Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 43 958
  • 442
  •   1
Отговори
# 375
Аз чакам Кенан и Афра с десет очи но си и бях казала ,че с който и да играе Кенан че ще го гледам независимо ,че ставаше дума за ОГМ аз клетвата си ,че повече няма да им погледна дизи я наруших отдавна като загледах Сърцебиене което е трагедия и Керем е главен но е като подпорка в сериала.

# 376
Аз чакам Кенан и Афра с десет очи но си и бях казала ,че с който и да играе Кенан че ще го гледам независимо ,че ставаше дума за ОГМ аз клетвата си ,че повече няма да им погледна дизи я наруших отдавна като загледах Сърцебиене което е трагедия и Керем е главен но е като подпорка в сериала.
Виж че всички са бъзльовци .Не смеят един сериал да сложат заради не чувания Далечен град който за мен е с необяснимо висок  рейтинг.Всичко в което вярвам и не харесвам го дават в този сериал и има нещо изключително объркано в хората .Както и да всеки си има право на избор и не съдя никой.Та сериала на Кенан от страх сигурно няма да бъде сложен в понеделник.

# 377
Този Атакан така се смях с ролята му на слепец че не е истина

# 378
Този Атакан така се смях с ролята му на слепец че не е истина
То това да беше проблема на този сериал.Първи братовчеди дете и сексуални контакти имат .Още едни такива чак и женени.Третите с жената на брата. Знам че е сериал ама не е моето... ,и далеч от разбирането ми за нормално и принципи.Да не задълбочавам, че феновете на сериала ще ме нападнат 😂

# 379
Аз искам да попитам , без лоши чувства защо не пишете за сериалите с заглавията им? Човек да се чуди кой е Кенан , кой е еди кой си. Вместо да напишете сериала на Енгин, сериала на Исмаил не може ли да ги назовавате със заглавията им? Аз се интересувам от турски филми, но нищо не разбирам така като пишете. Поста ми е без лоши чувства , да повторя.

# 380
  • София
Добро утро!

# 381
Разбираме че най добре да се пишат заглавията на сериалите че не всеки е в час и следи нещата.
И аз не знам всички с това огромно количество  камо ли да ги гледаш и помниш всички заглавия , актьори и творчески екип.  Пишем сериала на еди кой си актьор, щото е по -лесно. Често си съкращаваме заглавия.

ПЗ - "Плодородни Земи" с Енгин Акюрек имат Нов Режисьор и Сценарист. Мислех, че канала ще пробва да смени деня на излъчване, но засега е в Неделя.

Между другото знаете ли Шоу Тв какви свободни дни има ?

" Аз съм Леман " вероятно ще го клъцнат и финализират заради прословутия рейт.

Морето е изненадата на дизи сезона. Направо ще прелее от рейтинг и ДГ ще стигне и надмине. Hushed Браво ! Нацелили са вкуса на турския зрител и тематиката. Главните актьори са симпатични визуално и предполагам си химичат.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 16:46 от femmi2

# 382
Феми Шоу Тв свободните дни останали са Понеделник и Сряда. Събота си имат шоу програма.

# 383
Верно че бяха Понеделник и Сряда. Направо съм забравила и отнесла... Всички ги е Страх в Понеделника. Сряда също е силен конкурентен ден но пък защо да не опитат въпреки че и там има футболни турски мачове. Вече Ешреф има нов конкурент в лицето на Салих Бадемджи. Много добър актьор дори страхотен. Двамата Чаатай са бивши колеги от "Шивача" и се сприятелиха.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 18:19 от femmi2

# 384
Гледам в момента последната серия на "Това море ще прелее..." Действието ми се вижда много безмислено. Въртим едно и също за отмъщенията, за гениални докторки на по 20 години...ГГ харисвам като актриса и заради това се опитвам да гледам. Но не виждам с какво превъзхожда ДГ- същата кахърна тема, пак оръжия и отмъщения. Мисля, че в Турция това може и да е интересно на ТВ зрител, но дали е така за чуждите пазари. Като че ли напоследък се търси повече романтика, повече любов. Или поне на мен това ми се гледа. Но съвсем не от типа действия, които завладяха например "Шербета"...Какво мислите?

# 385
Чуждите пазари и публика е различна от турската най вече заради манталитетите и разбиранията.  Не съм сигурна дали ДГ и Морето ще ги харесат и загледат. Но не искам да задълбавам, защото не съм навътре и не съм от гледащите тези сериали и не знам подробности. Факт е че  в турските дизита има насилие , бракове по принуда , кръвни вражди , отмъщения , семейни драми. Никой не открива топлата вода и в чуждите продукции са се поизчерпали също. В крайна сметка кой  каквото  му е интересно и иска това гледа по принцип. Зависи също дали ще се харесат актьорите как играят и паснат. Режисьорски похват и екип , освен сценария. Качество на сериала и финанси.  

Винаги сме да има красота и хубави места , романтика, поезия любооов , целувки и екшъъън без тежки драми и трагедии.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 19:28 от femmi2

# 386
Много рядко се купуват сериалите на националният канал най-голям пробив направиха с Алп и Не пускай ръката ми защото беше съвсем друга историята.

# 387
Той Шнура(продуцента на Това море ще прелее) ще се опита да продаде сериала на висока цена, но едва ли ще му се получи. Едва ли е очаквал такива цифри за първите няколко епизода. За мен сериала е поредния който пак има семейни кавги, но няма тази любов както при останалите сериали. Да сложиш такъв сериал по националната телевизия. За мен хайпа му е пресилен, сценаристите ще почнат да се дънят и ако и Шнура почне да се меси в сценария.
Ако беше в деня на ДГ едва ли щеше да има оценките който има в момента, просто повечето спряха да гледат Шербета заради един и същи тъпотии и затова минаха на ТМЩП.

# 388
Цитат
просто повечето спряха да гледат Шербета заради един и същи тъпотии и затова минаха на ТМЩП.

Повишение  повече от 2 единици при "Морето" няма как да бъде обяснено със спад от около половин единица при "Шербета". Даже и да предположим, че гледащите сериали са едно и също число.

# 389
По-скоро морето са намерили още нови хора да го гледат. Числата при Шербета са същите от началото на сезона.
От другата седмица петък остават три сериала.

Общи условия

Активация на акаунт