Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 8 080
  • 83
  •   8
Отговори
# 60
Непознатия
Трябваше да оставят първата актриса за постоянно, Симай и Онур са като баща и дъщеря. Много детско лице има за майка с дете и мъж. Каан наистина щеше да оасне точно в тази роля , ако го имаше и обсебването както към Нихан

И като стана въпрос за Нихан, има един филм с нея "Ах , Белинда" , някой знае ли къде мога да го гледам? Излиза ми в filmisub , но с английски суб. Изглежда много забавна комедия.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 12:30 от Momandbaby1

# 61
Публикувах и в темата за ДГ - превод с бг.суб.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/3.html

"Ах, Белинда" - с руска озвучка
https://kinogo.bike/7201-ax-belinda.html

Тук също - май тук озвучаването е по-добро.
https://kinogo.online/filmy/50222-ah-belinda.html

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:32 от jfjallen

# 62
Непознатия
Трябваше да оставят първата актриса за постоянно, Симай и Онур са като баща и дъщеря. Много детско лице има за майка с дете и мъж. Каан наистина щеше да оасне точно в тази роля , ако го имаше и обсебването както към Нихан

И като стана въпрос за Нихан, има един филм с нея "Ах , Белинда" , някой знае ли къде мога да го гледам? Излиза ми в filmisub , но с английски суб. Изглежда много забавна комедия.

И аз харесах първата актриса повече, казва се Сема Гюлтекин.

Ах, Белинда го има в Нетфликс.

# 63
# 64
Майко мила 🔥🔥

# 65
  • Дубай
Атеш, Атеш!

Ай, Дидко, гледала си Мин Хо- Гледах го!  Беше забавен, тъжен, досаден, сърцераздирателен и романтичен. Имаха най-добрия саундтрек , все още чувам „Stand by me…..“ в главата си и до
днес.
После вече гледах и други кдрами и Мин Хо отиде в трета глуха.
Както и да е, излязъл  е втори фраг на Непознатия.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:30 от I.V

# 66
Някакъв ужас е сега в Истанбул.

Ако това продължи дълго някой продукции явно ще спрат работа.

# 67
Малко допълнение на горната информация:
Операция, водена от Истанбулската главна прокуратура (Istanbul Chief Public Prosecutor’s Office), е започнала разследване за употреба на наркотици сред публични личности и знаменитости.
Според Хюрриет дневник („Hurriyet Daily News“) 19 души са били задържани за разпит и тестове (взимане на кръвни проби) по подозрение в употреба на наркотици.
Сред имената, споменати в медиите: Birce Akalay, Berrak Tüzünataç, Ceren Moray Orcan, Demet Evgar, Deren Talu, Derin Talu, Dilan Polat, Duygu Özaslan Mutaf, Engin Polat, Feyza Altun, Hadise Açıkgöz, İrem Derici, Kaan Yıldırım, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Metin Akdülger, Özge Özpirinçci, Zeynep Meriç Aral Keskin, Ziynet Sali
В една публикация се отбелязва, че операцията не е разпореждала арести (задържане за постоянно), а хората са били викани за разпити и кръвни тестове — тоест не е ясно дали всички от тях ще бъдат окончателно арестувани или обвинени.
За Feyza Altun е съобщено, че е била задържана „в момента“ когато е казала, че не е в списъка на разследваните — т.е. полиция е дошла до дома й и я е взела заедно с останалите.
Източниците обаче още не съдържат официално потвърждение на прокуратурата за окончателни обвинения или решения за арести.

# 68
Христина, можеш да ползваш скрийншотовете ми Grinning

Употребата не е чак такова голямо престъпление в Турция, но са включили в обвинението и "подстрекаване към употреба на наркотични вещества".

# 69
Христина, можеш да ползваш скрийншотовете ми Grinning

Употребата не е чак такова голямо престъпление в Турция, но са включили в обвинението и "подстрекаване към употреба на наркотични вещества".
Да, извинявай , търсех с превод.

