Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 81 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Главни, главни, но това е положението като дават най-много време за второстопените герой плюс фейзата положението е трагично. Нейната майка коли и беси в сериала плюс нея също. Доукан ще търпи и заради парите все пак, но какво да се прави финала идва, но ще е с фейза в главна роля. Grinning

# 271
  • Дубай
Е, колко да търпи мисля, че той ще хване пътя, а и доста стана разпознаваем вече... Може да си намери нещо, но не и този сезон,междудругото аз него го харесвам от Феникса, там направи много добра роля... С Алп бяха много готино се фрешнали като врагове.

# 272

Правят предположение че мъжът от силуета е Дениз ама май наистина наподобява?🤔

# 273
Рейта от вчера

# 274
Защо продължават да мъчат сериала на Ханде?Това направо си е гавра с зрители,актьори .Те са толкова на минус с този сериал ,че не знам накъде повече.Даже продажбите в чужбина не би трябвало да могат да ги спасят.Жалко за Ханде.

# 275
Защо продължават да мъчат сериала на Ханде?Това направо си е гавра с зрители,актьори .Те са толкова на минус с този сериал ,че не знам накъде повече.Даже продажбите в чужбина не би трябвало да могат да ги спасят.Жалко за Ханде.
Според мен ще имат подписани 13 еп не знам.

# 276
Дреме им на Баръш и Ханде , той си прибра 45 милиона турски лири 😁😁😁

# 277
Според мен ще имат подписани 13 еп не знам.
Приключва със седми епизод  Бирсен гледам е писала.Най логичното се случва.Май е първия канселиран сериал от новия сезон .

# 278
Sakincali с участието на Салих Бадемджи започва на 17 ноември понеделник по now tv. Ще се конкурира с Далечен град и Децата на Рая.

# 279
  • Дубай
Хрисе, аз съм му хвърлила мерак на него... Много харесвам Озге, а и Салих е приятен на екран... Надявам се да се хареса, на мен ми грабнаха очото фрагманите.

За шербета, коя ше  е новата на Фатих?Язък за Доукан

# 280
И аз мисля да го погледна, защото вече нямам желание да гледам ДГ. Отделно от както почна повторение на "Завинаги" по Диема Фемили много ми харесва как играе Салих.

Жалко, но какво да се прави. Дано изберат някаква дето не е много популярна, но все още няма новини. Може да се разбере след когато Доа вече я няма.

# 281
Водили преговори с бившата му партньорка от Феникса - Пелин Абай
Говори се още за Серай Кая и Ямур Юксел. Аз съм за Пелин ,че така трагично ги харчат и в Феникса ,че не е истина. Но за мен и най-добрата да му докарат в това дизи партньорката му е Съла върнах се 14-15 г назад като Хазал си тръгна и обожавах Емир Сарафоулу като персонаж ей такава горчилка ми е сега.Доукан е единственият им коз и МелЗей си го ползват редовно да ме прощават всички но като закъсат с нещо и хоп. Да видим до кога ще продължи всичко. Толкова е талантлив ,че не е истина чак яд ме хваща що и той не си хваща чантата...
И само да подчертая Фираз ще замине няма да го убият говори се ,че Рюзгяр се връща за Нурсема ама не знам колко е вярно. Умират Мустафа и Доа аз знам как ,че ми казаха ама още не искам да повярвам.

За шербета, коя ше  е новата на Фатих?Язък за Доукан

# 282
И аз мисля да го погледна, защото вече нямам желание да гледам ДГ. Отделно от както почна повторение на "Завинаги" по Диема Фемили много ми харесва как играе Салих.

Жалко, но какво да се прави. Дано изберат някаква дето не е много популярна, но все още няма новини. Може да се разбере след когато Доа вече я няма.
За този сериал "Завинаги" със Салих, може ли названието на руски/турски, за да го потърся в сайтовете. Може и да съм го пропуснала.

# 283
За "завинаги' не знам къде може да се види с руски субтитри, ако някой може да помогне.

# 284
  • Пловдив
Istambullu gelin е на турски, а с бг субтитри го превеждаха като Истанбулската невеста. Така може по-лесно да го намерите 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт