Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 402
  • 740
  •   2
Отговори
# 615
Fermi......,току що прочетох,че Чачи прекарвал ваканцията си в ски курорт в България!!!
Да ни дойде на крака и никой да не знае къде е!Тюх....

# 616
Вал Blush, Ами сега разбрахме къде е от някои публикации и пак го изпуснахмееее....  Празнувал е НГ тук. Радваме се той си е наш балкански мъж и ген и сега с двойното гражданство си пътува свободно, където си иска и бизнес може да подхване.  Възможно е и приятелите да са го изненадали и планирали това пътуване и резервирали нещата. Не сме близо до Банско даже сме си далече иначе да съм отлетяла натам веднага въпреки студа. Joy Всъщност не съм сигурна дали бих го направила, щото това е до късмет и ще ми е неудобно да го притеснявам. Вече ще си тръгва че ваканцията му свършва и се залавя отново за работа. Там е с близката приятелска компания и с новото гадже Малбората.  

Ето още снимки споделени от близкия приятел на Аслъхан.

Тази е качена лично от гаджето

Това фото се върти също в някои фенски профили. Вдигат наздравица със шампанско.  Абе знаят те къде да идат. Банско , хубаво и луксозно място посещавано основно от чужденци. Така че нямат да имат проблем с езика щото доста неща са на английски. Само трябва да имат от двете валути за плащане след НГ.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 22:34 от femmi2

# 617
ЧНГ ! Hug Хорааа "ABI" идва! Heart Свършиха ли се феновете на Кенан? Няма ли една добра душа да направи тема за сериала? Липсват ми Галка и Косето! Heart Не ми дава "мамата" да пиша в старите теми. Head Band А не мога да направя тема, индианка съм. Joy

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 21:39 от pipilota65

# 618
  • Дубай
ЧНГ ! Hug Хорааа "ABI" идва! Heart Свършиха ли се феновете на Кенан? Няма ли една добра душа да направи тема за сериала? Липсват ми Галка и Косето! Heart Не ми дава "мамата" да пиша в старите теми. Head Band А не мога да направя тема, индианка съм. Joy
Здравей, Пипи! Не зная дали търсиш тема за Кенан, но мисля, че по темите на Афра ще се коментира сериала обстойно...
ЧНГ на всички!

# 619
Здравей, Пипи! Не зная дали търсиш тема за Кенан, но мисля, че по темите на Афра ще се коментира сериала обстойно...
ЧНГ на всички!
Ами искам тема точно за " ABI", нищо против Афра нямам, но двете теми са основно за АФРАМ, което не ми е тамам. А и там мнозинството не харесват Кенан и не искам да си развалям настроението, нито пък да коментирам.

# 620
Ако някой може семпла от към информация тема ще е ок, друго не трябва 😁

# 621
Аз  не съм решила още дали  ще гледам сериала, но ето тема за А.B.I.
Утре по някое време ще добавя  и останалите герои

Приятни  коментари!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1843280

# 622
  • Дубай
Първи и последен - Очаквайте  НBO MAX.

Третия сезон на сериала "Първи и последен /İlk ve Son. В ролите: Timuçin Esen и Bergüzar Korel

Очаквам с нетърпение - Понеже съм изгледала първите два сезона, който не ги е изгледал, ги препоръчвам...

# 623
Пънар се завръща на екран. Дано новия проект на Сема тя да е там. Ако И Къванч е нейн партньор ще са бомба.

# 624
При толкова много сериали, канселирани, продължаващи, все чакам нещо с Къванч, друг любим артист, че и мъж като визия. Тя, възрастта като такава, не пречи да се възхищаваме не само на играта, но и на външността, ахах.

# 625
Това че Сема напусна "измамници" май не е случайна 👀👀 и Пънар днес казва че се връща, случайност?? не мисля 😁. Няма да откажа да я гледам пак с Каан или с Къванч. Важното че пак ще е на екран.

# 626
С Каан ще бъде нещо като "дежа вю", но с Къванч...... И двамата красиви, и двамата добри в работата си - може да бъде "неочаквано добра комбинация".

# 627
Дано стане. Пожелавам си го. 😭

# 628
Колко хубаво че Пънар се завъръща.Изненада ме приятно.Очаквах повечко време да си поседи в къщи.
Колкото и да ми се иска се съмнявам с Каан да направят толкова скоро след Присъда нов сериал било и то със Сема .По реалистично с Къванч ми звучи.

# 629
ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД
Сабина Христова  · 4 ч  ·
💥💥💥 Пънар Дениз, която си взе почивка от телевизията след сериала "Присъдата", обяви в последното си интервю, че се завръща с нов проект!
📍 ''Разбира се, че ми липсва, толкова много ми липсва. Исках да се върна, след като бебето ми навърши годинка, а Фико скоро ще стане на една. Надявам се постепенно да мога да се върна, наистина ми липсва. Той също може да бъде с мен в тази каравана! Връщам се в индустрията този месец."

Общи условия

Активация на акаунт