Та, изненадвам се как Фейзата я няма там. 😁😁

# 70
Аз нямам думи вече с какво да коментирам простащината на бащицата
 като вървят срещу него и се чуди за какво да ги тика вътре хората.

https://x.com/2_sayfaofficial/status/1975881259185475748

Хатидже Аслан е отишла за подкрепа на приятели и колеги.
Тази цялата работа ми напомня като задържаха Кенан, Чачо , Гизем, Сарп Апак и други звезди ама Мерич която е родила преди месеци беше топа. Дано ги пуснат!

Хрисе , достатъчно скандали изживяхме с Шербета нека няма актьори от там. Изглежда това ще е акция за тези които бойкотираха някои и от работа ги изгониха.

# 71
Аз нямам думи вече с какво да коментирам простащината на бащицата
 като вървят срещу него и се чуди за какво да ги тика вътре хората.

https://x.com/2_sayfaofficial/status/1975881259185475748

Хатидже Аслан е отишла за подкрепа на приятели и колеги.
Тази цялата работа ми напомня като задържаха Кенан, Чачо , Гизем, Сарп Апак и други звезди ама Мерич която е родила преди месеци беше топа. Дано ги пуснат!

Хрисе , достатъчно скандали изживяхме с Шербета нека няма актьори от там. Изглежда това ще е акция за тези които бойкотираха някои и от работа ги изгониха.

Така е, достатъчно скандали има или имаше Шербета.

Повечето от тези жени са вече майки. Как ще правят такива неща...

Иначе на Демет Евгар нейния сериал "Бахар"са спрели снимки. Нейна колешка отишла за да я подкрепи.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 15:41 от itshristina

# 72
По повод  ситуацията при комшийте .. След Айше Баръм това е поредният ужас и приозвол от страна на управляващите .  Да не ти се налага да го преживяваш ... Преди години също имаше такъв случаи с други колеги и се точеха дела дори.

Трейлър на филма " СЪНЛИВЕЦЪТ" в главните роли Чаатай Улусой и Елчин Сангу.  Премиера по кината в Турция на 29 -  ти Октомври 2025 г .  

Супер двойка са  Чачо и Елчин - Ферман и Сайе . Усеща се химията от екрана и въздействието.
Просто е невероятно киноооо и естетика и качество .  Екшъъън безкрайййй ! Nature BoomЧаатай отново надминава себе си . Изумена съм за пореден път ! FlushedHands Clap Nature SparklesNature Sparkles

Официалните постери на филма . Heart Eyes

Продуциран от Полат Ягджъ и написан от Кубилай Тат , „Сънливата глава“ разказва историята на двама разединени персонажи, чиито пътища се пресичат в смъртоносна игра на тайна организация. Сценарият, пропит с елементи на психологическо напрежение се фокусира върху борба за оцеляване, която изпробва, както емоционалните, така и физическите граници.

Продукцията, продуцирана от Poll Films, се откроява и със силния си актьорски състав. Към Улусой и Сангу се присъединяват ветерани актьори, като Ферит Кая , Баръш Фалай , Тамер Левент , Муса Узунлар , Дженгиз Бозкурт и Хюсеин Авни Данял . Съдбите на тези герои, всеки със свое уникално минало, се пресичат в рамките на мрачна конспирация.

Поддържайки високо напрежение, „Sleepyhead“ ще отведе зрителите на емоционално и изпълнено с екшън пътешествие. Със своята завладяваща история и атмосферни визуални ефекти.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 11:05 от femmi2

# 73
Уникални бе ❤❤🔥🔥

Какво направи с пръстена, който ми купи? Носи ли го на някой друг?
- На кой ще го нося, на нечия дъщеря, ще го сложа на бъдещата ми съпруга...

# 74
Здравейте . Защо не откривам епизоди на турските сериали ? Искам да изгледам ,, Завинаги '' за Есма Султан , но намирам само до 10 ти епизод . Онзи ден исках да гледам ,, Черна любов '' и на него не му открих епизодите .
Защо ? Тия сериали са ги давали , някои даже по няколко пъти . Не би ли следвало вече да можем и ние да ги гледаме . ..

Общи условия

Активация на акаунт