Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 436
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Сцената на Яхя и Дерия без намеса.
Страшно много си паснаха Еркан и Хазал и тяхната химия е на друго ниво. То се вижда колко добре си подхождат 🔥❤😍
https://x.com/i/status/2004955583318032752

# 601
А Коркут - актьора Сойгал, дали ще бъде гост  актьор? Дразнещ и напрягащ психопат е.

# 602
Засега се води гост звезда.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 20:31 от itshristina

# 603
Момичета, голяма част от екипа,който работи по Велиахт са хора работили по  Чукур.
Чукур е любимият ми филм, който лично за мен е неповторим. Като емоции, като вълнение, като всичко... Обожавам го.
Дълго време след него, аз не можех да гледам друг филм. Чукур просто ме превзе, вдигна толкова високо летвата,че нищо не представляваше интерес за мен.
Може би заради това в момента Велиахт ми харесва толкова, има си вайба на Чукур и това е.🤭
Сигурна съм,че повечето от вас го знаят, някои са го гледали, но ако все пак има такива които не са все още, може пък след този ми коментар да си го пуснат.☺️

Скрит текст:
Еркан Колчак Кьостендил – Известен като Вартолу Саадетин в Ямата, тук той изпълнява ролята на Яхя Капитан.

Ерджан Кесал – Незабравимият татко Идрис Кочовалъ от Ямата, в Veliaht влиза в образа на Зюлфикар Карслъ.

Тансу Бичер – Който в Ямата играеше Юджел, във Veliaht е в ролята на Везир Йълмаз.
Той беше отвратително копче в Чукур, изби половината семейство Кочовъла, като Юджел, ами аз от там буквално го мразя.🙄🫣 Сцената със Сена, дето я удави , после накара Ямач да убие баща си...Колко съм плакала...😞

Илкай Акдагли- Давут Хемшинли, той беше помощника на лошия Чичо на Ямач- Недим, пак гадняр.

Сайгън Сойсал, който играе Коркут , в Чукур беше Елвиса и Ямач го уби, защото си беше изрод.🙄

Волкан Киран-Гьоксел Медени, помощник на Везир , беше Салим в Чукур, пазеше къщата на Ямач.
Ибрахим Джан, който във Велиахт е Аланяли Али Чавус,  в Чукур беше купил от Кулкан Ефсун и я държеше в плен с години.

Метин Джошкун-Ефраим, който го обесиха във Велиахт , ами той беше Чичко ветеринар в Чукур.

Музикалната част на Veliaht е дело на композитора Тойгар Ъшъклъ, той беше и на Чукур.
Синан Йозтюрк – Режисьорът на Ямата е и режисьор на Veliaht, което придава на новия сериал сходна динамика и атмосфера.
Ямач Окур – Един от продуцентите на Чукур е сред продуцентите и на Veliaht.

# 604
Баръш Кълъч и Баръш Ардуч на събитие на Стела Артоа. Дано в бъдеще двамата са в общ проект.

# 605
Стори от Хазал.

Нашите ❤️‍🔥

# 606
Здравейте,момичета
пуснаха фраг на ABI,но не мога да го кача тук
Извинявам се предварително на феновете на Кенан,но никак не мога да  приема визуално да са двойка с Афра
До нея на него му личи колко е остарял,да не кажа,че направо е  и погрознял
Мисля,че и други има разочаровани от идеята да ги съберат заедно

# 607
# 608
  • Яко в Матрицата...
Турският дизи сектор е много конкурентен и са намесени много интереси. Актьорите са малко зъбно колелце в системата. Отстрани е много лесно да се коментира, но се видя колко кариери бяха затрити... Ако не ви харесва двойката Кенан-Афра, не гледайте. Бу кадар Wink

# 609
Аз предварително се извиних на феновете на Кенан.
Не виждам защо Афра да е виновна,че се е съгласила да играе  в този проект с по-възрастен партньор,а Кенан да не е,че той пък се е съгласил да играе с дъщеря си.
Ще гледам,,или не,винаги ще изразявам свободно мнението си

# 610
Да, никой от нас не се подмладява. Кенан също. Като че ли носът му е  пораснал.  И наистина не е същият хубавец. На фона на свежестта на Афра си личи още повече, че е повяхнал. Да видим каква история ще ни  разкажат.

# 611
Във вторник ще почва сериала според Бирсен .Аз нямам чак такъв  проблем с възраста стига да видя че има химия между двамата .Кенан на мен пък ми изглежда подмладен даже от това което видях 😁

# 612
Май не се изразих правилно...
Нямам проблем с възрастта на актьорите
Казах само,че на фона на младостта и свежестта на Афра,на човекът му личи калко е остарял
Ако играеше например с Туба,нямаше да му личи толкова много
Че за годините си изглежда чудесно,спор няма
Кенан не съм гледала...Започнах да гледам Езел,но стигнах до 5-6 серия и го зарязах.Тази тема с отмъщението ми е много далечна и чужда
Сега смятам да загледам първите няколко серии от интерес да сравня играта на старото и новото поколение артисти.И дано да продължа

# 613
  • Кърджали
Турските звезди завладяват Joy Awards! Бляскавото завръщане на Пънар Дениз

Рияд отново ще бъде сцена на истински звезден спектакъл! На 17 януари едни от най-популярните турски актьори ще присъстват на престижната церемония Joy Awards, която всяка година събира световния елит на шоубизнеса.

Сред най-очакваните гости е Пънар Дениз, която след пауза заради майчинството прави първата си голяма публична поява. След раждането на сина си Фикрет Хакан, актрисата се завръща уверено и стилно на едно от най-мащабните международни събития.

Освен Пънар Дениз, в Рияд ще бъдат и Халит Ергенч, Туба Бююкюстюн, Баръш Ардуч, Хазал Кая, Ханде Ерчел и Каан Урганджъоглу. Звездите заминават на 16 януари, а на следващия ден ще блеснат на червения килим.

Бурак Сердар Шанал /Пилот от "никой не знае" / е предложил брак на приятелката си Айча Йонгюл

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 20:15 от Aлекcандрa

# 614

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 02:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт