Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Съгласна съм с написаното.И се радвам,че има такива фенове.
Благодаря за това мнение

# 181
Цитат
Споделям напълно, много е досадно така, особено когато обсъждане на самия сериал няма, или само две-три думи, а останалото са 387799 репостнати снимки от социалните медии на актьорите и дискусии за рейтинги и клюки за личните им животи. В болшинството от темите за актьори е така...
Тъй като пиша в една такава тема (за Чаатай Улусой)искам да кажа, че това е основната ми цел- да се коментира сериала или филма, в който участва.
Разбира се, без клюки и малко личен живот не може, но това не е основното.
Знам, че тук малко хора гледат Eшреф Руя,  но, ако все пак някой го гледа и му се коментира, е добре дошъл! Hug

# 182
  • Дубай
Харесвам обсъждането на сериали и актьори, но няма как в темите им да се пише само за един актьор или сериал.Подкрепям, не може без малко клюки-нали за това са все пак тия теми. Дадения сериал, актьор може да е в почивка, може да спре и какво се прави с темата, спира се! Ами трудът на хората, за мен пък ще е досадно да се правят теми за всеки сериал пък  и в крайна сметка в едно дизи не участва един човек, а цял каст актьори, които след края на сериала се развиват по отделно.

# 183
Кенан Имирзалъоолу ще печели 4 милиона 250 хиляди турски лири на епизод в сериала АБИ.

# 184
  • Дубай
Кенан Имирзалъоолу ще печели 4 милиона 250 хиляди турски лири на епизод в сериала АБИ.
Жив и здрав! Заслужава, дано и сериала има успех. Единствено тая разлика с Афра, но смятам, че има обяснение.

# 185
Жив и здрав! Заслужава, дано и сериала има успех. Единствено тая разлика с Афра, но смятам, че има обяснение.

Аз от както разбрах че тя ще влиза бях сигурна и продължавам да съм сигурна че НЯМА да има любовна връзка между тях. Тоя продуцент не би го направил с такова име като Кенан , ако беше друг за пари и слава всичко щеше да направи това.

# 186
Сега във ФБ ми изскочи нещо от турски, че ако следващият епизод, май ще бъде 6-ти на "Непознатата в огледалото" няма нужния рейтинг, ще бъде канселиран.

# 187
Ще чакам Бирсен официално да го каже.

# 188
Сега във ФБ ми изскочи нещо от турски, че ако следващият епизод, май ще бъде 6-ти на "Непознатата в огледалото" няма нужния рейтинг, ще бъде канселиран.
Ееее,тъпо

# 189
  • Плевен / София
Много ми е трудно и на мен това с обсъждането, а ми липсва определено. Дажа да намеря темата за артиста, то се окаже че се пише за сериала на някой негов другар. Вчера исках да пиша за „Непозната в огледалото”, в темата за Онур Туна попаднах на дискусия за Далечен град 🙄
Защото освен за актьора темата е и за негови партньори от проекти и Синем, която игра с Онур в "Доктор Чудо" сега е главна героиня в "Далечен град". Сериала е рейтингов има интерес към него и се коментира. Злати, която е най активна в намирането на информация за сериалите гледа и "Непозната в огледалото" и слага всичко, което излиза за сериала в темата, но желащи да го коментират няма....

# 190
Някой дали гледа "Измамници" с Бурак Дениз и "Рози грехове" - май така беше името /с Мурат Й./. Не знам защо, но тук, в тази тема, обсъждането на различни сериали някак си "западна", преди се качваха от време на време рейтинги..... Знам, че има фенски теми по актьори, но да ги преглеждаш за някаква информация е "губи-време", скролваш по десетки повтарящи се снимки за да видиш нещо по-полезно. Имаше и тема за сериали без собствена тема, тя пък съвсем затихна.

# 191
Цитат
Знам, че има фенски теми по актьори, но да ги преглеждаш за някаква информация е "губи-време", скролваш по десетки повтарящи се снимки за да видиш нещо по-полезно.
Не всички теми са такива. Hands V
 В някои си се водят разговори и обсъждания, просто зависи кои сериали следиш и колко са активни в момента.
Hug
Аз пък бих могла да кажа, че това не се цени.
Но не искам да правя обобщение, защото всеки търси различни неща- един иска да си губи времето и да гледа снимки, друг иска да  обсъжда, това, което гледа.
Няма как да има тема, в която да се обсъждат n на брой сериали. Hands V

# 192
Този Серхат от Приемника ми иде да го цапардосам,че да го освестя малко.И трета да се завърти примижвайки с очи покрай него и нея ще хареса
Тю,тю,тю,ужасен мъж!Да бяга Мелек надалече,той не я заслужава!!!

# 193
  • Дубай
Аз пък не мога да разбера къв е тоя хейт по Мелек-виждам го по социалките, както и тук ... Че момичето си е право за всичко,което казва и прави.

# 194
Някой дали гледа "Измамници" с Бурак Дениз и "Рози грехове" - май така беше името /с Мурат Й./. Не знам защо, но тук, в тази тема, обсъждането на различни сериали някак си "западна", преди се качваха от време на време рейтинги..... Знам, че има фенски теми по актьори, но да ги преглеждаш за някаква информация е "губи-време", скролваш по десетки повтарящи се снимки за да видиш нещо по-полезно. Имаше и тема за сериали без собствена тема, тя пък съвсем затихна.
Аз гледам Измамници, хареса ми засега.Заплетено ще е,но дано не се размие,че много герои има, всеки с неговата история...След Присъда,очаквам да запази поне нивото сценаристката пък да видим...

Общи условия

Активация на акаунт