Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Весела коледа на всички 🎄❄️

Малко е притеснително за Велиахт.Аз лично очаквах много повече от към рейтинг .А в четвъртък почват още два сериала след Нова година .Единия от които е на Кенан и Афра.
Ще им бъде много трудно да се задържат ми се  струва.Дано греша .

# 571
Проблема е че почти винаги има мачове, отделно не е като другия сериал две жени да се бият за един мъж и то се оказват сестри. Това им дай на лелките драми. Велиахт е друг жанр, но пак добре се справя при положение че никои не го броеше дали ще оцелее след 5ти епизод

# 572
Излезна първия фраг на сериала на Дениз Джан.Ами съжалявам ,но Деврим  просто не ми харесва .Това е.Не седи добре до Дениз по мое мнение.Супер изкуствено и слабо играе на пръв поглед от видяното.Не вярвам да се харесат на публиката .Иначе Дениз изглежда различен и гледам са отделили повече бюджет за този сериал за разлика от Hudu където само рейтинга и любовта на феновете към Мирай  и Дениз ги спасяваше .

# 573
според бирсен ако няма промени на 12ти Януари (понеделник) ще почват. ДГ нямат още дата за новия си епизод.

Няма как вечно да са Мирай и Дениз. Трябва да се види как той ще стой до друго момиче.  Тя не е лоша за мен на първо чете е ок. Лятото играеше с Улаш, но техния сериал не получи рейтинга който заслужаваха.
NOW много залага на този проект и този на Ибо. Да видим. И те почнаха снимки.

# 574
Не става въпрос за Мирай.То е ясно че няма как вечно с нея.Нищо че тяхната история остана недоразказана , но минало заминало.😄Аз говоря  за това което видях от нея в този първи фраг, не как е играла в предни сериали..Не ми седи добре до него.Не виждам химия между двамата просто.Даже си мисля че със Сюмейе ще седи много по-добре 😄
И възможно най-грешния ден за такъв тип сериал избраха.

# 575
е сега от 1 минутно видео не можеш веднага да извадиш изводи. определно ще го погледна. ДГ и без това стана боза.

няма кой друг ден за такъв сериал със сериозен бюджет. къде да бъде при чаатай или при улаш Grinning
не може вторник четвъртък и неделя. остават другите дни Grinning понеделник няма чак такава конкуренция от един сериал , другия не го броя.
ибо той ще е в неудобен ден както и нургюл. остават понеделник, сряда , петък и събота. три нови сериала за тези дни

# 576
Чак да си вадя изводи не,но ми е достатъчно обикновено още от пръв поглед да кажа дали ще ми допадне една двойка или не ,и дали виждам химия между тях.Тук не видях.Ще дам шанс заради Дениз и Сюмейе която харесвам много повече.😄
Според мен събота или сряда за такъв сериал би било супер.Защо да не бъде конкуренция на Чаатай?Еднакъв жанр.Щяха да мерят сили😄

В Ибо ми е надеждата въпреки че и там с тези смени хич не ми харесаха.😄Грешка беше това с Алина.

# 577
щом има дата, едва ли ще я променят.
ибо може да е сряда или събота.
кофти че май нургюл ще изтегли късата клечка и ще е при морето. дано не съм лош пророк. а много искам да я гледам дълго време че бая време не беше на екран. и сега като дават пак твоя мой живот ме хваща яд как я махна от там.

при ибо каста е доста добър. алина си е виновна само тя.

# 578
щом има дата, едва ли ще я променят.
ибо може да е сряда или събота.
кофти че май нургюл ще изтегли късата клечка и ще е при морето. дано не съм лош пророк. а много искам да я гледам дълго време че бая време не беше на екран. и сега като дават пак твоя мой живот ме хваща яд как я махна от там.

при ибо каста е доста добър. алина си е виновна само тя.
В какъв смисъл си е виновна тя?Нали я махна без предупреждение е полза на Съла ?

# 579
това че не прие първо при мерт и взеха друго момиче за главна роля, после с това остраняване и пак връщане при мерт но в друга роля.

# 580
Еми да ти кажа ,и аз да съм ако ми се отвори възможност да работя с Ибо  ще откжа всичко друго и ще приема.😄Кофти номер и извъртяха просто.

# 581
Да видим кой ще им прави превода на филмите. Нерон прави затворена платена група от Нова година. Той не иска много-4 евро на месец. Та, ако искаме да гледаме ще се наложи да плащаме. Хубави са турските филми.

# 582
Гладах Yeralti. Гледах и мнения в тик ток. И ве знам как хората очакват да видят химия в 1 минутно видео където тях двамата ги покадват за 10 секунди наблегнали са на екшън и на сцени от затвора. И дори видях някъде да казват че играна и на Дениз и на Деврим била слаба.🫣😵‍💫😵‍💫 Няма как да видим всичко в едно кратко видео.😍😍 И честита Коледааа 😍😍😍

# 583
Феми, наш човек 😍

# 584

Светли и Честити празници на всички. Tada Новата Година да е здрава и мирна и щем не щем ще се приспособим към новата валута. Ще си запазя за спомен от нашето левче че си го харесвам.

Хриси Hug знаеш как да ме примамииииш 😍😛😛😛😄.  Този човек няма остаряване страхотен е. Wine GlassДа не говорим за усмивката му и колко е елегантен.  

Дизито с Кенан и Афра защо го местят в Четвъртък преценили са че има по голям шанс за рейтинг ли ? Иначе ми хареса фрага. Ще има екшън. Кенан си е Кенан Им. личи си че е от старата школовка и опитен.  За таланта няма възраст. Афра също се старае от младите колежки и кариерата й върви много добре. Иначе писаха колко е вярно не се знае че Кенан минал по процедури да го правят млад. Но и така според мен си е добре.  Нормално е и трикове да ползват като снимат.

Сериала на Ибо може наистина да го сложат в Сряда, което няма лошо. Нека да има силна конкуренция.
Още ме е яд че му  набутаха Сълата и Алина ще снима за Историческо.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 15:29 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт