идея   малко се губи и се почват едни нови сценарии, които не са ми много по вкуса.
С Йозге им се получи но ако беше извън Шербета щях да съм ЗА в това дизи единствената му партньорка е Съла дори и да го остави сам сега.Просто химията и привличането им бие отвсякъде Ата ама тя си знае...

Но нея я предпочитам пред всички ❤🔥

# 287
Дано няма скок във времето, че искам да гледам още шербет бебетата.

# 288
Дано няма скок във времето, че искам да гледам още шербет бебетата.
Пет години ми казаха и като ми казаха как ще умрат направо косата ми се изправи.

# 289
Да правят кастиг за големи деца вече 😁😁 жалко че няма да се нарадвам повече на бебе джан което е копие на Баръш 💔

# 290
Да правят кастиг за големи деца вече 😁😁 жалко че няма да се нарадвам повече на бебе джан което е копие на Баръш 💔
Социоложката беше казала ,че Къвълджъм ще легне болна до няколко серий ама не спомена психично ли ще е нещо. Ще видим какво ще се случи.

# 291
Явно ще е на нервна криза, не желана от мъжа си заради това че го предаде   отделно дъщеря и ще умре,  нормално да бъде в болница

# 292
Явно ще е на нервна криза, не желана от мъжа си заради това че го предаде   отделно дъщеря и ще умре,  нормално да бъде в болница
Даже и Йомер да и прости аз като зрител няма да и простя!

# 293
То и аз няма да и го простя , но искам любов да има при тях 😁😁 само заради тях гледам.

# 294
  • Дубай
А пък и другата ѝ дъщеря я няма...

# 295
Тук е , върна се , но за неопределен период от време.

# 296
Дано му изберат нещо добро въпреки че се изказах по темата относно него и Съла😆
Тази Ямур така и никой не ме светна бива ли 🙂

# 297
✔Актрисата Первин Багдат се присъедини към предстоящия сериал “Ти си този, когото обичам”.

# 298

тази ямур беше в кървави цветя по канал 7 дейли сериал с баръш бакташ, но после нещо снима, но нито един канал не и купи сериала.

# 299

тази ямур беше в кървави цветя по канал 7 дейли сериал с баръш бакташ, но после нещо снима, но нито един канал не и купи сериала.
Същата е ама не я знам дори какво е що е.

Общи условия

Активация на акаунт