Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 487
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Събрали са се вече за  снимките на Подземието или Подземен свят.Не знам как точно ще го превеждат,но ме заинтригува.😁
Дениз изглежда😍
Дано е по-различен от ролята на Халил ,че иначе се губи идеята .

Нищо ново като история.Доста такива сериали сме гледали,но да видим.

# 556
Момичета, някой да има инфо какво се случва с Veliaht, защо не го качват в playtube? 🫣
Тъкмо започва да става още по-интересно и напечено. Така се бях настройла тази вечер да го гледам...

# 557
явно превода още не е качен.

иначе беше доста емоционален епизод. яхя научи нещо и превъртя.

# 558
Хриси, гледах няколко откъсчета в страницата им в инстаграм, ами то страшно много неща се случват в този епизод. Доста добре се движи откъм действие и темпо.
Нямам търпение да го гледам.
Зафер става лош явно... Щом убил баща си, съвсем превърта играта.
Четох коментари на комшиите,че го призовават да се връщал в гардероба.😀
Историята Яха-Дерия ми е на сърце, като прибавим и горкия Беязит става доста любопитно.

# 559
Хриси, гледах няколко откъсчета в страницата им в инстаграм, ами то страшно много неща се случват в този епизод. Доста добре се движи откъм действие и темпо.

Историята Яха-Дерия ми е на сърце, като прибавим и горкия Беязит става доста любопитно.

последните две сцени беязит-дерия и яха-беязит бяха много тежки.

# 560
"Это море переполнится" дали ще го пуснат тази вечер някъде на руски онлайн? Моля дайте линк.

# 561
# 562
"Это море переполнится" дали ще го пуснат тази вечер някъде на руски онлайн? Моля дайте линк.

Тук започна https://turkrutv.net/eto-more-perepolnitsya-11-seriya.html

# 563
Момичета, привет! Нося ви превод на Сандокан Simple Smile

-> https://zenoplay.su/tv-show/sandokan-2025/
и тук:
-> https://playtube.tv/search?keyword=%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B … D0%B8%D1%82%D0%B5

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 12:41 от grozdence*

# 564
аз съм леман прави финал тази седмица

Италианската мега-продукция "Сандокан" ("Sandokan") с участието на Джан Яман ("Свободен дух", "Мистър Грешен", "Горчиво и сладко") тръгва у нас от 5 януари (понеделник).
Поредицата ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 21:30 до 23:00 ч. в праймтайма на bTV. "Сандокан" идва в България месец след старта си в Италия, който бе на 1 декември и събра над 6 милиона зрители пред екраните, поставяйки своеобразен рекорд.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 15:40 от itshristina

# 565
Сега гледах новия фраг на ABI
Изненадващо Афра и Кенан седят много добре един до друг .Него добре са го докарали .Изглежда доста по-младолик😁Таа аз както винаги на обратното мнение за разликата в годините  ,и така и тук😄.И ми се струва че няма да са баща и дъщеря ,ами баш любовно ще го докарат 😁

# 566
Афра пак прегръдка с Дирен. Баща ли ще ѝ е пак, кой знае?

# 567
Сега гледах новия фраг на ABI
Изненадващо Афра и Кенан седят много добре един до друг .Него добре са го докарали .Изглежда доста по-младолик😁Таа аз както винаги на обратното мнение за разликата в годините  ,и така и тук😄.И ми се струва че няма да са баща и дъщеря ,ами баш любовно ще го докарат 😁

може филтри да ползват за Кенан за да бъде млад Grinning Grinning

един коментар от туитър "Добавили са толкова много ефекти Като Хюля Авшар към сцените на Кенан, че лицето му изглежда сякаш е благословено с божествена светлина."

онурчо няма да се учудя да го направи. за пари всичко ще направи. Тъпото че Кенан му се върза на тоя. Ще си изпати от това.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 21:44 от itshristina

# 568
Весела Коледа на всички тук. Бъдете живи и здрави. Черпя Ви виртуално, защото днес освен коледа имам и имен ден.  Christmas Tree Christmas TreeCocktail

Феновете на Велиахт днес ще има сватба, ще има любов и екшън.  Heart

Дерия ще разбере какво се крие под лепенките на Яхя и ще бъде разтърсена.

Малко огън и страст от Яхя и Дерия.

Heart EyesNature FireNature Fire

# 569

Хриси, златна си, благодаря за инфото за Велиахт!💞

Общи условия

Активация на акаунт