Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 554
  • 740
  •   2
Отговори
# 525
Съла официално ще бъде партньорката на Ибо.

Now трябва да се молят да имат оценки 5 за да оцелеят.
А Алина офицално се присъедини към този историческия сериал на  Мерт забравих му името.

Абе страшни тъпотии.

# 526
Тя отказа да е при мерт, дадоха и роля при ибо , но я смениха със Съла, само за да се върне при Мерт , но вместо да е негова партньорка ,онази не е я знам как се казва, ще е в друга роля 😁

# 527
Тя отказа да е при мерт, дадоха и роля при ибо , но я смениха със Съла, само за да се върне при Мерт , но вместо да е негова партньорка ,онази не е я знам как се казва, ще е в друга роля 😁
На това му се казва да паднеш от два стола на земята 😁Жалко за Алина.С Ибо седяха добре един до друг.

# 528
  • Дубай
Орхан Гази е сериалът. Пак ще е партньорка на Мерт Язъджиоглу, но като втора съпруга.
 Да, предложиха ѝ и основна роля. Тя отказа заради "Докторите". Общо взето, яко се е прецакала, тоест я прецакаха.

# 529
По каналът по който дават Arafta има ли целувки някога? Понеже съм чувала за такива по коино им е забранево.🤔🥸

# 530
По каналът по който дават Arafta има ли целувки някога? Понеже съм чувала за такива по коино им е забранево.🤔🥸
.
Странни сериали са ми тези.Не им е проблем главния гол да ходи до кръста  ,но им е проблем целувки и интимности между главните.🤦😂 Страшна тъпотия.И един кадър 10 мин точно като индийски сериал😄Не е моето.

# 531
мисля че дневните канали плос trt почти нямат целувки, или ако има са по челото Grinning

# 532
Офф сега като разбрах това май ще се отказвам ..то без целувки .... Има в някой сериали си пускат езици и то доста очевидно и  какво ли не още ...😅😜

# 533
Явно това в Турция си е практика явно, но при частните канали е друго. Но пак не могат много да се развихрят както е при американците

# 534
За дигиталните платформи го правят.

# 535
Там , да , там може всичко 😁😁

# 536
Според Бирсен и Бахар прави финал .

# 537
Да, на 28 прави финал.
Мисля че и Руя гиби също може да свърши бързо.

"аз съм леман" също прави финал с 13ти епизод ако рейта на 12ти е лош.- бирсен

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 16:37 от itshristina

# 538
Доста новини в последния ден.Сема се отказа от правата на сериала си  (или просто  няма да участва) който дават в момента до колкото разбрах и започва нов проект .Не съм изненадана предвид рейтинга.
Очите на Черно море го канселираха от днес за утре , даже и екипа е разбрал с последните надписи.Много непрофесионално от страна на канала .
Аз съм Леман е следващия канселиран ако не вдигне рейтина,а не вярвам да се случи.
Май сериала на Кенан ще го дават във вторник и затова така набързо канселираха Морето 🙂

# 539
не очаквах това от сема и е нечестно спрямо актьорите. видя че няма резултатите като присъда и реши да си обира крушите и да остави сериала на други сценаристи и ако сериала се срине не иска тя да отнесе хейта и така по-лесно замаскира нещата.

Общи условия

Активация на акаунт