Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 9 972
  • 98
  •   13
Отговори
# 90
Проблема че турската публика не харесва римейк на други сериали и бързо ги отрязват. Ето сега сериала на Ханде е пълно разочарование и негативните коментари са доста, лятото на Улаш сериала нищо не стана от него. Мисля че имаше още един но не помня кой беше.
Единствено римейка на Далечния Град стана огромен хит, но с променен сценарий който да се хареса на турския зрител.

# 91
Да, но филма на Ханде и Баръш имат продажби в 80 страни, поне така е написано някъде по-горе в темата /може и да е в друга тема, фенските станаха или са били N на брой/. Не може да продат 5-7 епизода само, ще го мъчат, дано се намери "читав" сценарист.
И това няма да помогне ако щат и в 200 страни да го продадат.Турците до един момент се интересуват от това и после всичко приключва..

Бахар също е римейк и първи сезон беше доста успешен

# 92
  • Дубай
Има успешни риймеци, истината е, че турския зрител е супер непредсказуем. Понякога качествени сериали с хубав, смислен сюжет са отсвирени, а пълни бози изкарват по два, три сезона.

# 93
Днес почва новия сериал на Сема с Хилал и Бурак. Много се надявам да успешен, защото Сема се доказала като една от най-добрите в браншна. Дано няма прилики с "Присъда", но имам усещането че ще е така поне в първите епизоди, но дано не е така. Каста на първо чете е страхотен. Дано бъде конкурентен срещу Разузнаване, нещо което "Присъда" беше донякъде.

# 94
  • Дубай
Четох, че Сема е влязла в  тренда в СМ  още преди да е започнал сериала, което ме води на мисълта, че хората го чакат тоя сериал.

# 95

Ураз Кайгълароглу, ще участва в сериала Yeraltı  заедно с Дениз Джан .
Deniz Can Aktaş ще играе „Haydar Ali“, а Devrim Özkan ще играе „Ceylan“ в сериала, който се съсредоточава върху история за отмъщение.

Със смесени чувствам съм.Дениз ми е един от любимците и ще го погледна,но все още твърдя че трябваше да се отдели от този скапан канал и продуцент .😑

# 96
На Баръш Бакташ му се е родил син-Адар Дорук Бакташ.Нека расте силен и талантлив като баща си!Честито на семейството!

# 97

Ураз Кайгълароглу, ще участва в сериала Yeraltı  заедно с Дениз Джан .
Deniz Can Aktaş ще играе „Haydar Ali“, а Devrim Özkan ще играе „Ceylan“ в сериала, който се съсредоточава върху история за отмъщение.

Със смесени чувствам съм.Дениз ми е един от любимците и ще го погледна,но все още твърдя че трябваше да се отдели от този скапан канал и продуцент .😑

явно Дениз очаква че ако са същите продуценти ще има още по-голям успех. За мен това е страх да не пробва нещо друго. Явно не е само той , сега има актьори които си стоят при един и същи продуцент все едно с пистолет в главата ги заплашват да си стоят на същото място.

# 98
Гледах "Това море ще прелее", или както се превежда и много ми хареса. Направо не очаквах от ТРТ такъв хубав сериал. Историята е интересна и освен това има нещо, което много ми допадна- нормалната възрастова разлика.
Ето това хубаво момиче, още не съм научила как се казва актрисата, е сериална дъщеря на Улаш Туна Астепе- Елени Миряно. Направо приятна изненада, като знаем какъв е трендът този сезон.
Долу вдясно е героят на Улаш Туна в младежка възраст.

Героите на Улаш Туна Астепе и Дениз Байсал са родители на това слънчево момиче. Не знаят и това е част от голямата драма. Тя е лекарка, макар че е на 20 години, защото има свърхвисок IQ и е започнала да учи медицина на 14 години. А те са станали родители много млади- по мои сметки на 16-17 години.
И младежката двойка- на същата тази Елени и местния доктор /актьорът Бурак Йорук/ от едната враждуваща фамилия е интересна. В шеги и закачки и със сериозна работа започна познанството им.
Та така- доволна съм след 1 серия, ще се гледа.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 18:15 от oncee

Общи условия

Активация на акаунт